- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
- Konu Sahibi Orkide_sever
-
Sagol canim sana da kolay gelsin. Son 1 senedir bende dar bisey giymiyodum ama suanlik iyiyim zamanla daha da alisirimKorse ile cok daraliyorum ben. Sureklimi giyiceksin. Yani ben yapamam boyle beni sıkan seylerle :) sana kolay gelsin bende diyrtteyim suan bana da gelsin:)
senin fizigin guzelmis zaten
Cok tesekkur ederim canimKiz giymişsin korseyimaşallah vücudun iyi yani ha
Sagol kuzum. Masallah sana da iyi kilo vermissinnKız hülya ben darlandim burda iyi dayaniyosn canım valla korseyekonunu gördüm hemen geldim kilo verirse inşallah karındaki fazlaliktan kurtulursn zamanla olur oda diye düşünüyorm ben doğumdan sonra ne korse taktım ne bişey afakanlar basıyordu zaten ilk 40 gün 58 le hamiş oldum 75 le doğuma girdim güncel kilom= 57 4 ayda bütün kilolar gitti niçin çünkü yediğim nereye gidiyor anlamıyyorm 4 aydır vallahi göbek sıfır kalmadı bile gören diyor çok zayiflamssn saolsun benim kız bitane ama iki tane büyütüyor gibiyum eridim bittim arkadaşım darısı sana istediğin fit görüntüye kavus Orkide_sever
Sagol canim. Insallah ise yarar da bende tavsiye ederimAy valla sonunda gelmiş korsen
Hadi bol bol incelmeler inşallah takipteyim canımm
Daha bide o devre var sen şimdi sıkılaş bence çok kilo verme dediğin gibi 2 tanenin ardından koşarken istemesende vereceksin kiloSagol kuzum. Masallah sana da iyi kilo vermissinnbunlar ayaklanirsa ne korse ne diyet zaten eririm gibi geliyo
Evet canim daha ayaklanacaklarDaha bide o devre var sen şimdi sıkılaş bence çok kilo verme dediğin gibi 2 tanenin ardından koşarken istemesende vereceksin kilo
Aynen kuzum kalıcı vermek önemli olan zaten hadi bakalım başarılarEvet canim daha ayaklanacaklarsimdilik yavas yavas skilasarak kilo verme hedefim. Kalici olsun kilo vermem. Sonra yeniden sismeyeyim
Sagol canimm benimmAynen kuzum kalıcı vermek önemli olan zaten hadi bakalım başarılar
Heveslendim dogurunca korse alayim bendeayy cok tesekkur ederim canim. biraz daha zayiflasam daha iyi dururum
Bacim ciddi misin ya bana umut ışıgı oldun suanKız hülya ben darlandim burda iyi dayaniyosn canım valla korseyekonunu gördüm hemen geldim kilo verirse inşallah karındaki fazlaliktan kurtulursn zamanla olur oda diye düşünüyorm ben doğumdan sonra ne korse taktım ne bişey afakanlar basıyordu zaten ilk 40 gün 58 le hamiş oldum 75 le doğuma girdim güncel kilom= 57 4 ayda bütün kilolar gitti niçin çünkü yediğim nereye gidiyor anlamıyyorm 4 aydır vallahi göbek sıfır kalmadı bile gören diyor çok zayiflamssn saolsun benim kız bitane ama iki tane büyütüyor gibiyum eridim bittim arkadaşım darısı sana istediğin fit görüntüye kavus Orkide_sever
Maşallah canmCok tesekkur ederim canimehh 3 cocuga ragmen hala bi giderim var
Sen fazla kilo almazsin Adel yemiyosun ki bisey ben ne sorsam kilo veriyosun kizMaşallah canmben daha hamile olmadan almıştım kilo bakalım sonum nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?