• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Korunma yollari

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Lazayse

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
111
69
48
Istanbul
Bayanlar merhaba en güvenilir. korunma yöntemleri. Nelerdir??2 tane çocugum var Allah olmayanlara versin inşallah ama,hamile kalmaktan korkuyorum. igneyi. ve, derialti implant. kullanan varmi? prezervatif. kullanmak istemiyor eşim sizler neler kullanıyorsunuz. yazim hatam olabilir. kusura bakmayın.

Ban geliyor. :KK52:Yanlış yere konu açmışsınız.

Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)

Lütfen dalga geçmeyin başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum cünkü artık çok fazla derecede etkiledi beni.. geçenlerde adetime üç gün vardı sevgilimle bulustuk elim bacağındaydı biraz daha üstte yani bi ıslaklık hissettim o da elimi hemen alıp sarıldı bana sonra ben eve gecince bir saat sonra felan bi akıntı hissettm adet mi diye bakarken parmağımı vajınama değdirdim bu şekilde hamilelik olmaz dimi? O ıslaklık neydi bilmiyorum. Kafada kurmaktan deliricem. Öpüşmemiştik bile ama erkek işte birşey hoşuna gitmiş olabilir. Dediğim şekilde hamilelik imkansız dimi? (Okb hastasıyım)
Canım o sekilde hamile kalman mümkün değil yanii. Erkekten bir sivi gelebilie ve onu parmağıyla alip vajinana surmesi seklimde bir durum asla olmaz merak etme

Canım o sekilde hamile kalman mümkün değil yanii. Erkekten bir sivi gelebilie ve onu parmağıyla alip vajinana surmesi seklimde bir durum asla olmaz merak etme
Asla olamaz dediğinize inanmak istiyorum inanın boğazımdan yemek geçmiyor hamileyim sanıyorum

allah akıl fikir ihsan eylesin. amin.

Bebek istemi harici cinsellik keyif için değilmidir zaten, tabiki eşinin keyfine kalmış 😁
Siz baya bi yanlış anlamışsınız olayı.
Neden herseferinde kadın sıkıntı çekmek zorunda diyorum.
Kadının keyfi nerde oluyo bu durumda?
Gidecek sprl taktıracak sıkıntıyı kadın çekicek.
Kaydımı yok yerinde duruyomu yok enfeksiyon oldumu...doğum kontrol hapı desen kadına komple zararlı birşey ki yasal sonuçta.yok efendin erkeğin keyfine kalmamalı herşey.gitsin kendine kimyasal alsın kendi dengelerini bozsun bizahmet

Bayanlar merhaba en güvenilir. korunma yöntemleri. Nelerdir??2 tane çocugum var Allah olmayanlara versin inşallah ama,hamile kalmaktan korkuyorum. igneyi. ve, derialti implant. kullanan varmi? prezervatif. kullanmak istemiyor eşim sizler neler kullanıyorsunuz. yazim hatam olabilir. kusura bakmayın.
Valla şu erkekler yuzundan kadınların kendilerine biseyler yapmaları ya da yaptırmaları hiç hoş değil. Bizlerde zorluğun hasini kendimiz çektiğimiz için elvettet çareler arıyoruz ama en sağlıklı olanı prezervatif. Diğer hepsinin vücuda az çok olumsuz etkileri var maalesef

Back