- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Benım ıcın daha ıyı olur cok yuklenmek ıstemedım sızlere tamam dersenız oyle yapalımCanım inşirahıda 71 yap bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım ıcın daha ıyı olur cok yuklenmek ıstemedım sızlere tamam dersenız oyle yapalımCanım inşirahıda 71 yap bence
Olur canim bana uyarİnşirah ve duha suresını 71 yapayım mı kızlar?
Gunluk sadece 20 dk mızı alır dıe tahmin ediyorum hepsi. Gece yarısından sonra veya sabah saatlerınde daha tesirli olur ne dersınız
Canım arkadaşlarında fikri önemli ama benim fikrim duha süresi toplam 7 inşirah 71 olsun. İnşirahın okuması akıcı kolay bitiyorİnşirah ve duha suresını 71 yapayım mı kızlar?
Gunluk sadece 20 dk mızı alır dıe tahmin ediyorum hepsi. Gece yarısından sonra veya sabah saatlerınde daha tesirli olur ne dersınız
Her ıkısınıde 71 yaptımCanım arkadaşlarında fikri önemli ama benim fikrim duha süresi toplam 7 inşirah 71 olsun. İnşirahın okuması akıcı kolay bitiyor
Tamamdır canımHer ıkısınıde 71 yaptım
Duha suresı de cok tesirli oda okudukca cok akıcı oluyor emın olun.
Allahın ıznıyle zırh gıbı korusun ınsallah
Tefriciye bittikten sonra başlayabiliriz daha iyi olurKIZLAR TEFRİCİYE BITTIKTEN SONRA MI BAŞLAYALIM?
BEN SUAN REGLM.
REGL OLAN ARKADASLARIMIZ OLURSA SAYIYI PAYLASACAĞIZ ARAMIZDA 1 2
Yok canım abdestli olmamız sart bu dualarda..Morrmeneksee adetliyken okuyabilir muyuz? Bi kaç güne olurum adet
Ben adet olucam ama sizi zor durumda birakmiyayimyada şöyle yapayım şimdiden başlıyım okumaya, o zaman bağışlarız öyle olur muYok canım abdestli olmamız sart bu dualarda..
Regl kım varsa o hafta paylasırız aramızda kızlar sorun degıl ayarlarım ben..
SAYILAR DEĞİŞKENLİK GOSTEREBILIR..
BIRDE MUSAİT OLURSAK YATSIDAN SONRA OKUYALIM DIYORUM SAAT OLARAK VAKTIM YOK DIYENLER OLURSA TABIKI GUNDUZ DE OKUYABILIR AMA AKSAM OKUMAYI ALIŞKANLIK HALINE GETIREBILIRIZ GRUPCA
TEFRİCİYE PAZARTESİYE BITMIS OLACAK PAZARTESİ BURAYA BASLAYALIM OLURMU HERKES RAHAT RAHAT OLUR HEMDE
Canım bende adetım.Ben adet olucam ama sizi zor durumda birakmiyayimyada şöyle yapayım şimdiden başlıyım okumaya, o zaman bağışlarız öyle olur mu
Tamam cnm o zaman birbirimizi idare etmek daha iyiCanım bende adetım.
Herkesın adet oldugu sıra ıllakı gelecek
Bu durumlarda paylasabılırız
Ha kendı kumbaranızı yaparsanız bırsey dıyemem ama sıcak sıcağına okumak ayrı guzel olur bence bu yuzden paylasalım dıyorum
Bencede. 7 KISIYIZ zaten 7 kısıde birbirini tanıyor komple. @Harlofia bi birazcık bızden uzak kaldı ama o da cok grup acan bırı hassasiyetle okuyacagından emınım kesınlıkle.Tamam cnm o zaman birbirimizi idare etmek daha iyi