Korsem’den kurtuluyorum🎉

asopenya

bana bi soda. dertlerime de karbonat 🥤
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
463
470
27
9 ocakta 1 ay olucak meme büyütme ameliyatı olalı. Bunun ile ilgili daha önce fikrimi ve sürecimi anlattığım bir konu açmıştım. Şimdi sizlerin fikrine ihtiyacım var. Bir kaç gün sonra korse’ye elveda diyeceğim. Ve babaanne sütyeni olarak tanımlanan sütyene geçeceğim. Daha önce hiç göğüsüm yoktu ve 295 cc silikon takıldı. Bedenen nasıl bir sütyen tercih etmeliyim? Sıkı olması önemliymiş. Bu sürece geçen arkadaşlarımın fikirlerini alabilir miyim?

Benimde haftaya 1 ay olacak inşaAllah banada çıkar derler burda okudum bazı doktorlar iki ay takmalısın diyormuş

Benimde haftaya 1 ay olacak inşaAllah banada çıkar derler burda okudum bazı doktorlar iki ay takmalısın diyormuş
Ooof 1 ay zor dayandık vallahi , bazı kısımlara yer yaptı acı oldu pamuklar ile acıyı dindirdim neyseki gidişat iyi olduğu için korseden kurtuluyorum .. İnşallah sende kurtulursun ama beden konusunda ne yapacağım bilmiyorum , doktorum deneyerek al dedi bakalım

Ay ne güzel çok sevindim rahatlayacaksınız bana da 280cc takıldı bir ay sonucu nasıl sizin çok ufalma oluyor mu 280cc küçük bi boyut değildir umarım

Ay ne güzel çok sevindim rahatlayacaksınız bana da 280cc takıldı bir ay sonucu nasıl sizin çok ufalma oluyor mu 280cc küçük bi boyut değildir umarım
Öncelikle çok geçmiş olsun sanada cesaretin den dolayı senide kutlarım çapın küçük ise evet 280 CC küçük değil. Benim hiç çapım yoktu 295 çok küçük olucak diye karalar bağlıyordum. Ama sonra baktım ki çok küçük değil, göğüs çapıma ve vücut endeksime en çok uyan bu cc imiş. Bende küçülme elbette oldu ilk gününden şu ana kadar genişlik enlem olarak bir küçülme söz konusu olmadı. Ödemler gitti, sanki böyle yandan olan şişlikler gitti gibi geliyor insana. Eğer yukarıdan gözünle ile bakarsan küçük gelir üzülürsün , çünkü ödemleri biz tepeden bakınca görüyorduk. Aynanın karşısına geçip bakınca asıl orantıyı ve orantılı küçülmeyi göreceksin. Panik yapma

Çok tatlısın teşekkürler

Bende aynı durumdayım beden konusunda hiç bi fikrim yok sadece medikal sütyende 80 yazıyor..deneyimli olanlar cevap verir inşaAllah

Arkadaşında dediği gibi şişler iniyor küçülmüş gibi geliyor benimde daha 18 gün oldu bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemem..banada 365 cc takıldı..ben en fazla 325 olsun demiştim ama doktor ameliyatta denemiş 365 e karar vermiş şimdi diyorum iyi ki beni dinlememiş

Bende aynı durumdayım beden konusunda hiç bi fikrim yok sadece medikal sütyende 80 yazıyor..deneyimli olanlar cevap verir inşaAllah
Aaay lütfen ya.. deneyerek olacak iş değil bu, hem vakit kaybı hemde ya yanlış seçersek? Evet sıkı olması gerekiyor bunu biliyoruz , ama beden konusunu nasıl seçeceğiz? Çok mu sıkı olacak yoksa hafif sıkı mı? Kafam da deli sorular

Kesinlikle katılıyorum bende meraktayım ve konuyu takipteyim

Benimde 15 gün oldu ama aciyo hala hele üç kısımlar felaket sizinde acı oldu mu bide orantısız ödem atma oldu mu
Şuan regl olacağım için uçlarda inanılmaz bir ağrı var , galiba bu sürece alışacağım . Orantısız ödem derken biraz daha tarif eder misin? Örneğin benim yanlardan ödem giderken, üstlerde az kaldı

1 ay sonra ben de çıkarmıştım. en zorlandım konu korseydi, resmen gün saydım çıkartmak için..

benim kullandığım sütyenler;

bunları gündüz dönüşümlü olarak kullanıyorum. gece de
Oysho Sütyen Operasyon Sonrası Sütyeni Kadın Ekru Renk Yorumları, Fiyatı - Trendyol
bu sütyeni kullanıyorum..

benim de asıl merak ettiğim konu; gece yatarken sütyen takmamız gerekir mi ?

ya da balenli sütyenlere ne zman geçeceğiz, geçmemiz gerekir mi?

sütyen konusunu doktorumla konuşmadım hiç. aklıma da gelmedi açıkcası. sizin doktorunuz bilgi verdi mi bu konuda ?

Verdiğin bilgiler harika! Çok teşekkür ederim öncelikle ve geçmiş olsun sanada attıklarını inceleyeceğim ama dediğin üzere gidip mağazadan alıp bedeni belirlemek en doğrusu olacak.
Gece sütyen takma süreci için, daha doktorumla görüşmedim henüz, bakalım ne diyecek . Ona göre burada da bilgi veririm sizlere

Benim biri küçük gibi duruyor boyut olarak ve günlerdir ağrı kasında arada tam ortada bir batma hissi

Benim biri küçük gibi duruyor boyut olarak ve günlerdir ağrı kasında arada tam ortada bir batma hissi
Kuzum acaba yan yatıp baskı falan yaptı, ya da ağır bir şey kaldırıp ters hareket mi yaptın acaba doktora mı gözüksen ? Çünkü artık tehlike zamanını geçirdik bundan sonra hareket ile bağlantılı olabilir

Benim bugün 19.gün benimde hala ara ara ağrı oluyor özellikle sabah ilk kalktığımda..meme ucundan dikleştirme olduğu için uçlar da bazen ağırı sızlıyor…yarın kontrolüm var hepsini soracağım inşaAllah bir skntı olmamıştır

Batma bende de var sadece sol göğsümde..doktorun asistanına yazdım sol göğsünle daha fazla uğraşmışlarsa olur dedi..yarın doktorla görüşmeden rahat edemicem belki de normaldir hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…