How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

korunma yöntemleri

tuceed

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
826
15
318
arkadaşlar 1buçuk aylık evliyim ve size korunma yöntemleri hakkında danışmak istiyorum bilgisi olan beni biraz aydınlatabilir mii

bize danismak yerine jinekolog yada aile hekimi daha uygun olur aslinda...

1. Dogum kontrol haplari adetinizin geldigi ilk gün baslanir hergün ayni saatde 1 tane kullanilir ve 21 gün boyunca devam edilir. 7 gün hapi kullanmayip birakirsiniz ve o hafta icinde adet olursunuz 8gün yeni paket ilaca baslar yine 21 gün hap alirsiniz.

2. igne dir 1 aylik yada 3 aylik diye satilir. 3 ayliklarda adetiniz kesilebilir böyle bi ihtimal vardir. Haplara göre biraz daha kolaydir kullanimi sadece igneyi vurdurdugun ilk günü aklinda tutman gerekir :)

arkadaşlar 1buçuk aylık evliyim ve size korunma yöntemleri hakkında danışmak istiyorum bilgisi olan beni biraz aydınlatabilir mii

yeni evliysen hiç bişekilde vücuduna ilaç sokma.ben bunun sıkıntısını yeni atlattım ve 14 aydır çocuk istiyoruz.sadece 7 ay doğm kontrl hapı içtim ve çok pişmanım.bence eşin korunsun.sonuçta hiç çocuğun yok.

evlenmeden önce jinekoloğa gittim, çünkü hamile kalmak istemiyordum. doktor, tek tek korunma yöntemlerini saydı ve en güvenilir olanın doğum kontrol hapı olduğunu söyledi. hiç bir korunma şeklinin %100 garantisi yok, bunu unutmamak lazım.

ayrıca 30 yaş üstüyseniz ve sigara içiyorsanız hap kullanmanız pek sağlıklı değil. 30 yaş altındaysanız, sigara kullanmanız önemli değil. ayrıca lütfen unutmayın pazartesi hap aldım, salı etkisini gösterir diye bir şey yok. en az 2 ay kullanmalısınız hapı. aynı zamanda hapı en fazla 2-3 sene kullanmalısınız, sonra bırakılmalı.

haptır iğnedir hepsi sakıncalı mı ya 3 4 yıl korunmak istiyoruz riske atmak istemiyoruz

Back