• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronayım, koku kaybı var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.697
1
3.971
83
Psklojim çok bozuk covidim ve koku kaybim var 1 haftadir hicbirseyin kokusunu alamiyorum hamileyim istahsizlastim evladimin kokusunu alamama dusuncesi uykularimi kaciriyor cok arastirdim kimisi hic gemiyor yazmis kimisi hemen gelir yazmis ama böyle beklemek cok zor hayatimin anlami kalmamis gibi hissediyorum bu durumu yasayan oldumu aranizda olduysa nasil atlattiniz?

Psklojim çok bozuk covidim ve koku kaybim var 1 haftadir hicbirseyin kokusunu alamiyorum hamileyim istahsizlastim evladimin kokusunu alamama dusuncesi uykularimi kaciriyor cok arastirdim kimisi hic gemiyor yazmis kimisi hemen gelir yazmis ama böyle beklemek cok zor hayatimin anlami kalmamis gibi hissediyorum bu durumu yasayan oldumu aranizda olduysa nasil atlattiniz?
24 haftalık hamile iken covid oldum Eylül basi çok şükür atlattık . Sıkıntı ve stres yapmayın ,bol bol meyve sebze tüketin .
Çok geçmiş olsun

24 haftalık hamile iken covid oldum Eylül basi çok şükür atlattık . Sıkıntı ve stres yapmayın ,bol bol meyve sebze tüketin .
Çok geçmiş olsun
Sizede cok gecmis olsun tat ve koku alamayinca beslenme duzenimde bozuldu malesef

Bende covidim, 4. günümdeyim bende de tat ve koku yoktu ilk 2 gün ama bugün ikiside geri geldi.

38 haftalık hamileyken kovid oldum 39 haftalıkken doğum yaptım. Bebeğimin kokusunu 1 km öteden alırım.. Merak etmeyin siz de öyle olacaksınız ;) Geçmiş olsun. Güzel beslenmeye çalışın.

Pek inanmam ama instada video vardı elini göğsüne mi omzuna mı ne koyup kafasının arkasına vuruyorlarmış koku geri geliyormuş diye. Amerikada bir kayropraktik uzmanı bulmuş yöntemi. Covid olup koku duyusunu kaybeden bi arkadaşım paylaşmıştı, onda işe yaramış. Her yemek öncesi yapıyorlarmış eşiyle birbirlerine. Bi araştırıp deneyin isterseniz. Faydası olur mu bilmem ama zararını görmezsiniz

Pek inanmam ama instada video vardı elini göğsüne mi omzuna mı ne koyup kafasının arkasına vuruyorlarmış koku geri geliyormuş diye. Amerikada bir kayropraktik uzmanı bulmuş yöntemi. Covid olup koku duyusunu kaybeden bi arkadaşım paylaşmıştı, onda işe yaramış. Her yemek öncesi yapıyorlarmış eşiyle birbirlerine. Bi araştırıp deneyin isterseniz. Faydası olur mu bilmem ama zararını görmezsiniz
Sorma onu bende izledim esime yaptirdim aglancak halimize güldük saatlerce bi kafana tıklatmadigin kaldi onuda yaptirdin diye ama bi ise yaramadi bende

çerede çok kişi kovid geçirdi hiç telaşlanma hamile halinle birden olmaz zamanla geliyor yerine kendini üzme

38 haftalık hamileyken kovid oldum 39 haftalıkken doğum yaptım. Bebeğimin kokusunu 1 km öteden alırım.. Merak etmeyin siz de öyle olacaksınız :KK66: Geçmiş olsun. Güzel beslenmeye çalışın.
Insallah canim en buyuk korkum o umarim bende kokusunu alabilirim yavrumun

Kisiye gore değişiyor bunlar.
Ben olmadim covid ama mesela babam hic tat koku kaybi yasamadi.
Bir arkadasim oldu onda yaklasik 1 haftada gelmis tat ve koku.
Kaynim 1.5 sene oldu covid atlatali o hala koku ve tat almadığını söylüyor...

Tat ve koku kaybi icin ben de çinko takviyesi duymuştum, gerci hamilesiniz bir doktora danışmadan kuklanmayin herhangi bir sey. Bir de sogan, sarimsak, parfüm vs gibi yoğun kokulu seyleri devamli koklayin bir sure sonra gelmeye basliyor diyorlar. Bir de deneyin isterseniz.

Hic korkma kardeşimde de aynısı oldu tat koku kaybı ama düzeliyor. Cok geçmiş olsun

Bende korona olduğumda hic koku alamadım en büyük belirtisi buydu benim için test olmaya emin olarak gittim ve zaten pozitif çıktı ama daha sonra düzeldi, tat ve koku almaya başladım merak etmeyin kafaya taktıkça psikolojik olarak koku alamadığınızı hissedersiniz geçmiş olsun.

6 haftalık hamileyken covit oldum koku tat kaybı gitti on güne geri geldi. Şuan çok hassasım köpek burnu gibi tüm kokuları alıyorum 🌝 acaba diyorum ilk üç ayı atlattıktan sonra mi gelseydi koku duyum 🥴

Benimde tat koku gitmişti 1 ay sürdü sonra normale döndü

Back