• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmamama rağmen test yaptım negatif çıktı acaba aşığıdaki ilaçtan olabilir mi?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
207
18
13
24
İlaçtan sanmama sağlıklı gebelik olduğu nasıl anlaşılır?
Acaba bu ay hamile kalmış olabilir miyim? Kalabilir miyim?
Rakamların altındaki kalpler ilişki günler
Program da ayın 29 adet olmam gösteriyordu dün bugün Sabah test yaptım negatif çıktı acaba gebelik yok mu?

Eklentiler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    13 KB · Görüntüleme: 23
  • GAG-1735562998431.jpg
    GAG-1735562998431.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 21
  • GAG-1735562987531.jpg
    GAG-1735562987531.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 18
  • GAG-1735562975976.jpg
    GAG-1735562975976.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 19
  • GAG-1735562970334.jpg
    GAG-1735562970334.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 19
  • GAG-1735562963749.jpg
    GAG-1735562963749.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 21
İlaçtan sanmama sağlıklı gebelik olduğu nasıl anlaşılır?
Acaba bu ay hamile kalmış olabilir miyim? Kalabilir miyim?
Rakamların altındaki kalpler ilişki günler
Program da ayın 29 adet olmam gösteriyordu dün bugün Sabah test yaptım negatif çıktı acaba gebelik yok mu?
İlk yaptığınız ay olacak diye bir şey yok malesef daha yolun başındasınız inşallah ocak ayında olur

İlk yaptığınız ay olacak diye bir şey yok malesef daha yolun başındasınız inşallah ocak ayında olur
Ondan değil iki defa kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra iki ay korundum sonra doktor bu ilacı verdi kan sulandırıcı ile birlikte
Birde gebelik belirtileri var gibi iki haftadır belimde kramp filan vardı rahim bölgesinde kasık tarafı filan sızlama filan olmuştu bu iki gündür sürekli bir tiksinme var sürekli yaptım yemek bugün burunma çok kötü geldi anlamdım

Ondan değil iki defa kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra iki ay korundum sonra doktor bu ilacı verdi kan sulandırıcı ile birlikte
Birde gebelik belirtileri var gibi iki haftadır belimde kramp filan vardı rahim bölgesinde kasık tarafı filan sızlama filan olmuştu bu iki gündür sürekli bir tiksinme var sürekli yaptım yemek bugün burunma çok kötü geldi anlamdım
Canım tam 19 aydır bebek istiyoruz ve tüm belirtileri yaşadım baş dönmesi kasık krampları mide bulantısı göğüs ağrısı bel ağrısı hepsi yani ama hiç gebe kalamadım belirtilere takılıp stres yapmamalıyız bu ay rahim filmi çektirdim diye korunduk ve umudum olmayınca hiç belirti yaşamadım inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz bizi bulur

Canım tam 19 aydır bebek istiyoruz ve tüm belirtileri yaşadım baş dönmesi kasık krampları mide bulantısı göğüs ağrısı bel ağrısı hepsi yani ama hiç gebe kalamadım belirtilere takılıp stres yapmamalıyız bu ay rahim filmi çektirdim diye korunduk ve umudum olmayınca hiç belirti yaşamadım inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz bizi bulur
Kaç yaşındasınız merak ettim? Genelde rahim filminden sonra gebe kalan çok oluyormuş doktorlar korunun mu dedi? :KK15:

Kaç yaşındasınız merak ettim? Genelde rahim filminden sonra gebe kalan çok oluyormuş doktorlar korunun mu dedi? :KK15:
24 yaşımdayım rahme opak madde verdikleri için gebelik olsa bile sağlıklı olmaz ilk 15 gün ilişki yasak sonraki 15 gün korunmalı olabilir dedi doktorlar 1 buçuk senedir o kadar içindeyim ki olayların artık çok daha fazla istiyorum

Canım belirtileri her ay yaşıyoruz ne yazık ki bir de şu var daha önce gebe kalınca hemen tekrar olacağı anlamına gelmiyor keşke gelse benim 5 gebelik kaybım var üç sene içinde ve son iki senedir de hiç bir şekilde gebe kalamadım hiç bir problemimiz de yok benim hormon değerlerim eşimin degerlri çok çok iyi en son bir rahim filmi çektirdim t rahim dendi rahim dar oyüzden oluyor dendi ki bir sene önce ameliyat da oldum düzeltildi ama hala gebelik yok ne yazık ki sorularımızla oturdugumuz yerde kalıyoruz nacizane önerim yaptırmadıysan film çektir değerlerine baktır eşin aynı şekilde baktırsın sen bütün önlemlerini al gerisi Allah’a kalmış bazen bazı şeyler ne yapsan da olmuyor 😔

Back
X