Korunma

essxxa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
5
1
23
Merhaba, erkek arkadaşımla önceden bir birlikteliğimiz olmuştu. Korunmanıza rağmen yine de korkmuştum. Şimdi yine bir şeyler yaşayacağız ama korkuyorum. Prezervatif %100 korumasa bile doğru kullanıldığında belirli bir koruma sağlıyor sonuçta ama ben bir şey olur korkusunu atamıyorum. Prezervatif kullansak bile hamile kalmak gibi bir sonuç olur mu? Hap kullanamam eğer çözüm olarak çift koruma söylerseniz diye belirtmek istedim. İyi akşamlar 😊

Ne bekliyorsun ki ilaç içemem prezervatifte korurmu? Diyorsun yapacak başka neyin varki o halde hiç yaşamayın

Prezervatif ve geri çekilmeye ne kadar güvenebilirim bilemedim. Sadece prezervatif ile korunmak ne kadar güvenli olduğunu da bilemedim sormak istedim. Başka yapacak bir şeyim yoksa bir şeyler yaşamaya ben de çok olumlu bakmıyorum.

Ben anlamıyorum ne tür Prezervatif kullanıyor bu insanlar hamile kalmak için 😁 boşalma halinde hala devam ediliyorsa o da ahmaklık ama boşalmayla birlikte çekilip ilişkiyi bitirme durumunda kondom ile hamile kalmak çok zor bir olay anca ürünün yırtık veya delik olması lazım ki zaten taktığında varsa bi yırtıklık farkediyosun ve yenisini takıyosun bu kadar basit..

Ben de korktuğum için sormak istedim. Korunmanıza rağmen hamile kaldım yazıları okuyunca ister istemez bir çektim kendimi. Teşekkür ediyorum mesajınız için 😊

Madem korkuyorsun yapma korkuyorsun ama demekki sende istiyorsun ama csarette edemiyorsun bildiğim kadarıyla prezervatif yırtık olmadığı sürece korur zaten de yırtık olsa onu farkedrsiniz prezervatifle gelme anında dışarı çıkarsa sorun olmaz eğer aklın kalacaksa birşey olur diye hap kullanmam diyorsunuz yani en mantıklı çözüm bu geliyor bana

Merhaba, erkek arkadaşımla önceden bir birlikteliğimiz olmuştu. Korunmanıza rağmen yine de korkmuştum. Şimdi yine bir şeyler yaşayacağız ama korkuyorum. Prezervatif %100 korumasa bile doğru kullanıldığında belirli bir koruma sağlıyor sonuçta ama ben bir şey olur korkusunu atamıyorum. Prezervatif kullansak bile hamile kalmak gibi bir sonuç olur mu? Hap kullanamam eğer çözüm olarak çift koruma söylerseniz diye belirtmek istedim. İyi akşamlar 😊
Prezervatif artı geri çekilme ve yumurtlama dönemine denk getırmeme en güvenilir olanlar bence. Ahh gencik başımda dumann kan deli akıyor tabi en güzel zmanlar:KK53: ama cok dıkkat edın sonra lüzumsuz lüzumsuz konular ne gerek var başınız agrısın:KK25:

Sadece prezervatif korur hap ya da geri çekme gibi başka bı yönteme gerek yok. Yırtık olması binde birdir herhalde ondada ertesi gün hapı kullanınca sıkıntı olmaz

ertesi gün hapı öyle her zaman alınan bir ilaç değil. İnsanları yanlış yönlendirmeyin
Konu sahibide her zaman yapmıyormuş zaten bu fikir diğer söylenenlere ek konu sahibide kendine uygun fikri veya fikirleri seçer yanlış yönlendirme söz konusu değil

Korkuyorsan girme ilişkiye

Ertesi gün hapı
Sakın ertesi gün hapı almayın çok zararlı. Korunun. Eğer prezervatif konusunda güvensiz hissediyorsanız bir doktora gidin ve danışın, size en uygun korunma yöntemini doktor belirler ve size önerir.

Hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamaz. Prezervatif kullanıp hamile kalıp doğuran arkadaşım da var, ertesi gün hapı kullanıp hamile kalan ve aldıran tanıdığım da var.

Konu sahibide her zaman yapmıyormuş zaten bu fikir diğer söylenenlere ek konu sahibide kendine uygun fikri veya fikirleri seçer yanlış yönlendirme söz konusu değil
yan etkilerinden haberiniz var mı? bunu da yazın da tam yardımcı olmuş olursunuz.

X