• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunma yöntemi

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Konuyu doğru yeremi açıyorum hanımlar bilmiyorum,korunma yönteminizi merak ettim henüz evli değilim ve pek bilgim yok hap kullanmalımıyım erkekmi korunmalı spiralmi takılmalı hangisini önerirsiniz,spiral hakkında pek bilgim yok takıp çıkması zor bişeymi cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

Ben haplarla hormonlarin dengesiyle oynanmasina karsiyim. Bu nedenle biz esimle hep prezervatifle korunduk. Ama tercih meselesi tabi..
Eger esiniz prezervatiften hazetmiyorsa deri altina yerlestirilen ufak cip gibi koruma yontemleri de var.
Jinekologa gidip tum yontemleri anlatmasini isteyebilir ve buna gore karar verebilirsiniz.

Ben haplarla hormonlarin dengesiyle oynanmasina karsiyim. Bu nedenle biz esimle hep prezervatifle korunduk. Ama tercih meselesi tabi..
Eger esiniz prezervatiften hazetmiyorsa deri altina yerlestirilen ufak cip gibi koruma yontemleri de var.
Jinekologa gidip tum yontemleri anlatmasini isteyebilir ve buna gore karar verebilirsiniz.
teşekkür ederimm

Back