- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Olabilir kist. Benim kız arkadaşımda da öyle. Benim o kadar farklı ki.Ve çok zor oluyorum agrı çekiyorum.şu konuyu ben de merak ediyorum bende de kist vs yok ama düzensiz oldum. normalde ben 33 günde bir oluyorum fix ama bu ay 35 oldu. böyle bahar zamanı normal mi acaba.. onun dışında başka şehire gidip gelince de aksıyor..
kist yok bende ama ben normalde düzenli.oliyorum mevsim geçişi 2 gün gecikiyor bir de şehir dışına çıkıp dönünce de süresi artıyorOlabilir kist. Benim kız arkadaşımda da öyle. Benim o kadar farklı ki.Ve çok zor oluyorum agrı çekiyorum.
Stres falan etkıleyebılır ama benım 1 hafta falan hep gecıkmelıkist yok bende ama ben normalde düzenli.oliyorum mevsim geçişi 2 gün gecikiyor bir de şehir dışına çıkıp dönünce de süresi artıyor
Ama korundu mubenim kuzenim 4 sene çocuk düşünmüyordu.. nolduysa evlendikten hemen hamile kaldı
kısmet işte.
Ama korkuyoruz ya patlak çıkarsa falan. Arastırdım onda bıle yuzde yuz degılmişBence en zararsız olanı prezervatif .. hap iğne hepsi aynı yan etkisi cok
Hapta çocuk isteyince hemen olmuyor diyorlar. Peki saglık ocagına gitsem yazar mı. Ve bu igneyı nerde vuruyolar acabaHiçbir yöntem %100 korumaz zaten. Hap için bir hekimle görüşebilirsiniz, size uygun, yan etkileri olmayan bir ilaç yazabilir.
Prezervatife ek olarak bir yöntem istiyorsanız iğneyi deneyebilirsiniz. İkili korunmuş olursunuz.
Aslında karantınayla alakası yok. Gene aynı hayatım. Stres falan da yapmıyorum.6 aydır falan düzensiz.Kadın doguma gidecegım de nıkah sonrası gıdeyım dıyorumAdet düzensizlikleriniz karantinada evde olduğunuz için olmuş olabilir. Biliyorsunuz bu tür durumlarda veya aşırı şekilde duygularda adet düzeniniz de değişiyor. Belki de evleneceğiniz için stresten olmuş olabilir. Ama siz büyük bir değişim görürseniz veya kendinizi rahatsız hissederseniz doktora gitmek en iyi tercih olacaktır.
İğneyi sağlık ocakları yapıyor.Hapta çocuk isteyince hemen olmuyor diyorlar. Peki saglık ocagına gitsem yazar mı. Ve bu igneyı nerde vuruyolar acaba
Hepsi öyle ihtimaller var ki acıkcası dört dörtlük bir korunma yok sanırımAma korkuyoruz ya patlak çıkarsa falan. Arastırdım onda bıle yuzde yuz degılmiş
Eğer doğru kullanılırsa delik çıkması veya yırtılması sadece üretim hatasıysa oluyor, o da sık olan bir şey değil. Öyle bir durumda da en son çare ertesi gün hapına başvurulabilir.Ama korkuyoruz ya patlak çıkarsa falan. Arastırdım onda bıle yuzde yuz degılmiş
hiç bilmiyorum çocuk düşünmüyordu hiç. kazayla oldu .Ama korundu mu
O zaman ben bir kadın doguma gideyimİğneyi sağlık ocakları yapıyor.
Hap için de aslında en başta jinekologun yönlendirmesi daha doğru olur, duruma göre farklı haplar verebiliyorlar.
Kadın doğuncaya git yazsın ya aylık ya 3 aylık var iğneler diye hatırlıyorum3 hafta sonra evleneceğim. Çocuk istemiyoruz ve korunmayı düşünüyoruz. Prezervatif kullanırız dedik ama düşükte olsa ihtimal varmış. Spiral taktırsam hem korkuyorum hem kayabilirmiş. İgne vuruyorlarmış. Nerde vuruyorlar ki igneyi.Hap kullansam çocuk isteyince sıkıntı olur diyorlar. Prezervatife ek ne kullanabilirim? Şöyle bir sıkıntım da var. Benim adetlerim düzenliydi. Ama 5 6 aydır düzensiz. Mesela geçen ay 20sindeydi.Bu ay bilmiyorum ne zaman olur? 2 yıl önce doktora baktırdım kist falan yok dedi ama neden düzensiz acaba?