• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koruma cizgisi mi hamile miyim lutfen yardim

Gizem2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
196
170
33
Bundan 2 ay once 6 haftalik hamile iken dusuk yasadim.Psikolojik olarak hazir olmak icin doktorum 3 ay korunmayi onerdi.Kurtaj olmadim kanama ile tamamen temizlendi 2 kez adet oldum.4 gun sonra 3.adetimi gormem gerekiyordu ama dun ruyamda hamile oldugumu gorup gece uyandim ve hamilelik testi yaptim ilk 5 dakikada cok silik bir cizgi cikti ilk gorsele koyacagim.ertesi gun sabah ilk idrar ile bugun tekrar yaptim ilk 5 dakika bisey cikmayinca kenara kaldirdim ve 2 saat hic bakmadim.2 saat sonra aklima geldi ilk 10 dakika beklemek gerektigi ve baktim bayagi belirgin bir 2. cizgi vardi.kuruma cizgisi olabilir dedim ama icime suphe dustu gun icinde su ve icecek icmistim testi tekrarladim ama ilk idrar degildi ve ilk 10 dakka bisey cikmadi yarim saat sonra tekrar bir 2. Cizgi gordum.3 testin de yanilma ihtimali ne? Hamile kalmayi istiyorum ama tekrar kaybetmekten cok korkuyorum testleri sira ile koyuyorum.Lutfen yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• 20221022_034229.jpg
    20221022_034229.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 477
  • 20221023_153227.jpg
    20221023_153227.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 465
  • 20221023_232219.jpg
    20221023_232219.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 460
Ayyy bence hamilesin canım 😍😍😍 yarın hemen kan tahlili yap kesinlikle doğru sonucu o verecektir

Ayyy bence hamilesin canım 😍😍😍 yarın hemen kan tahlili yap kesinlikle doğru sonucu o verecektir
Yarin gidecegim kan testi vermeye cok acayip bir his emin de olamiyorum 4 gun var adet gunune bu kadar erken cikmasi sa sasirtti cunku erken gebelik testi degil normal gebelik testiydi

Peki belirtileriniz warmı?

Bu kadar erken dediğiniz 4 gün var çıkması çok normal bu testlerde. Bunlarda çok hassas artık hemen çıkarıyolar. Sağlıkla devam eder inşallah 🙏

Benim de reglime 1 hafta kala saatler sonra baktığımda çok silik çıkmıştı. Çok şükür 🙏🏻 hamileyim inşallah senin de istediğin gibi olur
Cok tesekkur ederim canim erkenden ogrenip strese girmek istemedim adet gunumun gecmesini bekliyorum kan vermek icin

Test buydu 3 testte de böyle hafif lefe vardı ama test hatasiymis sanırım hamile değildim çünkü adet oldum bikac gün sonrasinda

Back