Bölgesel İncelme korse deneyimimmm

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

kup_sekerli_sandvic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
27
14
35
Merhaba arkadaşlar :) çok çok kilolu bir insan olmamamla birlikte sadece bel bölgem ve o simit denen nalet şey bendede var.. forumda sanırım sadece bir arkadaş bu şekilde deneyimini anlatmış bende inanıp azmederek bu bel bölgemi şekillendiricem allahın izniyle korsemi dün aldım daha bel bölgemi mezura (sanırım böyle yazılıyo) alıp ölçmedim akşam inşallah ölçücem ve bir tane öncesi fotoğrafı çekicem :) bugün korseyi kendimi denemek için taktım şuan sadece alt kaburga ve yanlarım ağrıyor ama öyle aman aman dayanılmıcak bişey degil.. ben çelik balenli arkadan sıktırmalı bir korse aldım çünkü diğerlerinde tam net bi tutuş olmadı beni vucudumda hep biyerler yine sarktı, bu korsede keskin bi hat ve duruş var xD alt taraflardan birazcık börlüyo ama onunda belin inceldikten sonra normale dönüceği inancındayım 1 ay denicem umarım etkili olur

buarada diyet vs denedim ama okadar iradesiz bir insanımki yemek yemek benim için nefes almak gibi bişey tatlıdan yemekten hayatta ödün veremiyorum istiyorum ama olmuyo sanırım bu tip korseler belde kas zayıflığına neden oluyomuş o yüzden akşam bu korseyi çıkarttıktan sonra bi 5 dk kadar mekik çekip sağlı sollu egzantirik hareketler yapıcam :)

malesef fotoğraf yükleyemiyorum (beceremedim) gizli olarak foto yüklemek yok sanırım burda sadece üyelerin göreceği şekilde.. fotoğraf çektim 15gün sonra tekrar cekicem ve 1 ay sonra tekrar isteyen olursa gönderirim, deli dehşet bi değişim olursada paylaşırım artık

victorian korsem simit bölgemde sıkıntı oluşturduğu için firmayla görüşüp latex (ama yine balenli) bir korseyle değiştirdim :) sanırım önce latexle simitti mimitti onlardan kurtulup sonra victorian kullanmamız en doğrusu olucak.. latex korse acayip rahat, victorianda derin nefes alamazken latex korsede hem istediğiniz gibi hareket ediyor hemde istediğiniz gibi nefes alabiliyorsunuz victorianı sadece 1-2gün kullanabildim dün yeni korsem geldi artık kaldığım yerden başlayabilirim :)

kimse yorum vs yapmıyor ama paylaşmaya deevam ediyorum arkadaşlar korseyi kendi bedeninize veya bir alt bedeninize göre aldıysanız kesinlikle sabah aç bi şekilde takıp güne başlamanızı tavsiye ederim.. ben hafta sonu tıka basa kahvaltı yaptıktan sonra korsemi taktım ve okadaaaaaaar çok ağrım olduki anlatamam ayrıca yaptığım bir diğer yanlışta korseyi çok yukardan yapmak olmuş buda kaburgalarımın aşırı sıkışıp çok fazla agrımasına sebep verdi. internetten araştırdım ama bu konuyla ilgili bişey bulamadım, şimdi korsem o simit bölgesi tarafındaki kemiğin üzerinde duruyor ve bugün sırt, kaburga ağrım yok denecek kadar az. aradabir bahsettiğim kemiklere korse baskı yaptığı için ağrıyor ama onuda 2 3saate bir birkaç saniyeliğine gevşetip tekrar bağlıyorum bi sıkıntı olmuyo. 1hafta sonunda bi problemler olmaz diye ümit ediyorum.. çok az yeyebildiğimi tekrar söylememe gerek yok sanırım

düşük belli pantolonların oluşturduğu oyuntu hemen hemen gitmiş durumda ve ben daha düzenli olarak sadece 4gündür kullanıyorum şu 1ayın sonunda nasıl olucak çok merak ediyorum

buarada kullandığım korsenin askılı modelini alan arkadaşım kol kısmını rahatsız ettiğini ve acıttığını söyledi buda ek bilgi olarak kalsın

aldığım korse şekil olarak linkteki arkadaşın korsesine çok benziyor sadece birazcıcık daha uzun sanırım benimki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bel-egitici-korse-deneyimim.887269/

bu tarz bi korse alabilirsiniz ama balenli olmasına dikkat edin ben biraz ucuz etin yahnisi yenmez kafasında olduğum için 170tl verdim yamuna korseden aldım. inşallah beni yarı yolda bırakıp kırılıp dökülmez patlayıp çatlamaz çünkü korseyle ilgili birsürü kötü yorum okudum şimdilik bi sıkıntım yok ürünle hatta artılarını şimdiden görebiliyorum ama sanırım tavsiye edebilmem için şu 1 aylık süreci doldurmam gerekiyor. ya rezil olucam yada vezir

Bende aynısını almayı düşündüm doğum sonrası için ama çok kötü yorumlar var kk da. O yüzden karar veremedim. Senin fikrin önemli yani.

