Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi yöntem kullandıysanız söyleyin de onu kullanmayalımBen o kadar güzel korundum ki biri iki yaşında diğeri bire yaklaşıyor en minnoş da karnimda
nasıl korunuyosanız bizde öyle yapalım. maşallah ne yiyip ne içiyosunuz böyle olması için, biz onca ilaçlara doktorlara rağmenBen o kadar güzel korundum ki biri iki yaşında diğeri bire yaklaşıyor en minnoş da karnimda
Hatay maşallah ne kdr doğurgan bı hatunsunuzBen o kadar güzel korundum ki biri iki yaşında diğeri bire yaklaşıyor en minnoş da karnimda
Benimde 1 yaşında oğlum var eşim korunuyor herhangi bi sıkıntı yasamadik bence en iisi o prezervatif yüksek koruma saglioMrb arkadaşlar benim 9 aylık bir kızım var. Şimdi eşim korunuyor bebek olmasın diye ama ben korunmak istiyorum doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum acaba kullanan var mı önerdiğiniz bir ilaç var mı
Hmm ozamn riskli bı ilaç var emziriomusunuz bilmiorum ama emziren anneler için güvenli ismi cerazetteBende eşimin korunmasından yanayım ama güvenmiyorum çocuk istiyor çıldırtıyor beni.
Emziriyorsaniz cerezatte veriyorlarMrb arkadaşlar benim 9 aylık bir kızım var. Şimdi eşim korunuyor bebek olmasın diye ama ben korunmak istiyorum doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum acaba kullanan var mı önerdiğiniz bir ilaç var mı
alintilamakta ben kusur kalmayayim .Ben o kadar güzel korundum ki biri iki yaşında diğeri bire yaklaşıyor en minnoş da karnimda
İstemeden hamile bırakmazda ama pek güvenemiyorSen istemeden eşin seni hamile mi bırakır yani?
Evet onun icinde kullaniliyor, ama bu hormon oldugu gercegini degistirmez canim. Buarada hap bir iki ayligina kullanilir mi? Deneme amacli baktin olmuyo bi sekilde vaz gecersin geri..?Doğum kontrol hapları sanılanın aksine dengeyi bozmaz dengeyİ sağlar. Evli olmayan bayanlarda adet düzenlerİni sağlamak içİn kullanabilirler. Yasmin isimli hapı öneririm.
Hormon hapları ayrı ve herkese kolay kolay verilmiyor. Doğum kontrol haplarının hormon haplarının yanındaki cürmü okunmaz. mezuniyet balosunda adet olmak istemeyen genç kızlar bir aylığına kullanabiliyorlar.Evet onun icinde kullaniliyor, ama bu hormon oldugu gercegini degistirmez canim. Buarada hap bir iki ayligina kullanilir mi? Deneme amacli baktin olmuyo bi sekilde vaz gecersin geri..?