Bölgesel İncelme korse deneyimimmm

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Merhaba iştahım kesildi dediniz kilo ne durumda hic mi incelme olmadı

ya belki 1 2 kilo vermiş olabilirim ama incelme hayır olmuyor.. üzücü ama gerçek.. durum şöyle korseyi çıkardığınız gün birkaç saat incesiniz ama ertesi gün o incelik kalmıyor yine aynı ölçüye dönüyorsunuz, bu sadece bende değil benimle birlikte korse kullanan 2 arkadaşım daha var onlardada aynısı oluyor. spor yapılırsa belllki biraz faydası görülür ama bilemiyorum. ben şimdi 1aylık sürecimi tamamlamayı bekliyorum çok az kaldı daha sonra 1ay spor takviyeli denicem bakalım bir faydası olucakmı.. kendime bi program çıkartıcam beni çok yormicak birde akşam yemeklerimi düzenlemeye çalışıcam. özet olarak korse tek başına hiçbir işe yaramıyorr zaten öyle olsaydı o tombul insanlar hertarafını korseyle kaplatıp zayıflarlardı
buarada 3.aşamaya yani en sona taktım korseyi ama dediğim gibi bu zayıfladığım anlamına gelmiyo bu tip korseler bi süre sonra açılmaya başlıyo ben şuan en küçük bedenin en son aşamasındayım dahası yok birde şunuda belirtiyim yine bu tip korseler bir iki hafta kullanılmadığında yine büzüşüp eski halini alıyo sanki hiç esnememiş gibi yani en azından bizim kullandığımız korseler öyle..

buarada bu markaylada bi sıkıntım yok korsede herhangi bi deformasyon vs hiç bişey yok gayet sağlam , yani yanlış anlaşılmasın o adamlarda bundan ekmek yiyo, korse gayet kaliteli sadece öyle devası bi şekilde inceltme durumu yok(şuan için), ama elbise altında çok hoş duruyor (sırf onun için bu kadar para verilirmi tartışılır)

Merhaba
Geçtiğimiz ay içinde bende şekillendirici korse bakıyordum hatta buradaki yorumları da okumuştum yamuna korseyi inceledim ürünleri güzel görünüyor ama çok pahalı instagram reklamında Elit korseyi gördüm esnek latex kumaş, çelik balen görünüş herşeyi aynı korse neredeyse yarı fiyatına, müşteri hizmetlerini aradım bu korselerin kendi üretimleri olduğunu bu sebeple fiyatlarının uygun olduğunu söylediler. Elit korsenin satış sitesinden geçen hafta sipariş verdim korse şık bir kutu içerisinde geldi bir haftadır işyerimde öğle yemeğine kadar ve saat üçten sonra takıyorum belimde 2 cm incelme oldu daha güzeli öğle yemeklerimde normalde ana yemek yemeden doymuyordum fakat bu hafta çorba ve salata ile doyuyorum
bakmak isteyenler için linki paylaşıyorum :)
https://www.elitkorse.com.tr/

Kup Sekerli sandviçcim bence korseyi aldigin firmada sorun var cunku baska markalardan korse alanlar cok memnun kaliyo 1 ayda 6 santim incelmeden bahsediyo herkes kim kullansa memnun kaliyo bilemedim

Kızlar ben Yamuna Korse aldım.Şimdi taktım.
Etkilerini sizlerle paylaşacağım.Ama şu var çok kaliteli gerçekten de
İlk izlenim olarak duruş bozukluklarına da ideal.
Tamamen dik oturuyorsunuz.
Zayıflamayı bilemiyorum bakalım.Gün geçtikçe yazacağım

15 gunde nasıl hissediyosun kendini canm var mi az bucuk bi degisim

Merhaba arkadaşlar bayadır foruma giremiyorum o yüzden çok çok özür dilerim... Korseye gelirsek tok tutması haricinde bir faydasını görmedim.. Markanın bi kampanyası vardı öncesi sonrası foto gönderene korse hediye ediyolardı.. Arkadaşım bu kampanyayla bi korse aldı ama daha sonra tutumları tavırları çok çirkindi.. instagramdan fotoyu paylaştıktan sonra arkadaşımı etiketlemek istediler (ki bu konuda bilgi verilmemişti) arkadaşım olmaz deyince baya bi çirkinleştiler... Neysemm ben sanırım akıllanmadım o yüzden paramı biriktirik yamunanın simit bölgesinide kaplayan victorian bi korsesi var onu alıcam çünkü diğer aldığım latex korse genişledi yamuldu bi acayip oldu.. 3.aşamaya yani 3.klipse taktığınız zaman zayıfladım zannediyorsunuz ama aslında korse genişlediği için o klipse geçiyorsunuz..

Deme yaa ben de latex siparis verdim victorian hic rahat degil diyolar bebisim var egilip dogrulamam diye ama sekli bozulmuyo diyolar sen bildirseydin ya o kadar yorum var cok memnun kalanlar incelenler anlamadim bu isi

Muhakkak vardır.. Ama ben boğazıma pek mukayet olamadığım için belki etkili olmamıştır.. ya ilk zamanlar süper gibi geliyo o klipsleri atladıkça ohh zayıflıyom diyosun ama 1 2 hafta takma korseyı ölçüler yine eskisine dönüyo.. korse artı kavitasyon iyi sonuç aldırabilir ki arkadaşım öyle yaptı.. ha diyet beslenmeye dikkat etmeylede iyi sonuç alınabilir ama ben tabi öyle yapmadım victorian almak istememin sebebi sağlam olması bide genişleme olayının hiç olmaması, victorianın tek eksisi latex deki gibi bükülmediği için eğilmek sıkıntı olabiliyo ama denemek istiyorum bi alıyım inşallah onun hakkındada yazarım artık :)

Merhaba
Almadan evvel sizi de etiketlemiştim ama yazmadınız.Merak etmiştim.
Aldım ve kullanıyorum çok ta memnunum.
Neyse şimdi buradasınız
Sizin kullandığınız aynı firma yani yamunaydı sanırım.
Bu seferkini isterseniz başka yerden alıp deneyin.
Ve lütfen izlenimlerinizi de yazın...