Bölgesel İncelme Korse tavsiyeleri ???

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

yasmin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
48
0
Vedette korse kullanan varmı aranızda? Fiyatları cok yüksek o yuzden almadan önce araştırmak istedim. Veya kullanıpta memnun kaldıgınız korse varmı? Profosyonel birsey istiyorum o yüzden kaliteli ve gerçekten incelten birsey olması lazım kızlar yardımlarınızı bekliyorum:18:

Vedette korse kullanan varmı aranızda? Fiyatları cok yüksek o yuzden almadan önce araştırmak istedim. Veya kullanıpta memnun kaldıgınız korse varmı? Profosyonel birsey istiyorum o yüzden kaliteli ve gerçekten incelten birsey olması lazım kızlar yardımlarınızı bekliyorum:18:

Ilk doğumumda kullanmıştım pahalı evet yınede 2 adet aldım siyah ve ten. Tek kelime ile mükemmel. Ancak bel ve göbek için diyorum dümdüz yapıyor bel inceliyor. Basen sorunun varsa bilemem.

Ilk doğumumda kullanmıştım pahalı evet yınede 2 adet aldım siyah ve ten. Tek kelime ile mükemmel. Ancak bel ve göbek için diyorum dümdüz yapıyor bel inceliyor. Basen sorunun varsa bilemem.

Hangi modeli tavsiye edersin.A lttan çıtçıtlı mı? Yoksa atlet tarzı olanlar mı daha kullanışlı olur?Çıtçıtlı olan pantolon vs. giyildiğinde çamaşır izi görüntüsü yapmaz mı?

Hangi modeli tavsiye edersin.A lttan çıtçıtlı mı? Yoksa atlet tarzı olanlar mı daha kullanışlı olur?Çıtçıtlı olan pantolon vs. giyildiğinde çamaşır izi görüntüsü yapmaz mı?

Şimdi baktım lillian 123 ve 138 di. Sortlu oldugu için iz yapmıyor.

Peki inceliği nasıl..Çok ince olsun istiyorum.

Yazın giyilebilen modeli var mı?En azından önemli yerlerde..

Yazın giyilemse de çok ince rahat olsun istiyorum.

Ben de bunu merak ediyordum.

Daha çok bel göbek için ,basen çok bende..

Sizde olup da memnun olduğunuz ürünün resmini koyabilirmisiniz?kullanan arkadaşlar..

Bir de nerden aldınız?

Son düzenleme:
Vedette korse diyerek aratın çıkıyor Google da. Ben rahatından cok görüntüye önem verdiğim için bilemicem:)) ben yazında kışında kullandım. Unutmadan cok dar alın. Mesela 38 beliniz varsa 34 alın. Bel resmen incecik oluyor. Ancak tekrar diyorum bende basen yok o yüzden basende etkili midir bilemem

Vedette korse diyerek aratın çıkıyor Google da. Ben rahatından cok görüntüye önem verdiğim için bilemicem:)) ben yazında kışında kullandım. Unutmadan cok dar alın. Mesela 38 beliniz varsa 34 alın. Bel resmen incecik oluyor. Ancak tekrar diyorum bende basen yok o yüzden basende etkili midir bilemem

Sarıhanım , Doğum sonrası göbeğinizin sıkılaşmasında faydası oldu mu? Ben doğum öncesi kilomdayım ama göbeğim yumuşak şekilenmede etkisi varmı dır
?

Ayy kızlar bende bu korseden almak istiyorum sadece online mi siparis verebiliyoruz pek fazla bir kilom yok ama hiç sıkı degil karnim biraz sıkılassin istiyorum tavsiye ediyor musunuz

Siz ne kadar sürede sıkılaştınız. İncelmede sıkılaşmada faydası varmıdır. Ben 2. Doğumu yaptım. Doğum sonrası kiloma düştüm sonra kilo aldım. Emzirdiğim için diyet yapamıyorum. 40 beden oldum. hava soğuk olduğu için yürüyüş de yapamıyorum. ölçülere göre 38 beden almam gerekiyor. Siz 2 beden küçük alın yazmışsınız 34 beden mi almalıyım.aşırı rahatsızlık vermez mi ? Siz eski formunuza geri döndünüz mü? Siz neler yaptınız ne tavsiye edersiniz.

Bende kullandım bu korseyi alttan çıtçıtlı olan iki modeli ten ve siyah birisi sütyenli birisi normal.Ama toparlayıcı etkisi harika yazında kışında rahatlıkla kulkandım..Triumph diye bi marka var onunda korseleri çok güzel hemde dikişsix iz belli etmiyor..Tavsiye ederim

Korsesi olup var mı satmak isteyen vedette korse arıyorum ama nette çok pahalı geldi xs beden arıyorum ya da s mesaj atabilir düşünen ..

sarihanim sarihanim benim bel ölçüm 70 ve 58 kiloyum. vedettekorse beden tablosuna göre S beden diyor ama sizin önerinize göre 2 beden daha küçüğünü mü almalıyım ? yani 2xs ?
beden_tablosu.jpg

Alışveriş sitelerinde sürekli indirime giriyorlar. Benim önerim hem ölçülerinize bakarak seçmeniz hem de ucuza getirmeniz. Anıl'ı özellikle öneririm. :)

ben ten korselerinden kullandım çok memnunum fiyatlarıda o kadar pahalı degil ama etkisi muhtesem oldu ama deniyerek alma imkanı yok sankı şubeleri cok az istanbulda var sanırım bi

Tabloya göre 36 m diyor S 34 mü alalım yani

X