Koru Hastanesi Dr. Adnan Kaya

selande

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
3
0
36
Ankara
Arkadaslar merhaba Koru Hastanesinde Adnan Kaya'ya muayene oluyorum. Ben tarzindan ve yaklasimindan son derece memnunun, doktor beye baska muayene olan var mi siz ne dusunuyosunuz

Arkadaslar merhaba Koru Hastanesinde Adnan Kaya'ya muayene oluyorum. Ben tarzindan ve yaklasimindan son derece memnunun, doktor beye baska muayene olan var mi siz ne dusunuyosunuz

selam canım benimde doktorum adnan kaya onun hakkında araştırma yapıyorum sen halen gidiyormusun ona yaklaşık 2 aydır benim doktorum evet bende memnun kaldım ama dogum için araştırma yapıyorum ona devam edip etmiyecegimi bilemiyorum şuanki düşüncelerin nelerdir.

bende dr. adnan bey' muayene oluyorum. ama bana hiçbir bilgi vermiyor, bunu ye bunu yeme gibi . bu normal mi ve sizde de öyle mi?

bende 2 kez dr adnan bey'e gittim. yaklaşımı iyi. benim kafama takılan şu; bana bunu ye , bunu yeme , şunu yapma vs. tarzında hiçbir bilgi vermedi. ben internetten ne öğrenirsem. bu normal mi bilemiyorum?

ben dr adnan beye maya tüp bebek merkezinde çalıştığında muayene olmuştum kendisi çok bey efendi birisi dediyiniz ddoğru 1 şey sorarsan söylüyor sormasan söylemez ama ben çok memnundum bey efendi kişiliyine hayranım ben ıstanbuldayım kendisi burda olsa hiç bırakmam dr olarak adnan beyi seçerim allah ondan razı olsun.

Merhaba arkadaslar, ben hamileligimin basindan beri hep Adnan Bey tarafindan takip edildim. Kisa bir sure once de kendisinin nezaretinde dogum yaptim. Hem kontroller hem de dogum surecinde son derece isine hakimdi. Cok fazla konusmamasi, soru soruldugu zaman cevap vermesi sanirim hastayi fazla bilgiyle bogmak istememesinden kaynaklaniyor. Gereksiz testler yapan, hastayi endislenediren doktorlarin aksine sogukkanli ve sakin hali bana guven vermisti. Daha sonraki hamileliklerimde de kesinlikle Adnan Beye gitmek istiyorum.

Ben de Adnan Bey'in hastasıyım,doğumu da kısmetse adnan bey ile koruda planlıyorum.sezeryanla mı doğum yapmıştın? süreç nasıldı biraz bahsedebilir misin?

Tabi ki, ben normal dogum yaptim. Basindan beri normal istemistim. Sancilar baslayinca gittim, Allaha sukur kolay bir dogum oldu. Hastanenin ebesi cok sicak, sanci odasinda ve dogum esnasinda psikolojik olarak cok destek oldu. Doktor Bey de yonlendirmeleri ve yaklasimiyla sureci kolaylastirdi. Dogum sonrasi hemen ayaga kalktim hic yatmadim, sanirim normal dogumun avantajiiydi.

Normal mi sezeryanmi henuz karar vermediysen normal dogum yapmani oneririm. Kolay dogum icin yuruyusun cok faydasi oluyor. Sen kacinci haftandasin?

Adnan bey iyi bir doktor mudur acaba?

Doktordan ne beklediginize de bagli tabii. Ben Adnan Bey'den once iki kadin dogum doktoruna gitmistim. Yaklasimlarindan hic memnun kalmadim. Daha sonra tavsiye uzerine kendisine muayene oldum. Dedigim gibi isine son derece hakim, sakin, sogukkanli ve beyefendi bir insan. Bence kesinlikle cok iyi bir doktor.

32.haftamdayım,normal doğum pek düşünmüyorum,sezeryan olacak büyük ihtimalle.umarım benimki de seninki gibi sorunsuz ve kolay bir doğum olur..

Merhaba arkadaşlar,
Op. Dr. Adnan KAYA şu an Ankara'da Özel Kudret International Hospital'da görev yapmakta. Merak eden, kendisine ulaşmak isteyenler GMK Bulvarı No: 81 Maltepe adresindeki hastaneden ulaşabilirler.

muhakkak ki bilgili birisidir, ama ben tavsiye üzerine çeşitli aralıklarla 4 kere gittim bir daha da asla gitmem. o kadar soğuk bir doktor ki anlatamam.
siz sormadan hiç birseyle ilgili aciklama duyamiyorsunuz. sordugunuzda ise tatmin edici bir cevap alamiyorsunuz. heleki gebelik takibi gibi birsey dusunuyorsaniz dogru adres değil...

Adnan Hoca gerek insan olarak gerekse hekim olarak güvenle gidebileceğiniz bir hekim gereksiz formaliteler ve insanı endişelendiren konuşmalar yapmıyor iyi hekim işini iyi yapıp hastasının sorunlarında ulaşabildiği güvendiği hekimdir özellikle yardımcı üreme yöntemleri konusunda güvenle gidebilirsiniz gebelik takibinde de güvenle gidebilirsiniz.beklentiniz çok konuşan ve böyle gereksiz bilgilerle kafanızı karıştıran bir dr ise ilk seferde memnun kalmayabilirsiniz

Şimdi Adnan Bey Ankara Maltepe Kudret International Hospitals Hastanesinde görev yapıyor. Hastaneyle ilgili bir fikrim yok. Ben de ıkı bucuk aylık hamileyim. Adnan Beye tavsiye üzerine gittim. Düzenli kontrol için Adnan beye gidiyorum. Doktor sadece gerekli durumlarda müdahale edip ilaç ultrason vs ilgileniyor. Onun haricinde sizin bu doğal süreci doğal ve sıradan bir şekilde geçirmeniz için gereksiz tavsiye ve önerilerde bulunmuyor. Ben çok memnunum. Profesyonel oluşu da ayrıca bana güven veriyor. Tahlillerinizle tek tek ilgileniyor. Beni akşama doğru arayıp kanımda TSH hormonun yuksek çıktığını ve hemen ilaç almam gerektiğini söyledi mesela. Diğer kontrolü bile beklemedi hemen müdahele etti. Ben de hemen ilaca başladım.
Eger doktorum beni sürekli pofpoflasın konuşsun sunu yeme sunu yapma desin istiyorsanız Adnan bey iyi bir seçim olmayacaktır. Çünkü onun böyle bir tarzı yok.

Ben de Adnan Bey'in kontrolündeyim. Işine son derece hakim, ilgili bir doktor. Kesinlikle güvenebileceginiz bir doktor, ben çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…