• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması korunmak

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

bhrhvn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
56
Puanlar
18
Mrb arkadaşlar benim 9 aylık bir kızım var. Şimdi eşim korunuyor bebek olmasın diye ama ben korunmak istiyorum doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum acaba kullanan var mı önerdiğiniz bir ilaç var mı

Aile hekimine yada kadın doğum doktoruna danışman daha doğru.. Ha eşin korunuyorsa ne gerek var hormanal dengeyi bozmaya bilemedim

Emzirir ken kullanılmıyor galiba doğum kontrol

Esinin korunmasi daha iyi. Hapla hormon dengeni bozma. Hele emziriyorsan. Spiral de zararsiz degil. Her yontemin kendine gore artilari ve eksileri var.

Size en uygun yöntemi kadın doğum doktorunuz söyleyecektir bence doktoruna basvurmalisin bacım.. Eğer emziriyorsan hap kullanamassin bildiğim kadarıyla... Erkeğe korunma konusunda da güven olmuyor maalesef o yüzden bnde bayanlarin korunması taraftariyim açıkçası..

Ben o kadar güzel korundum ki biri iki yaşında diğeri bire yaklaşıyor en minnoş da karnimda
özür dileyerek soruyorum , ne ile korunduğunuzu düşünüyordunuz. Rabbim yardımcın olsun. Sağ salim meleğine kavuşman dileğiyle...

Ben o kadar güzel korundum ki biri iki yaşında diğeri bire yaklaşıyor en minnoş da karnimda
Maşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
3 ü bir arada :anne::anneadayı:
Allah sağlıkla kucaginiza alıp büyütmek nasip etsin..
En büyük endişem, istem dışı hamilelik.

Bebek emzirmiyor mama veriyorum ve korunma konusunda eşime güvenmiyorum

Spral taktir o zaman kafa rahat. Bende 3 yikdr var vok sukur bi sikinti yok.

Benım arkadasımın 3 tane cocugu var 3 de spirale ragmen oldu

Kelin ilaci olsa... evlendigimizde 4 ay iliskiye giremedik ondan sonra da korunmayi beceremedik,sevmiyoruz, sonuç ikizlere hamileyim :)) bebisler dogduktan sonra ne yapacagiz bilmiyorum :KK17:
Bence esiniz korunsun bosu bosuna vucudunuza ilac almayin yine de doktor esliginde uygun bir korunma yontemi bulmak en mantiklisi.

Emzirme dönemi ilk 6 ay hap kullanılmasi yasak 6. Aydan sonra ise hormon sayisi az olan ilaçlar kullanilabiliyor. Size en uygununu doktorunuz belirler

Back