Korunmadığım halde Hamile kalamadım

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
1 aylık evliyim Düzenli adet gördügüm ve korunmadıgım halde bu ay hamile kalamadım ,korunmadıgım halde neden hamile kalamadım bu bir hastalık acaba bir sorun olablir?mi yoksa ilk ay hamile kalmak şans işimi sadece merak ediyorum cocugu olmayan insanları gördükçe bendede korku oluştu stres yapıyorum

1 ay mı :KK64: yumurtlama gününe denk gelmemiştir . Yumurtlamanızı takip ederek deneyin .1 ay endişe edilecek korkulacak bir süre değil . Şu an doktora gitseniz bile deneyin deyip gönderir

Yumurtlama günlerinde Her gün denedik etrafta gördklerimden dolayı korkuyorum pskolojik sanırım

ne gördünüz bilmiyorum ama 1 ay çok ama çok erken korkmak için . Korkar stres yaparsanız da olmaz bu iş

1 aylık evliyim Düzenli adet gördügüm ve korunmadıgım halde bu ay hamile kalamadım ,korunmadıgım halde neden hamile kalamadım bu bir hastalık acaba bir sorun olablir?mi yoksa ilk ay hamile kalmak şans işimi sadece merak ediyorum cocugu olmayan insanları gördükçe bendede korku oluştu stres yapıyorum
Buralar korunmadığı halde yıllardır hamile kalmayanlarla dolu. Bir ay için fazla şaapmamak lazım🙄😏

Çocuğun olması için düzenli regl olmak yeterli değil ben yıllar sonra anladim .Yumurta kalitesi sperm değerleri rahim yapısı şekli yapışıklık perde kist miyom vs var mı yumurta rezervi amh yumurtlama günü yumurta catlamamasi daha sayım mi.1 ay nedir ki

Haklısnız fakat ben sadece olmamasından korktum korunmadıgında kalınır sanıyorum
Kimisi hemen kalır kimisi bir süre sonra..
Yumurtlama zamanı değildir.. Çünkü reglden ortalama 2 hafta sonra yüksek yumurtlama ihtimali oluyor bazılarının.. Bazıların hemen döllenebiliyor bazılarının geç.. Sorun hemen olması değil kurban olduğum üzülüyorum ilk ayında çocuk yapanlara..
Biraz sabır evlenince hemen öküze bağlayan koca tipi aşırı fazla..
Biraz bilinçli çocuk sahibi ol..

3.5 yıldır bebeğim olmuyor ve şuraya bir kere dahi konu açmadım insanlar boş yere girip vakit kaybetmesinler diye. 1 ay nedir ? hangi kafadasınız siz 1 ayda stres yapacak kadar ? çocuk bu hadi olsun diyince hemen olacak birşey mi ? allahım sen akıl fikir ver.

agam egleniiir bizimle😂
Ne eglenmesi
Kimisi hemen kalır kimisi bir süre sonra..
Yumurtlama zamanı değildir.. Çünkü reglden ortalama 2 hafta sonra yüksek yumurtlama ihtimali oluyor bazılarının.. Bazıların hemen döllenebiliyor bazılarının geç.. Sorun hemen olması değil kurban olduğum üzülüyorum ilk ayında çocuk yapanlara..
Biraz sabır evlenince hemen öküze bağlayan koca tipi aşırı fazla..
Biraz bilinçli çocuk sahibi ol..
[/QUOT
3.5 yıldır bebeğim olmuyor ve şuraya bir kere dahi konu açmadım insanlar boş yere girip vakit kaybetmesinler diye. 1 ay nedir ? hangi kafadasınız siz 1 ayda stres yapacak kadar ? çocuk bu hadi olsun diyince hemen olacak birşey mi ? allahım sen akıl fikir ver.
Açsaydın konu kimse kimseyi tutmamış konu açmak için beni kimse bilgilendrmedi bu konuda bu siteye bu yüzden üye oldum bilgi edinmek ayıp degl

Bu kadar linç etmeyin kızlar. Gerçekten bilmiyorda olabilir. Sakin olun :)
Sana gelince konu sahibi ;
M Meltemmisin 1 Ay sorun değil. Bunun süresi uzadığında etkenler araştırılır. Birazcık sabırlı olmalısın.
Ve evhamsız. Denemeye devam😉

Bu kadar linç etmeyin kızlar. Gerçekten bilmiyorda olabilir. Sakin olun :)
Sana gelince konu sahibi ;
M Meltemmisin 1 Ay sorun değil. Bunun süresi uzadığında etkenler araştırılır. Birazcık sabırlı olmalısın.
Ve evhamsız. Denemeye devam😉
Teşekkür ederim beni anlayan çıktı sonunda evet gercekten bilmiyorum ögremcem inşallah

Canim bir aymis daha evleneli bismillah genelde duyduklarim 3 at yada 6 ay sonra hamile kaliyorlar yumurlama gunlerini takip et birgun arayla iliskiye gir benden tavsiye ben oyle kalmistm

Tovbe bismillah 1 ay mı :KK57: kız ilk ayda tutucak diye birsey yok ki. Tabii bende ilk korunmayi biraktigimda hemencicik kalirim zannetim aha oldu 1 yil. Tabii benim esimde sorun vardi. Ama yumurtlama gunlerini takip öyle degerlndirin derim. Yada gun asiri deneyin olur kafanada takma. Takinca iliskiye girerken gorevmis gibi hissedersin birak akısına :KK50:

X