Arkadaslar merhaba Koru Hastanesinde Adnan Kaya'ya muayene oluyorum. Ben tarzindan ve yaklasimindan son derece memnunun, doktor beye baska muayene olan var mi siz ne dusunuyosunuz
merhaba edesa,doğumu da koru hastanesinde mi yaptın?
Evet, Koru' da yaptim.
Ben de Adnan Bey'in hastasıyım,doğumu da kısmetse adnan bey ile koruda planlıyorum.sezeryanla mı doğum yapmıştın? süreç nasıldı biraz bahsedebilir misin?
Adnan bey iyi bir doktor mudur acaba?
Tabi ki, ben normal dogum yaptim. Basindan beri normal istemistim. Sancilar baslayinca gittim, Allaha sukur kolay bir dogum oldu. Hastanenin ebesi cok sicak, sanci odasinda ve dogum esnasinda psikolojik olarak cok destek oldu. Doktor Bey de yonlendirmeleri ve yaklasimiyla sureci kolaylastirdi. Dogum sonrasi hemen ayaga kalktim hic yatmadim, sanirim normal dogumun avantajiiydi.
Normal mi sezeryanmi henuz karar vermediysen normal dogum yapmani oneririm. Kolay dogum icin yuruyusun cok faydasi oluyor. Sen kacinci haftandasin?
32.haftamdayım,normal doğum pek düşünmüyorum,sezeryan olacak büyük ihtimalle.umarım benimki de seninki gibi sorunsuz ve kolay bir doğum olur..
Allah kolaylik versin, hic bir sorun olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?