Korsem’den kurtuluyorum🎉

Kuzum acaba yan yatıp baskı falan yaptı, ya da ağır bir şey kaldırıp ters hareket mi yaptın :KK43: acaba doktora mı gözüksen ? Çünkü artık tehlike zamanını geçirdik bundan sonra hareket ile bağlantılı olabilir
Yan yattım uyku sersemi az ama hemen uyandım ağırlık olarak 1-2 kez oğlumu kucağıma aldım ondan da olabilir

Yan yattım uyku sersemi az ama hemen uyandım ağırlık olarak 1-2 kez oğlumu kucağıma aldım ondan da olabilir
Ben yan yatmaya başladım ve bazen ağrı oluyor belkide o yüzden olabilir :KK43: ama sürekli düz yatmaktan da sıkılıyor insan rahat rahat yatmayı özlüyor

Batma bende de var sadece sol göğsümde..doktorun asistanına yazdım sol göğsünle daha fazla uğraşmışlarsa olur dedi..yarın doktorla görüşmeden rahat edemicem belki de normaldir hepsi
Bizi de bilgilendirirmisin 💐 ara ara bende de aynı şey oluyor. Bazen unutup yan yatıyorum belki o yüzden de oluyor olabilir .. bilmiyorum , regl de olacağım o yüzden de hassasiyet olmuş olabilir .. hiç birimize kötü bir şey olmasında

Bizi de bilgilendirirmisin 💐 ara ara bende de aynı şey oluyor. Bazen unutup yan yatıyorum belki o yüzden de oluyor olabilir .. bilmiyorum , regl de olacağım o yüzden de hassasiyet olmuş olabilir .. hiç birimize kötü bir şey olmasında
Tabiki 🌹yarın kontrolden sonda yazarım..evet inşaAllah hepimiz skntısız kullanalım çok uzun yıllar 🤲🏻

Ben yan yatmaya başladım ve bazen ağrı oluyor belkide o yüzden olabilir :KK43: ama sürekli düz yatmaktan da sıkılıyor insan rahat rahat yatmayı özlüyor
Hemde nasıl yarın kontrolüm var ama araştırdığım kadar bu kapsül olayı 2 yıla kadar olabiliyormuş yani daha tam atlatmadik gibi bişey

Hemde nasıl yarın kontrolüm var ama araştırdığım kadar bu kapsül olayı 2 yıla kadar olabiliyormuş yani daha tam atlatmadik gibi bişey
Anca işte kuzum, dikkatli olmak gerekiyor her ne olursa olsun .. rabbim hepimize yardım etsin. Güzel bir şeyde , işte bıçak girince bir kere , eskisi gibi olmuyor 🤔

Geldim şimdi kontrolden..batma ve sol göğüs ağrısını sordum..bunlar bu haftalarda beklediğimiz ağrılar kas ağrıları dedi..kantaron yağıyla hafif masaj yap buz da koyabilirsin ama korkma çok normal bu ağrılar bir ay dolduğunda daha da azalacak dedi..benim bugün 3. Haftamdı haftaya medikal sütyeni çıkarıp sporcu sütyenine geçebilirsin dedi🥳 meme ucundaki bantları çıkarıp artık açık kalsın dedi ve noskar iz kremi yazdı..hem kremi hem kantoron yağını kullan göğüs uçlarına dedi.

Geldim şimdi kontrolden..batma ve sol göğüs ağrısını sordum..bunlar bu haftalarda beklediğimiz ağrılar kas ağrıları dedi..kantaron yağıyla hafif masaj yap buz da koyabilirsin ama korkma çok normal bu ağrılar bir ay dolduğunda daha da azalacak dedi..benim bugün 3. Haftamdı haftaya medikal sütyeni çıkarıp sporcu sütyenine geçebilirsin dedi🥳 meme ucundaki bantları çıkarıp artık açık kalsın dedi ve noskar iz kremi yazdı..hem kremi hem kantoron yağını kullan göğüs uçlarına dedi.
Aaaay çok sevindim herşeyin normal olmasına 🎉 bizleri de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz.. çok şükür herşey normalmiş.. hatta beklenen ağrılarmış. korkulan bir şey yokmuş .. nasıl içim rahatladı çok şükür 🙏🏼

Aaaay çok sevindim herşeyin normal olmasına 🎉 bizleri de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz.. çok şükür herşey normalmiş.. hatta beklenen ağrılarmış. korkulan bir şey yokmuş .. nasıl içim rahatladı çok şükür 🙏🏼
Çok teşekkür ederim..umarım hepimiz için çok sağlıklı bir süreç olur ve uzun yıllar kullanırız 🌹

Batma bende de var sadece sol göğsümde..doktorun asistanına yazdım sol göğsünle daha fazla uğraşmışlarsa olur dedi..yarın doktorla görüşmeden rahat edemicem belki de normaldir hep
Siz hangi marka silikon tercih ettiniz ve yuvarlak mı da la mı? Ben de 31 ine ameliyat tarih aldım damla istemiştim ama forumda kafam karıştı

Merhaba benim 2ayı geçti korseyi 2. Ay dolunca takmayı bıraktım ama şu an sütyen falan takmıyorum. Takmam mı gerekiyor anlamadım açıkçası

Merhaba. Bana doktorum 1 ay sonra istediğin sütyeni Tak dedi. Ben korseyle dönüşümlü giymek için Decathlon dan koşu sütyeni aldım hem rahat hem sıkı bir sütyen tavsiye ederim korseden sonra 1 ay da onu kullanırım herhalde.

X