Bende aynısını almayı düşündüm doğum sonrası için ama çok kötü yorumlar var kk da. O yüzden karar veremedim. Senin fikrin önemli yani.

kullandığım şuana kadar bana bi sıkıntı yaşatmadı, tek sıkıntısı artık yemek yiyemiyorum korseyi çıkartıp masaya otursam bile yiyemiyorum, eğer yemek için kendimi zorlarsamda midem küçük geliyo yine zorlayamıyorum (bu iyi bişey yani) dediğim gibi o düşük bel kotların bıraktığı izde kaybolmak üzere zararını görmedim şimdilik, faydalarıda yok değil ama bu etkiyi normal bi korseylede alabilirmiydim bu kadar kısa sürede bilmiyorum. daha önce bu zıbın gibi olan korselerden giymiştim ama hiç böyle olmamıştı hatta okadar rahatsızlarki anlatamam içinde balen olmadığı için sürekli yukarı çıkmaya çalışıyo e alttan bağlı olunca hertarafımıda acıtıyo kesiyo
valla ben yorumlara ragmen aldım çünkü kötü yorum alan biçok şey aldım daha öncede bi pişmanlığım olmadı bikaçı hariç senin sanırım doğumuna 19gün var (imzanda öyle yazıyo) 19gün sonra korsede bi sıkıntı olmazsa al derim zaten 1 2güne elinde oluyo, ben değişim yaptırdım yeni gelen ürünümde 1 2gün içinde geldi sadece bu konuyla ilgilenen çalışanları biraz soğuk ve itici okadar

OKADARRR UZUN YAZDIM Kİİİİİ

Merhaba tam da bu aralar alıp almamakta kararsız kaldığım, korseyi kullanan birinin bu topiği açması beni sevindirdi ve heyecanlandırdı.Gerçekten vaadettiğini korse sağlıyormu yoksa o gördüğüm after before ler yalanmı ...Uzun bir süredir Yamuna korsenin gerçek kullanıcı araştırmasındaydım sonuçta az buz parada değil fiyatı.Sonucu merak ediyorum sizi takipteyim.Gözle görülür fark varsa kesinlikle alıcam.Lütfen 1.ayınız dolduktan sonra bana fotoğraf atın merakla bekliyorum :) Umarım incecik beliniz olur

teşekkürler umarım pişman olmam tek korkum balenlerinin kırılması felan
öncesi sonrası fotoları benide düşündürüyo çünkü çoook büyük fark var ben şuan diyet vs yapmıyorum spor olarakta günlük 50squat yapıyorum okadar, umarım o fotodakiler gibi benimde incicik belim olur ilk fotomla bu hafta sonu çekiceğim fotomu atarım sana bakalım bi fark olucakmı

merhabalar
Arkadaşlar bugün korsemi 2 seviyede taktım. Ama 2.seviyeye gelebilecek kadar inceldiğim anlaşılmasın, çünkü bu tür korseler 1hafta sonra birazcık genişliyo ve normal halini alıyo o yüzden ilk gün giydiğinizden biraz daha bol olmuş oluyo. işte bu sebepten 2.seviyeye geçtim... şuan biraz sıkıyo, hafif kemiklerimi acıtıyo ama ilk gün normaldir bencee.. ki daha öncede dediğim gibi kaburgamın biri hafif önde olduğu için o kısımda ağrım biraz daha fazla. 1.seviyedeyken 2 3 güne geçmişti şimdide 2 3güne geçer diye umut ediyorum

öncesi sonrası fotosunu korseyi çıkartır çıkartmaz çektim biraz fark gözüküyor özellikle göbek kısmında daha net fark var, ama şöyle bişey düşünüyorum; korseyi çıkarır çıkarmaz bu inceliğin göze çarpması normal çünkü vucüt hala korse formunda oluyor ama biraz vakit geçtikten sonra
(akşam çıkarıp sabah bakıldığında) o fark biraz kapanıyor diye düşünüyorum. tabi bunu 1 ay sonra göbek çevremi ölçtüğümde daha net anlarız artık istesemde ölsemde yemek yiyemiyorum (tekrar söylemek istemiyodum ama söyledim ) eğer bu korse beli vs inceltmiyosa bile diyet vs yapmak isteyenler kesinlikle kullanmalı bu şekilde daha rahat kilo verirler

Merhabalar tekrar arkadaslar dusundugum sey dogru cikti.. Aksam korseyi cikardim ve belimi en ince noktasindan olctum 68cm cikti, ertesi gun yine hic bisey yemeden ay sekilde olctugumde ise 69cm di bugun simdi yine belimi olctum 67cm bakalim yarin oglene dogru yine belimi olcucem en azindan 68felan cikarsa 1 cm incelmisim dicem xD birde gobek cevremi olctum o standart hep 81, gobek cevremi gobek deligimin uzerinden duz bir hat cekerek olcuyorum, hos ben o buyuk metal kivrilan metreyle olcuyorum ne kadar dogru cikar bilemem ama en azindan ayni metreyle olcmeye devam ettigim surece sıkıntı yoktur diye dusunuyorum buarada bu 2.seviye beni zorluyor ama bi 3gun daha takicam eger ayni sıkıntılar devam ederse yine 1e alip devam edicem

latex korse mi kullanıyorsunuz kızlar.. ben de bugün sipariş verdim yarın teslim alırım sanırım.. belim 63 cmama xs istedim.. umarım faydası olur.. ince ben bende takıntı

ivett bugün korsesiz bi şekilde yine belimi ölçtüm ve yine 69 hep 69 yine 69 69 69 69
tabi durmak yok yola devam bakalım 1 ayın sonunda bu yine değişmezse artık bu korseyi elbiselerimin altına daha güzel durması için giyicem ama sırf bunun için kullanıcaksam verdiğim para çok fazla