- Konu Sahibi Morrmeneksee
Bazen biraz daha uzun da sürebiliyor bu durum. Amin insallah ❤Canım benı bılıyosunuz. Ben şüphe duymadım duamı ederken oldu hıssı hep olustu. Sabırsız oldugumu dusunmeyın hıc.
Bu ara olan oldu bna sadece. Kabz halı dıyosun ya onu ozellıkle su son 1 haftadır yasıyorum ve üzerimden hıc gitmiyor. Ben onceden de yasadım ama 1 gece sürerdi bu durum. Bu sıra devamlılık kazandı hıc gecmıyor. O kdr kotü bır durum kı ınanın ınancı sağlam olmayan bırını Allah korusun ucuruma surukler o dercee bir bunalım gecırıyor ınsan. Kalbın daralması nefes alamaman cok kotu bır durum.
Boyle oldukca daha cok dua ediyorum ama bu ara gucum hıc kalmadı. Sankı bunyem zayıfladı anlamadım dedıgın vıdeoların her bırını ayrı ayrı dınledım. Hep dınlerdım zaten. Bu hallerin sebepsız olmayısını bıliyorum. Bu durumlar da Allah sana gelecek imtihanlara karsı sabır katsayını yukseltmek ıcın verırmıs yanı senı önceden hazırlarmıs bı sonraki imtihana ve kabz hali dedıgımiz seyı yasarmısız.
Ben sadece beden son 1 haftadır ozellıkle uzerımden gitmediğini anlamadım... Allah cumlemızi feraha cıkarsın kızlar ne deyim baska