Gebeliğe Hazırlık Korunmadan ilişkiye girip kolay hamile kalmak için ne yapmak gerekir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim peki başka yapabileceğim bişiy vsr mı gelecek aya mutlu olmak istiyorum
Canım bunlara dikkat ettikten sonra daha yapılabilecek çok şey var mı bilmiyorum gerisi de Allaha kalmış nasip işi.. İnşallah Allahın izniyle hamile kalırsın da bize burdan testim pozitif çıktı konusu açarsın ama inan stres yapıp sürekli kafanda olmamalı.. Sırf hadi gel çocuk yapalım düşüncesiyle yapmayın yani eşinin de buradaki rahatlığı önemli.. Stres çok etkiliyor.. Önümüzdeki ay olmasa bile ondan sonraki ay var hemen üzülmeyin yani her ay onu heyecanla beklemek de çok güzel birşey

Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama unutmayın bir seneye kadar normal.. Bir de soğan kürü var aslında.. Çok faydasını gören okudum bizzat kendim de yapmıştım.. Bebek için yapmamıştım zararsız bir kistim vardı rahimde gitsin diye yapmıştım.. Soğan kürünü yaptığım ay hamile kalmıştım adet olmamıştım.. Ama onunla ilgili de zararlı gibisinden birşey duydum yine burada arkadaşlardan yazmıştı biri.. O yüzden size onu direk öneremiyorum fakat kendim de dahil yapan birsürü insan biliyorum kist için bebek için faydasını gören tanıyorum en yakın kendim.. Ama dedim gibi zararlı olduğuna dair bir kişiden bile duymuş olsam size rahatlıkla öneremem.. Bi araştırıp bakın isterseniz uygun görürseniz deneyebilirsiniz..

Denicem soğanı adetlerim hep düzenlidir iki aylık evliyim dün regl oldum

Canim ben promotil woman kullandim 2.ay hamile kaldim bende bu forumdan öğrenip kullanmistim bizde cok istiyorduk oncesinde 6 ay olmadi cunku 1 sene icinde oluyor bebek ilk denemede olmuyo cogunlukla.

Canim ben promotil woman kullandim 2.ay hamile kaldim bende bu forumdan öğrenip kullanmistim bizde cok istiyorduk oncesinde 6 ay olmadi cunku 1 sene icinde oluyor bebek ilk denemede olmuyo cogunlukla.
Neden olmuyor ki peki yumurtlama döneinde yaptık beş dk öyle uzandomda olmadı farklı bişiy mi yapmak gerekiyo anlamadım sonuçta sonrakilerdede bunkarı yapıcam extra bişiy yapmk gerekiyo mu yeme içme vs çok istiyoruz bir bebek

Evet sogan kurune bende basladim insallah bnde faydasini gorurum bnde 3 aylik evliyim

canim 5 dakika degilde bir 30 dk poponun altina minder koyup uzanmani hic kalkmamani oneririm

birde adet bitiminden 5 gun sonra iliskiye girmeni oneririrm 2 gunde bir yada yapabilirseniz gün asiri ama gun asiri esinde sperm sorunu varsa onermem ovulasyon testi al 30 lu bence yumurtlama gununu boylelikle kacirmamis olursun

Çok rwşekkür ederim inş evet pozitif artık diye yazabilirim ama soğanı denicem adetim bitsin

Canım adetliyken de kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…