- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 32
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Var aslında da ödleri kopuyor erkeklikleri düşer diyeEn iyisi prezervatif sonuçta bu igneler haplar hep hormonlarla oynuyor aslında erkekler için de igne veya ilaç olması lazım
Prezervatif 5 kere içimde kaldı maalesef. Neyse ki dışarıdan görünür şekildeydi de fark edip çıkardık. Asla güvenmiyorum prezervatife. Kullanmayı bilmiyor falan değiliz bu arada, 5 yıldır aktif cinsel hayatımız var. Bir kere de olsa içeride kalsa ve tehlikeli günlerime denk gelse yandıkNasıl yani pre mi delikti diyorsunuz?
Yoksa eşiniz son anda takıp da korunduğunu sanan zümreden mi
Bende de kist varmis acile ölüom diye gittim meger kist patlamis.3 aylik igne kist mi yapiyor?Ondan mi kist oldu acaba bende3 aylık iğne ile 1 sene korundum beni geçiçi menepoza soktu kestikten 1 sene sonra adet görmeye başladım kistler dolmuştu atana kadar düzene girene kadar canım cıkmıştı asla o yöntemi bir daha kullanmamaya yemin ettim
kesin sonuç degil arkadasım igne olduktan 2 aydan sonra hamile kalmiştıMerhaba kızlar
Aranızda 3 aylık iğne ile korunan var mı?
Bn bugün yaptırdım ama kafamda bi takım soru işaretleri kaldı
Çünkü ikinci çocuğuma korunurken gebe kalmıştım
Bu iğnenin bi zararı olur mu
Emzirdiğim için bu yöntemi tercih ettim
Anladım cnmkesin sonuç degil arkadasım igne olduktan 2 aydan sonra hamile kalmiştı
Bende igne öncesi yoktu iğne yaptı bendeBende de kist varmis acile ölüom diye gittim meger kist patlamis.3 aylik igne kist mi yapiyor?Ondan mi kist oldu acaba bende
Siz baglattiniz mi ?Tupleri baglataydiniz keske, yok boyle vir rahatlik diyorum
Sprail en iyisiMerhaba kızlar
Bende oyle oldu demek mahvetti beni ya hala saclarim dökuluo.Tek faydasi baslarda sütüm arttiBende igne öncesi yoktu iğne yaptı bende
EvetSiz baglattiniz mi ?
Ne kadar süre kullandınızBende oyle oldu demek mahvetti beni ya hala saclarim dökuluo.Tek faydasi baslarda sütüm artti
Bende de var 5 cm patlayınca ne oluyorBende de kist varmis acile ölüom diye gittim meger kist patlamis.3 aylik igne kist mi yapiyor?Ondan mi kist oldu acaba bende
Inanilmaz agri oluyor.Dogum sancimla birdi kasik ve sirtim cok kotu agriodu.Aletle bakti doktor hastaneyi ayaga kaldirmisim hassaslasiyor o bolgenBende de var 5 cm patlayınca ne oluyor
Bende ameliyatlık birşey YÖK dedi 1 2 aya YÖK olur dedi ,adetim gecikmişti 7 gün ilk defa böyle oldu bugünde pembe akıntılar geliyorInanilmaz agri oluyor.Dogum sancimla birdi kasik ve sirtim cok kotu agriodu.Aletle bakti doktor hastaneyi ayaga kaldirmisim hassaslasiyor o bolgen
Yazmak yasak mı bilmiyorum ama ozelden mesaj atayım sizeNe kullanıyorsunuz bende kullanmayi düşünüyorum da
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?