Canım Allah inşallah tez zamanda size bir bebek nasip eder ya da iki belli mi olur

bebek için her gün ilişkiye girmenize gerek yok.. Bu hem sizi hem eşinizi strese sokan bir duruma dönüşür.. Sağlıklı bir sperm hücresi 3 ile 5 gün arası rahimde canlı kalabiliyor.. Bunun yanı sıra yumurta hücresi sadece 24 saat yani bir gün canlı kalıyor.. Bu demek oluyor ki haftada 3 kez ilişkiye girmeniz bebek sahibi olmak için yeterli olacaktır.. Tabi ki fazlası olabilir ama 3 kez de olsa yetiyor onu demek istiyorum.. örneğin yumurtlama gününüz çarşamba gününe denk geldi siz pazartesi günü ilişki yaşadınız çarşamba günü yaşamadınız yine de sorun yok çünkü en az 3 gün canlı kalan sperm hücresi zaten rahimde canlı olarak yumurta hücresini döllemek için bekliyor olacak

tabi ki yumurtlama takibi yapıyorsanız yumurtlama gününde ilişki olması iyi olacak ama çok kasmamanız için söylüyorum bunu.. Bu bilgileri de doktordan dinlemiş olarak söylüyorum size.. Bunların yanı sıra doğruluğunu bilmemekle birlikte diyorlar ki her gün ilişkiye girilirse sperm kalitesi düşüyor.. Doktordan duymadım bunu bilmiyorum ama bana da mantıklı geliyor.. Miktar olarak bile daha az oluyor sık ilişki yaşadığımız zaman.. Kaliteyi de etkileyebilir bence mantıklı..