• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunma sorunu

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.247
Puanlar
53
Kizlar cok soru sordum bununla ilgili ,Doktorada gittim ama hapi yazdi ve ara vermeden kullan diyerek yolladi.30 eylul ve 7 ekimde dugunum var.9eylulde hastalaniyorum 21 gun sayinca tam eylul dugunume denk geliyor. Yasmin kullananlar birakir birakmaz hasta oluyor musunuz ? Eger 1 guncuk beklerse sorun yok 7 ekimi sorunsuz atlatmis oluyorum. Ara vermeden kullanirsam 7 ekimde hasta olacakken 2.kutuya ara vermeden devam ederek 14te biraksam daha mi mantikli? Ara vermeden kullanmanin sakincasi var midir? Ve biraktigimda 7 gun sayip 3.kutu alacagim dimi?

Hemen olmuyorsun ama kaç gün sonra olacağıni bilemem ben bazen 3 gün sonra bazen 2 sonra oluyor du

Regl olmaman için ara vermeden kullan demiş zaten.. Ara verdiğin an reglin başlar.

Hemen olmuyorsun ama kaç gün sonra olacağıni bilemem ben bazen 3 gün sonra bazen 2 sonra oluyor du
Ertesi gun olmadigim surece sorun yok cunku arada 7 gun var normalde 4 gun surer. Son adet donemimde kullanacagim koruyuculugu basliyor degil mi? Doktorda boyle dedi..

Geç başla kullanmaya.
Hapı kullandıkça sorun olmaz bence.
Emin olamıyorsan eşin de korunsun.

Geç başla kullanmaya.
Hapı kullandıkça sorun olmaz bence.
Emin olamıyorsan eşin de korunsun.
Doktor adetin ilk gunu kullan dedi ama

Regl olmaman için ara vermeden kullan demiş zaten.. Ara verdiğin an reglin başlar.
Misal 7 ekimde olacaktim ama ara vermedim kullandim 14unde biraktim.o kutuyu cope atip 7 gun arami verip 3.ye basliyorum degil mi?

Doktor adetin ilk gunu kullan dedi ama

Hmm.
Ben 3. Günü başlamıştım kullanmaya.
Tam hatırlamıyom.
Yeni doğum yaptığım için baya uzak kaldım o meselelere.
Ama yine garanti olsun diyosan eşin de korunsun

Hmm.
Ben 3. Günü başlamıştım kullanmaya.
Tam hatırlamıyom.
Yeni doğum yaptığım için baya uzak kaldım o meselelere.
Ama yine garanti olsun diyosan eşin de korunsun
Esim korunacak olsa hic hap olayina girmem ona kalsa kendisi korunmak istedi ama ilk gece meselesi icin hap daha agir basiyor

Kizlar cok soru sordum bununla ilgili ,Doktorada gittim ama hapi yazdi ve ara vermeden kullan diyerek yolladi.30 eylul ve 7 ekimde dugunum var.9eylulde hastalaniyorum 21 gun sayinca tam eylul dugunume denk geliyor. Yasmin kullananlar birakir birakmaz hasta oluyor musunuz ? Eger 1 guncuk beklerse sorun yok 7 ekimi sorunsuz atlatmis oluyorum. Ara vermeden kullanirsam 7 ekimde hasta olacakken 2.kutuya ara vermeden devam ederek 14te biraksam daha mi mantikli? Ara vermeden kullanmanin sakincasi var midir? Ve biraktigimda 7 gun sayip 3.kutu alacagim dimi?

kaç gün sonra olacağın bünyeyle alakalı ben pazar günü bırakıyorum perşembe oluyorum ya da cuma 3 yıldır hiç şaşmadı

En mantiklisi ara vermeden kullanmak bir sorun olmaz umarim :)

kullanmıştım ben de yasmini ara vermeden tatile gittiğim zamana denk gelmişti 21 gün içip ertesi gün yeni pakete geçip bir 21 gün daha içmiştim ama 7 gün ara vermiştim 15 gün değil. dr danışıp yapmıştım

kaç gün sonra olacağın bünyeyle alakalı ben pazar günü bırakıyorum perşembe oluyorum ya da cuma 3 yıldır hiç şaşmadı
En mantiklisi ara vermeden 2.kutuya devam edip tatil donusu birakmak sanirim suan.hap kullanirken ek kornma yontemi gerekli mi? 1 kutu bitmis olacak

kullanmıştım ben de yasmini ara vermeden tatile gittiğim zamana denk gelmişti 21 gün içip ertesi gün yeni pakete geçip bir 21 gün daha içmiştim ama 7 gün ara vermiştim 15 gün değil. dr danışıp yapmıştım
15 gun ara vermeyecegim ki. Hatta soyle normalde 30 eylulde kutu bitiyor 7 ekime kadar hasta olmam lazim ama ben 14 ekimde birakacagim cokta ertelemis olmuyorum

15 gun ara vermeyecegim ki. Hatta soyle normalde 30 eylulde kutu bitiyor 7 ekime kadar hasta olmam lazim ama ben 14 ekimde birakacagim cokta ertelemis olmuyorum

hayır anlatamadım sanırım şimdi 1 kutuda 21 tane varya hap, 21 gün içiyoruz 7 gün ara veriyoruz 7.günün sonunda yeni tablete başlıyoruz ki bu 7 gün arasında adet oluyoruz.

sen 2 kutu üst üste içeceksin 21+21 tane. her kutu için 7 gün ara veriyoruz ya 2 kutu içtiğin için 15 gün ara verme dedim.

bir de tam anlayamadım sen 2. kutuyu yarım mı bırakacaksın yani?

kutuyu çöpe atma o ilaç 35 lira :KK48: unutursun biter fln kullanırsın onun öyle tarihi geçmesi gibi bir durum yok

ben 3 yıldır içiyorum 3 yıldır 9 tane artırmışım unutmuş içmeyi saklıyorum onu evdeki bitiyor unutuyorum ordan kullanıyorum

hayır anlatamadım sanırım şimdi 1 kutuda 21 tane varya hap, 21 gün içiyoruz 7 gün ara veriyoruz 7.günün sonunda yeni tablete başlıyoruz ki bu 7 gün arasında adet oluyoruz.

sen 2 kutu üst üste içeceksin 21+21 tane. her kutu için 7 gün ara veriyoruz ya 2 kutu içtiğin için 15 gün ara verme dedim.

bir de tam anlayamadım sen 2. kutuyu yarım mı bırakacaksın yani?
Evet. Bu sekilde olmuyor mu.30 eylulde 1.kutum bitti ama uzattim 2.kutuya gectim 14 ekimde 2.kutuyu biraktim 7 gun ara verdim ve 3.ye basladim. Bu sekilde diye biliyorum

Evet. Bu sekilde olmuyor mu.30 eylulde 1.kutum bitti ama uzattim 2.kutuya gectim 14 ekimde 2.kutuyu biraktim 7 gun ara verdim ve 3.ye basladim. Bu sekilde diye biliyorum

hapı kullanmaya başladın değil mi?

30'unda bitiyorsa hapın 14'ünde hapların bitmiyorki 2 tabletin daha duruyor

hapı kullanmaya başladın değil mi?

30'unda bitiyorsa hapın 14'ünde hapların bitmiyorki 2 tabletin daha duruyor
9 eylulde basliyorum hastaligimin ilk gunu.30unda bitiyor ama ara vermicem.14 ekime kadar. (2.kutu)
14 ekimde birakip 7 gun ara verecegim sonra 3.kutu

Back