• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronada diş tedavisi korkusu

Benim de disciye gitmem gerekiyor. Zaten disci fobim vardı bir de uzerine korona belasi eklendi.
Ben de mecburen gidicem. Erteleyecek bir durumum kalmadı zorluyor beni.
Disciler bence tüm önlemleri alıyorlardır.
Bende mecburum çünkü açıyor 1 haftadan fazla idare edemem gibi benim dişci fobim fiyatlarından dolayı:)onun dışında bi sorunum yok bi de korona eklendi tabi

Arkadaşlar uzun zamandır tüp bebek tedavisi görüyorum koronada çok hastaneye gittim geldim operasyon geçirdim bisey olmadı allah a şükür .fakat şu anki sorum disim .sallanıyor sallanıyor yemek yerken acı hissediyorum bastıramıyorum acil olmasa gitmem ama bu da duracak gibi görünmüyor ama diş olayı su aşamada beni korkutuyor diş hekimiyle yakın temas maskesiz ,mesafesiz durumlar nasıl olacak bu dönemde diş tedavisi olan oldu mu?bi de ankarada hekim önerisi olanlar yazsın lütfen aslında kendi dr um var ama.bebek tedavisinden dolayı aşırı harcama yaptık pahalı bi yere gidemem öneriniz varsa yazın lütfen
ben de bu dönemde yani hazirandan sonra 2 tane yirmilik diş çektirdim ve dolgu ayptırdım ankarada.
bşy olmadı çok şükür. başkent hastanesi diş bölümünü öneririm canım ben çok memnun kaldım.

Valla o kadar masrafımız oldu ki tüp bebek için bi de bu çıktı artık eşimden utanıyorum resmen ama disimde dayanicak gibi durmuyr
Paran varsa her hizmet var bu zamanda ..dielrim diğer tedavinin sonucunu da alırsın en yakın zamanda 😍

ben de bu dönemde yani hazirandan sonra 2 tane yirmilik diş çektirdim ve dolgu ayptırdım ankarada.
bşy olmadı çok şükür. başkent hastanesi diş bölümünü öneririm canım ben çok memnun kaldım.
Fiyatları nasıl başkentin ben bebek tedavisini başkentte oluyorum iyi bir hastane ama diş kliniğine gitmedim hiç

Fiyatları nasıl başkentin ben bebek tedavisini başkentte oluyorum iyi bir hastane ama diş kliniğine gitmedim hiç
mesela kanal 300 falan ama kredi kartına vade farkıkoymadan 9 taksit yapıyorlar, ben de öyle ödedim. bir de fazla hasta almıyorlar insan yoğunluğu yok. yani şöyle söyleyim aylık taksidim 20- 40 TL arası değişiyor.
direk kendi telefonlarından da randevu alabılirsn.

mesela kanal 300 falan ama kredi kartına vade farkıkoymadan 9 taksit yapıyorlar, ben de öyle ödedim. bir de fazla hasta almıyorlar insan yoğunluğu yok. yani şöyle söyleyim aylık taksidim 20- 40 TL arası değişiyor.
Taksitli olunca göze batmıyor aslında bi arayıp sorayim kızılayda gittiğim bir diş hekimi var ama fiyatları pahalı hemde otobüse binmek istemiyorum bu dönem

Film için ve muayene için ücret alıyorlar mi

Film için ve muayene için ücret alıyorlar mi
şöyle, şimdi siz randevu için aradığınızda ilk muayene mi devam eden tedavi mi diye soruyorlar.
sizinki ilk muayene olacak. randevu günü gittiğinizde hem muayene olup ne yapılması gerektiği kararlaştırılıyor hem de röntgen çekiliyor. ilk muayene ücreti 120 TL. buna röntgen dahil.ama taksit var yine tabi.

şöyle, şimdi siz randevu için aradığınızda ilk muayene mi devam eden tedavi mi diye soruyorlar.
sizinki ilk muayene olacak. randevu günü gittiğinizde hem muayene olup ne yapılması gerektiği kararlaştırılıyor hem de röntgen çekiliyor. ilk muayene ücreti 120 TL. buna röntgen dahil.ama taksit var yine tabi.
Tesekkur ederim en azından evime kızılaydan daha yakın arayıp bilgi alayim

Back