Korunma yöntemi

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
3 hafta sonra evleneceğim. Çocuk istemiyoruz ve korunmayı düşünüyoruz. Prezervatif kullanırız dedik ama düşükte olsa ihtimal varmış. Spiral taktırsam hem korkuyorum hem kayabilirmiş. İgne vuruyorlarmış. Nerde vuruyorlar ki igneyi.Hap kullansam çocuk isteyince sıkıntı olur diyorlar. Prezervatife ek ne kullanabilirim? Şöyle bir sıkıntım da var. Benim adetlerim düzenliydi. Ama 5 6 aydır düzensiz. Mesela geçen ay 20sindeydi.Bu ay bilmiyorum ne zaman olur? 2 yıl önce doktora baktırdım kist falan yok dedi ama neden düzensiz acaba?

şu konuyu ben de merak ediyorum bende de kist vs yok ama düzensiz oldum. normalde ben 33 günde bir oluyorum fix ama bu ay 35 oldu. böyle bahar zamanı normal mi acaba.. onun dışında başka şehire gidip gelince de aksıyor..

Olabilir kist. Benim kız arkadaşımda da öyle. Benim o kadar farklı ki.Ve çok zor oluyorum agrı çekiyorum.

Adet düzensizlikleriniz karantinada evde olduğunuz için olmuş olabilir. Biliyorsunuz bu tür durumlarda veya aşırı şekilde duygularda adet düzeniniz de değişiyor. Belki de evleneceğiniz için stresten olmuş olabilir. Ama siz büyük bir değişim görürseniz veya kendinizi rahatsız hissederseniz doktora gitmek en iyi tercih olacaktır.

Hapta çocuk isteyince hemen olmuyor diyorlar. Peki saglık ocagına gitsem yazar mı. Ve bu igneyı nerde vuruyolar acaba

Aslında karantınayla alakası yok. Gene aynı hayatım. Stres falan da yapmıyorum.6 aydır falan düzensiz.Kadın doguma gidecegım de nıkah sonrası gıdeyım dıyorum

Kadın doğuncaya git yazsın ya aylık ya 3 aylık var iğneler diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…