- Konu Sahibi Yaseminmavi
Canım bunlara dikkat ettikten sonra daha yapılabilecek çok şey var mı bilmiyorum gerisi de Allaha kalmış nasip işi.. İnşallah Allahın izniyle hamile kalırsın da bize burdan testim pozitif çıktı konusu açarsınÇok teşekkür ederim peki başka yapabileceğim bişiy vsr mı gelecek aya mutlu olmak istiyorum

Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama unutmayın bir seneye kadar normal.. Bir de soğan kürü var aslında.. Çok faydasını gören okudum bizzat kendim de yapmıştım.. Bebek için yapmamıştım zararsız bir kistim vardı rahimde gitsin diye yapmıştım.. Soğan kürünü yaptığım ay hamile kalmıştım adet olmamıştım.. Ama onunla ilgili de zararlı gibisinden birşey duydum yine burada arkadaşlardan yazmıştı biri.. O yüzden size onu direk öneremiyorum fakat kendim de dahil yapan birsürü insan biliyorum kist için bebek için faydasını gören tanıyorum en yakın kendim.. Ama dedim gibi zararlı olduğuna dair bir kişiden bile duymuş olsam size rahatlıkla öneremem.. Bi araştırıp bakın isterseniz uygun görürseniz deneyebilirsiniz..