- 14 Nisan 2016
- 27
- 14
- 35
-
- Konu Sahibi kup_sekerli_sandvic
Bende aynısını almayı düşündüm doğum sonrası için ama çok kötü yorumlar var kk da. O yüzden karar veremedim. Senin fikrin önemli yani.aldığım korse şekil olarak linkteki arkadaşın korsesine çok benziyor sadece birazcıcık daha uzun sanırım benimki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bel-egitici-korse-deneyimim.887269/
bu tarz bi korse alabilirsiniz ama balenli olmasına dikkat edin ben biraz ucuz etin yahnisi yenmez kafasında olduğum için 170tl verdim yamuna korseden aldım. inşallah beni yarı yolda bırakıp kırılıp dökülmez patlayıp çatlamazçünkü korseyle ilgili birsürü kötü yorum okudum şimdilik bi sıkıntım yok ürünle hatta artılarını şimdiden görebiliyorum ama sanırım tavsiye edebilmem için şu 1 aylık süreci doldurmam gerekiyor. ya rezil olucam yada vezir
Bende aynısını almayı düşündüm doğum sonrası için ama çok kötü yorumlar var kk da. O yüzden karar veremedim. Senin fikrin önemli yani.
Merhaba arkadaşlar :) çok çok kilolu bir insan olmamamla birlikte sadece bel bölgem ve o simit denen nalet şey bendede var.. forumda sanırım sadece bir arkadaş bu şekilde deneyimini anlatmış bende inanıp azmederek bu bel bölgemi şekillendiricem allahın izniylekorsemi dün aldım daha bel bölgemi mezura (sanırım böyle yazılıyo) alıp ölçmedim akşam inşallah ölçücem ve bir tane öncesi fotoğrafı çekicem :) bugün korseyi kendimi denemek için taktım şuan sadece alt kaburga ve yanlarım ağrıyor ama öyle aman aman dayanılmıcak bişey degil.. ben çelik balenli arkadan sıktırmalı bir korse aldım çünkü diğerlerinde tam net bi tutuş olmadı beni vucudumda hep biyerler yine sarktı, bu korsede keskin bi hat ve duruş var xD alt taraflardan birazcık börlüyo ama onunda belin inceldikten sonra normale dönüceği inancındayım 1 ay denicem umarım etkili olur
Merhaba tam da bu aralar alıp almamakta kararsız kaldığım, korseyi kullanan birinin bu topiği açması beni sevindirdi ve heyecanlandırdı.Gerçekten vaadettiğini korse sağlıyormu yoksa o gördüğüm after before ler yalanmı ...Uzun bir süredir Yamuna korsenin gerçek kullanıcı araştırmasındaydım sonuçta az buz parada değil fiyatı.Sonucu merak ediyorum sizi takipteyim.Gözle görülür fark varsa kesinlikle alıcam.Lütfen 1.ayınız dolduktan sonra bana fotoğraf atın merakla bekliyorum :) Umarım incecik beliniz olur
latex korse mi kullanıyorsunuz kızlar.. ben de bugün sipariş verdim yarın teslim alırım sanırım.. belim 63 cmama xs istedim.. umarım faydası olur.. ince ben bende takıntı
Evet latex bendekide :] bende aldigim markanin xs bedenini aldim onu kullaniyorum :] umarim gozle gorunur bir faydasi olur :)