Koru Hastanesi Dr. Adnan Kaya

Adnan beye gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Ultrasonla bebeğe bakarken iki saat inceler. Ölçer biçer bi sıkıntı var mı diye? Ben bu kadar uzun muayneyi hic bir doktorda gormedim. Kendisi bir tüp bebek uzmanı. Yaptığı işe önem veren bir insan. Karakterinden kaynaklı sanirim biraz ağır basli bir doktor. Sorunuz olursa kesinle en iyi bilgiyi verir. Telefonla bile çekinmeden arayıp görüşebilirsiniz. Birde hastasını sağolsun yıllar gecsede unutmuyor. Yediği içtiği pek takilmayin Ankarada bulabileceğiniz en profesyonel doktordur kendisi..

Reactions: iiz
Merhaba herkese. Adnan Kaya şu an Özel Lokman Hekim Akay hastanesinde çalışmakta. Kendisine Kudret Hastanesi'nde çalışırken gitmiştim...kesinlikle abartmıyorum oldukça mesafeli ve soğuk mizaçlı biri...siz soru sormadan bilgi vermez. Ağzından bir şeyi zor söyletirsiniz. Belki profesyonel belki işinin ehli...ama insani olarak hamile birine yaklaşım psikolojisine asla sahip değil. Hamileliğiniz süresince sizinle mümkün mertebe ilgilenen, sıcakkanlı ve güler yüzlü bir doktorunuz olmasını istiyorsanız kesinlikle size göre bir doktor değil. Ben biraz mecbur kaldığım için gittim...doğru düzgün doktot bulamadım...benimkisi yaşanılmış bir tecrübe...bana hiçbir şekilde hitap etmedi...Allah'a çok şükür daha sonra benimle elinden geldiğince iyi ilgilenen bir doktor buldum ve çok kolay bir şekilde doğumum oldu.

29 ağustos 2016 tarihinde eşimle birlikte ANKARA ÖZEL AKAY HASTANESİNDE Adnan KAYA beye muayeneye gittik. benim ogün 5.hafta felandı. biz kalp atışını duymaya gitmiştik ama maalesef dış gebelik teşhisi kondu. bence çok iyi bir doktor. biz dış gebeliğe inanamadık tabi, bizi anladı ve isterseniz başka doktorlarada gidebilirsiniz dedi ama iğne tedavisi uygulanması gerekir acilen ve hatta gerekirse ameliyat dedi. aynı gün biz eğitim araştırma hastanesine gittik ve dediklerinin hepsi çıktı dış gebelikten acil yatırdılar beni ve bana metatrax iğnesi vurdular. bu süreçte Adnan bey eşimin telini almıştı, sürekli bizi aradı benim durumum hakkında eşimden bilgi aldı. sağolsun çok iyi bir insan öncelikle ve iyi bir doktor.

Merabalar bende adnan hocaya gitmeyi düşünüyorum güncel bir deneyimi olan var mı

Reactions: iiz
Merabalar bende adnan hocaya gitmeyi düşünüyorum güncel bir deneyimi olan var mı

4 ay once normal doğum yaptım. Gebeliğim boyunca Doktorum Adnan Beydi. Çok memnundum. İşinin ehli, az ve öz konuşan bir doktor. Onun sayesinde çok sakin ve stressiz bir hamılelık gecirdim. Kendinizi ona rahatlıkla emanet edebilirsiniz. Once Allah sonra onun sayesinde sağlıkla huzurla geçirdim hamileliğimi. Bana her daim güven verdi. kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba canım bir senedir Dr Adnan beyin kontrolündeyim. Dün aşılamamı yaptı. Rahim yapımdan dolayı aşılama zor yapılır denmişti ama Dr Adnan bey tecrübesini konuşturarak ağrısız aşılamamı yaptı. Gerçekten işinin ehli tecrübeli bir doktor.Tavsiye ederim. Bu arada bende buradaki yazılanları okuyarak tercih etmiştim Dr beyi iyi ki tercih etmişim

ben doğum için doktor arıyorum tabı ki hastane de gecen gün akay lokman hekime gittim Adnan Bey orada çalışıyormuş henüz kendisiyle görüşmedim ama biraz daha bilgi verirseniz sevinirim ben şimdiden begendim aslında. kendisi normal doğum yanlısı bir doktor mu acaba ? doğumuna siz girdiniz mi ya da tanıdıgınız biri var mı giren ?

Adnan hoca hakkında yorumu olan varsa yazarsa sevınırım kızlar doğum için kendisine gitmeyi düşünüyorum

merhaba uzun zaman olmuş ama hala adnan hocaya giden varmıdır yardımcı olacak arkadaş yada ankara da fiyatı uygun iyi bir doktor önerecek olan varmı

Merhabalar arkadaşlar.. Tüp bebek tedavisinde Adnan Bey'i tavsiye eder misiniz, kendisine tedavi olan var mı bu konuda ?? cevap veren olursa çok memnun olurum teşekkürler...

Kesinlikle tüp bebek tedavisi,doğum vs hiçbir konuda Adnan Kayayı tercih etmeyin.Anne baba adaylarını demoralize etmek için elinden geleni yapıyor.Çok pişmanım kendisini tercih ettiğim için devlet hastanesine gidin paranız cebinizde kalır en azından.Hem çok başarılı hem çok güleryüzlü binlerce hekim varken Adnan Kaya gibi hastanın moralini bozan doğum öncesini ve doğum sırasını mahveden bir hekimi tercih etmek ancak sadece hata olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…