- 6 Mayıs 2021
- 23
- -3
- 36
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence mastürbasyona alıştığından o şekilde devam ediyor. Bunun sizi sevmemesiyle ne ilgisi var ??Merhaba 1 senelik evliyim ve eşim sürekli geri çekilme yani boşalacağı zaman kendi eliyle peçeteye boşalıyor benden zevk almadığını düşünüyorum sordugumda ise eliyle yapmazsa geri çekiliyormuş doğru mudur lütfen bayanlar yardımcı olun eşim beni sevmiyor mu
Nasıl yani lütfen dalga geçmeyin benim için önemli birsey sanırım bu yüzden çocuğumuz olmuyorDibini sıyırıyodur alışınca geçer.
Sperm mi geri çekiliyormuş?eliyle yapmazsa geri çekiliyormuş doğru mudur l
Hiç mi içeri boşalmıyor?Nasıl yani lütfen dalga geçmeyin benim için önemli birsey sanırım bu yüzden çocuğumuz olmuyor
Evet gelirse 1 damla gelirmiş devam etmesi lazımmış falanSperm mi geri çekiliyormuş?
Evet erkekliğinden şüphe etmeye başladım sadece kullanıyor gibi geliyorHiç mi içeri boşalmıyor?
Ya siz bizimle dalga geçiyorsunuz ya da sizinki bulmuş saf kızı keyfine göre takılıyorEvet gelirse 1 damla gelirmiş devam etmesi lazımmış falan
Ne iğrenç laflar be.Evet erkekliğinden şüphe etmeye başladım sadece kullanıyor gibi geliyor
İnanın dalga gecsem buraya yazmam bilmediğim için soruyorum yani hem benle hem kendi masturbasyon mu yapıyor anlayamıyorumYa siz bizimle dalga geçiyorsunuz ya da sizinki bulmuş saf kızı keyfine göre takılıyor
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.Nasıl yani lütfen dalga geçmeyin benim için önemli birsey sanırım bu yüzden çocuğumuz olmuyor
Afedersiniz ne gibiNe iğrenç laflar be.
OhoooAfedersiniz ne gibi
Adam belki çocuk istemiyor?Nasıl yani lütfen dalga geçmeyin benim için önemli birsey sanırım bu yüzden çocuğumuz olmuyor
Evet.Adam belki çocuk istemiyor?
Tşk ederim güzelce ve dalga geçmeden anlatan siz oldunuzRiske girmeyip daha erken çikıyor ve buyüzden eliyle devam ediyor prezervatif kullansa böyle dertleri olmaz
Eee, çocuğun olmamasının nedeni eşinizin istememesi işte. İstemezse içinize boşalmaz, boşalmazsa hamile kalamazsınız.