Korunma yöntemleri

Papatyaa_35

Seni tanıdıktan sonra şiirler anlamlı geldi.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
1.139
1.726
Merhaba bayanlar. Yeni evli sayılırız ve uzun süre bebek istemiyoruz. Doğum kontrol hapı, iğne vs gibi yöntemleri kullananlar var mı acaba veya başka önerisi olanlar. Doğum yapmadığım için en uygun hangi yöntem önerirsiniz 🙂

Merhaba bayanlar. Yeni evli sayılırız ve uzun süre bebek istemiyoruz. Doğum kontrol hapı, iğne vs gibi yöntemleri kullananlar var mı acaba veya başka önerisi olanlar. Doğum yapmadığım için en uygun hangi yöntem önerirsiniz 🙂
Hapi 1 gun icmeyi unutsan o ay gecersiz oluyor.
Spiralim kayma riski var. Burada spiralle hamile kalan cok kadin var.
Kondom kullanmayi düşünüyor mu esiniz bilmiyorum. Biraz zevki kısıtlıyor. Ama bu da erken bosalmayi engelliyor tabii.
Geri cekilme korunma yontemi degildir.
Vücut icine bacaktan bir sey takiyorlar adini bilmiyorum onu arkadaslardan yaptiran varsa yazar.
Iğne hakkinda bir bilgim yok ama galiba korunacak olsam bu yolu seçerdım.

Doğum kontrol hapı kullanıyorum aynı zamanda eşim geri çekiliyor çünkü ben çok korkuyorum hamile kalmaktan bi bebeğe kesinlikle hazır değilim. Not: geri çekilme bir korunma yöntemi değil tam olarak biliyorum o yüzden ek olarak hap kullanıyorum.
Hapı sektirmediginiz sürece eşinizin en yuksek noktada çekilmesine gerek yok aslinda.

Kondom kullanmayi düşünüyor mu esiniz bilmiyorum. Biraz zevki kısıtlıyor. Ama bu da erken bosalmayi engelliyor tabii.
Vücut icine bacaktan bir sey takiyorlar adini bilmiyorum onu arkadaslardan yaptiran varsa yazar.
Iğne hakkinda bir bilgim yok ama galiba korunacak olsam bu yolu seçerdı

Iğne hakkinda bir bilgim yok ama galiba korunacak olsam bu yolu seçerdım.
Prezervatifi açıkçası bende çok sevemedim 🤭
Teşekkür ederim iğneyi düşüneceğim.

Hapı sektirmediginiz sürece eşinizin en yuksek noktada çekilmesine gerek yok aslinda.
Hiç sektirmedim ama o kadar korkuyorum ki o yüzden geri çekilmesini istiyorum. Burada bir sürü okuyorum hap kullanırken hamile kaldım vs.diye. 1 gün gecikse stresten ölüyorum o gün.

Ben hap kullanıyorum.

Normalde de çok yerim ama haptan sonra kilo almaya başladığımı gözlemledim.
Mecburen bu yöntemi kullanmaya devam edeceğim bir süre daha.

Prezervatif hissini ben sevmedim. Siz alıştınız mı 🙂
Hayır. Gittikçe daha kötü olmaya başladı alışmak bir yana.
Tahriş etti son seferkinde.
Kii ben çok ıslanırım, kuruttu bu zımbırtı beni. Üstelik kayganlaştırıcılı kendisi güyaaaa... Nefret ettim kısacası.
Ama doktora gitmeye vaktim yok. Çok çalışıyorum. Bir de hastaneler pek tekin değil bu sıralar. Kafama göre de ilaç kullanmak istemedim.

Kondom varken neden geri çekiliyor ki nasıl bir zulüm bu 😂😂😂😂
Ya evet yazık ama çok korkuyorum bu sıralar.
Sevgiliyken bile sadece geri çekilmeyle ilişkiye girdiğimiz olmuştu. Riskini bile bile. Evlendikten sonra daha bir tırsmaya başladım. Daha tedbirliyim.
Belki de içinde bulunduğum durumdandır bilemiyorum. Yakın zamanda iş değiştirdim, çok yakınım olan birini kaybettim, eşimin tayini çıkmadığı için farklı şehirlerdeyiz haftasonu görüşebiliyoruz ancak falan filan. Çocuğa hiç hazır değilim yani.

Pezervatif daha iyi hemde zararsız ama geri kalan herşey zararlı 2 buçuk yıldır korunuyorum bence ne iyi korunma yöntemi

Ya evet yazık ama çok korkuyorum bu sıralar.
Sevgiliyken bile sadece geri çekilmeyle ilişkiye girdiğimiz olmuştu. Riskini bile bile. Evlendikten sonra daha bir tırsmaya başladım. Daha tedbirliyim.
Belki de içinde bulunduğum durumdandır bilemiyorum. Yakın zamanda iş değiştirdim, çok yakınım olan birini kaybettim, eşimin tayini çıkmadığı için farklı şehirlerdeyiz haftasonu görüşebiliyoruz ancak falan filan. Çocuğa hiç hazır değilim yani.

ben de bundan 1 yıl önce bu kafadaydım her ay stresten adetimi geciktiryordum 😂😂😂

X