Korunmasız ilk ilişki sonrası gelen sıvı

Sperm canlı duruyor da hiç akmaması mümkün değil ki, illaki akıyor yarısı. Odur muhtemelen

Yani 24 saat sonra akiyor diye duymuştum kişiden kişiye de değişiyor olablir tabi
24 saat içeride ne tutuyor spermi yav vajina öyle bi yapıda değil ki :)) yok öyle bi şey. Giden gider canlı kalan vajina içine yapışmış 3-5 tanesi kalır gerisi meniyle akar gider

Ve ayrıca daha çocuk için çok erken sadece endişelendim acaba yanlış bişey mi yaptık diye

Ayrıca bilmiyorum ki burda bişey soruyorum herkes çok bilmis gibi değişik bir tavırla cevap veriyor lütfen tekrardan söylüyorum bilmiyorum ve daha çok yeniyiz dalga geçer gibi cevap vermeyin lütfen

Ayrıca bilmiyorum ki burda bişey soruyorum herkes çok bilmis gibi değişik bir tavırla cevap veriyor lütfen tekrardan söylüyorum bilmiyorum ve daha çok yeniyiz dalga geçer gibi cevap vermeyin lütfen
Alınma kız bu kadar, yanlış öğrenmişsin düzelttik kırılma Burası alınganlar için cehennemin 7.katı üzülürsün

Alınma kız bu kadar, yanlış öğrenmişsin düzelttik kırılma Burası alınganlar için cehennemin 7.katı üzülürsün
Alınma değil bu sorunun cevabını bilsem zaten burda sormam bilmediğim birşeyi soruyorum dalga geçer gibi cevap veriliyor hoş değil çabuk alınan bir insan değilim aslında

Korunurken prezervatifte ne kadar sıvı kaldı hiç dikkat etmediniz mi? O sıvı vajinanızın içinde, haliyle ayağa kalktığınızda içinizden yer çekimi ile akıp gitmesi gerekiyor. Sizi dölleyecek sperm o kadar yüksek cc'de bir sıvı değil.

Prezervatifle korunmuyordur belki

Canım normal bişey bu korunmasız ilişkide fazla olan spermler dışarı atılıyor. Gebelik için zaten çok az bir sperm bile yeterli oluyor. Gebelik düşünüyorsan yumurtlama günlerini takip et ben de bir senelik evliyim senin gibiydim yumurtlamayı bile evlendiğimde öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…