Koronadan dolayi psikolojisi bozulan tek benmiyim yaw millet fildir fildir geziyor ben yuruyuse ciksam yanimdan biri gecse ya bulastiysa diyorum insanlardan kacar olduk eve kapandim nolcak boyle..benim gibi olan varmi ???
Koronadan dolayi psikolojisi bozulan tek benmiyim yaw millet fildir fildir geziyor ben yuruyuse ciksam yanimdan biri gecse ya bulastiysa diyorum insanlardan kacar olduk eve kapandim nolcak boyle..benim gibi olan varmi ???
koronanin ilk zamanlari hep evdeydik. hep bi korku hali ölüm korkusu.. evden calisma donemi oldu bi sure.
butun yaz evdeydik. halbuki esim gel cikalim gidelim vs diyordu. ne zamanki yuzyuze calismaya döndük biraz toparladim. acik havada insanlardan cok uzak bi kafede oturup biseyler yedik bikac kez. bu "normal" hissi o kadar iyi geldiki o donem. tum yaz evde oturduguma cok pisman oldum.
cunku hafta isi full is haftasonu yasak eve kapan. aylardir is disinda evdeyiz inanilmaz bunaldik
biz gezmeyi cok seven bi ciftiz. bu bizi cok yemeye yoneltiyor sıkıldıkça yiyoruz