- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- Konu Sahibi Menekse000
Babaannesi salı teste gitmiş. Yakınları pazar günü teste gidiyor. Pazartesi babam arıyor onları.o yüzden şikayet edemiyoruz.
pardon ben anlayamadım neden şikayet edemediğinizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babaannesi salı teste gitmiş. Yakınları pazar günü teste gidiyor. Pazartesi babam arıyor onları.o yüzden şikayet edemiyoruz.
inşallah... Sağ olun.Size de çok geçmiş olsun konu sahibi kul hakkına girmişler inşallah hiç birinize bişey olmaz.
yani şikayet etsek de bilmiyorduk diyecekler. Anlamazlığa yatacaklar gibi geliyor bana.pardon ben anlayamadım neden şikayet edemediğinizi.
Çok teşekkürler, Evet Bulaşmadı eşime zaten tanı aldıktan sonra boş olan diğer evimize gidip orda kalmıştı karantina boyunca, benimde pazartesi günü bitti karantinam.çok şükür atlattık
yani şikayet etsek de bilmiyorduk diyecekler. Anlamazlığa yatacaklar gibi geliyor bana.
Yerler mi peki? Ceza veriliyor mu??
Merhaba kizinizi merak ediyordum. Belirtisiz atlattigina cok sevindim. Tedavi icin ilac verildi mi ona? Siz nasilsiniz simdi?Çok geçmiş olsun, benimde kızım pozitifti 3 yaşında oda belirtisiz atlattı, çocuklarda belirti vermiyor genellikle. Ailenizin erken farkedip test yaptırması iyi olmuş en azından maske ve izolasyonla bulaşmadan atlatırsınız inşallah
annemin komsusunun gelini pozitif oldugunu fark edip kimseye bisey soylemeden 10 senedir kus oldugu kaynanasina gidip barisma ayagina kadini sarilip bol bol cuk cuk öpüyor evine gidiyor küs oldugu kim varsa hepsini geziyo bu şekilde.Yerler mi peki? Ceza veriliyor mu??
Ne ruh hastası insanlar varmişannemin komsusunun gelini pozitif oldugunu fark edip kimseye bisey soylemeden 10 senedir kus oldugu kaynanasina gidip barisma ayagina kadini sarilip bol bol cuk cuk öpüyor evine gidiyor küs oldugu kim varsa hepsini geziyo bu şekilde.
sonra kadin hastaneye yatti kaynanasina falan karantina yapin dediler ama kadin fellik fellik geziyordu
sikayet ettiler baya bir ceza yediler diye biliyorum gelin kaynana.
sizde aikayet edin belki bir sey cikar
hemde nasılNe ruh hastası insanlar varmiş
vallahi bu benim aklıma gelmişti ahirete küs gitmemek yaniannemin komsusunun gelini pozitif oldugunu fark edip kimseye bisey soylemeden 10 senedir kus oldugu kaynanasina gidip barisma ayagina kadini sarilip bol bol cuk cuk öpüyor evine gidiyor küs oldugu kim varsa hepsini geziyo bu şekilde.
sonra kadin hastaneye yatti kaynanasina falan karantina yapin dediler ama kadin fellik fellik geziyordu
evet benimde ahirete birlikte gitmek istedigimvallahi bu benim aklıma gelmişti ahirete küs gitmemek yani
pozitif çıktı sonucu işte. Biz aradık öğrenmek için. Şikayet etmeyi düşünüyorum. babam ispatlayamayız diyor ama bakalım.Ama 2 gün geçmiş artık yeğeninizin babannesinin sonucu çıkmıştır normalde sizi arayıp söylemesi lazım
annemin komsusunun gelini pozitif oldugunu fark edip kimseye bisey soylemeden 10 senedir kus oldugu kaynanasina gidip barisma ayagina kadini sarilip bol bol cuk cuk öpüyor evine gidiyor küs oldugu kim varsa hepsini geziyo bu şekilde.
Belli bir hat var mı? Tam olarak süreç nasıl işliyor, bilginiz var mı?Veriliyor, kontrol ediliyor ihbarlar üzerine ve para cezası uygulanıyor diye biliyorum.
Sürekli ihlal halinde aylık hapis cezaları da verilmesi konuşuluyordu bir ara ama hapis cezası uygulamaya geçildi mi onu bilmiyorum.
Belli bir hat var mı? Tam olarak süreç nasıl işliyor, bilginiz var mı?