Ne kadar korksakta o koltuktan kaçamıyoruz en iyisi korkuları yenip gitmek galibaB
Benim de gitmem lazım hatta ama fobim olduğu için gidemiyorum ben de. Yenebilirsem gidecem yani dişçi fobisi bir yandan koronoo bir yandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar korksakta o koltuktan kaçamıyoruz en iyisi korkuları yenip gitmek galibaB
Benim de gitmem lazım hatta ama fobim olduğu için gidemiyorum ben de. Yenebilirsem gidecem yani dişçi fobisi bir yandan koronoo bir yandan
Tup bebek tedavisi görüyorum 3 ay sonra falan transfer yapılacak gebelik olur mu bilemem tabi ama.dediginizg gibi önemiHamilelik dusunuyorsaniz disciye gidin cunku bazi tedaviler gebelik suresince yapilamiyor.
Bir de agiz kokunuz varsa simdiden cozum bulmak da iyi olur, zira hamilelikde koku hassasiyeti artip da bu sebeple zor gunler yasayan arkadasim olmustu, ikinci hamileliginden once dis temizligi yaptirmisti ve daha rahat gectigini soylemisti.
Genelde herkes olumlu şeyler yazmış rahatladım biraz siz bide uzun süre gitmissinizHaziran ayında kayinvalidemin 3 hafta sürekli gidip geldiğimiz bir tedavi süreci oldu dişiyle ilgili. İlk başta çok tedirgindim ama çok güzel önlem alınan bir yerdi bizim kliniğimiz. Sonuçta direkt ağızla ilgilenenilen bir ortam eğer dikkat ediliyorsa oldukça steril tutuluyor. Bence gidin gözlemleyin endişeleriniz azalır.
Devletin.Beşevler bana yakın tam olarak nerde devletin mi özel mi
Evet durum agirlastikca hem masraf hem.eziyet artıyorEşim kaplama filan yaptırdı bu dönemde. Gittiğiniz kliniğin hijyenikliği önemli olan. Ertelemeyin diş tedavinizi sonra faturası ağır oluyor maalesef.
Teşekkür ederim bilmiyordum tel.den randevu mu alınıyor acabaDevletin.
MEB şura salonunun ordaymis
Tüp bebekte yaptıracaksınız madem mutlaka yaptırın inşallah tutarEvet durum agirlastikca hem masraf hem.eziyet artıyor
Çok sağolun ben çok ıstiyorum Allah nasip eder insallahTüp bebekte yaptıracaksınız madem mutlaka yaptırın inşallah tutar
MHRS'den olması lazimTeşekkür ederim bilmiyordum tel.den randevu mu alınıyor acaba
Tamam çok sagolunMHRS'den olması lazim
Halen öylemi o zaman mecbur özele gideceğim zatenAcil muayene dışında muayene yapılmıyor hala diye biliyorum.acile gitmeniz gerekiyor biliyorsunuz dimi..birde özeller muayene ediyor
Oğlumun ege universitesindeki tedavisine bu yüzden ara verildi dün aradım hala muayene yok dediler ...Halen öylemi o zaman mecbur özele gideceğim zaten
Teşekkür ederim dün randevu almak için 183 ü aradım koca ankarada 1 yada 2 hastanede boşluk var onlarda acillere bakıyor demekki verdiği randevuda ayın 23 üne en iyisi masraflida olsa özele gitmekOğlumun ege universitesindeki tedavisine bu yüzden ara verildi dün aradım hala muayene yok dediler ...
Özele mi gittinizBende gitmek zorunda kaldım bu dönemlerde. Birsey olmadi şükür..
Dr zaten onlem alıyor maske siperlik takıyorlar
Ozellerde fiyat uçmuş hazırlıklı git inşallah ağrın geçerTeşekkür ederim dün randevu almak için 183 ü aradım koca ankarada 1 yada 2 hastanede boşluk var onlarda acillere bakıyor demekki verdiği randevuda ayın 23 üne en iyisi masraflida olsa özele gitmek