• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronada diş tedavisi korkusu

Hamilelik dusunuyorsaniz disciye gidin cunku bazi tedaviler gebelik suresince yapilamiyor.

Bir de agiz kokunuz varsa simdiden cozum bulmak da iyi olur, zira hamilelikde koku hassasiyeti artip da bu sebeple zor gunler yasayan arkadasim olmustu, ikinci hamileliginden once dis temizligi yaptirmisti ve daha rahat gectigini soylemisti.
Tup bebek tedavisi görüyorum 3 ay sonra falan transfer yapılacak gebelik olur mu bilemem tabi ama.dediginizg gibi önemi

Haziran ayında kayinvalidemin 3 hafta sürekli gidip geldiğimiz bir tedavi süreci oldu dişiyle ilgili. İlk başta çok tedirgindim ama çok güzel önlem alınan bir yerdi bizim kliniğimiz. Sonuçta direkt ağızla ilgilenenilen bir ortam eğer dikkat ediliyorsa oldukça steril tutuluyor. Bence gidin gözlemleyin endişeleriniz azalır.
Genelde herkes olumlu şeyler yazmış rahatladım biraz siz bide uzun süre gitmissiniz

Eşim kaplama filan yaptırdı bu dönemde. Gittiğiniz kliniğin hijyenikliği önemli olan. Ertelemeyin diş tedavinizi sonra faturası ağır oluyor maalesef.

Devlette acil dışında cogu yer bakmio ve maalesef kurtarilacak bi dişi cekebiliolar. Ben baskent üniversitesi diş hekimligini öneririm Bahçelievlerde. Kanal yapilacaksa mesela sadece o dişi açık birakiolar geri kalan kisimlar kapali oluyor diş hekimi agiz içiyle temasta olmuyor. Fark çıkar ama cok buyuk rakamlar çıkmaz telefonda sorarsaniz fiyatları ona gore gidersiniz. Önlemler iyi ve her bölüm ayri endodonti perio cerrahi vs her branstan uzman hekimler var.

Benim de disciye gitmem gerekiyor. Zaten disci fobim vardı bir de uzerine korona belasi eklendi.
Ben de mecburen gidicem. Erteleyecek bir durumum kalmadı zorluyor beni.
Disciler bence tüm önlemleri alıyorlardır.

Bende gitmek zorunda kaldım bu dönemlerde. Birsey olmadi şükür..

Dr zaten onlem alıyor maske siperlik takıyorlar

Oğlumun ege universitesindeki tedavisine bu yüzden ara verildi dün aradım hala muayene yok dediler ...
Teşekkür ederim dün randevu almak için 183 ü aradım koca ankarada 1 yada 2 hastanede boşluk var onlarda acillere bakıyor demekki verdiği randevuda ayın 23 üne en iyisi masraflida olsa özele gitmek

Teşekkür ederim dün randevu almak için 183 ü aradım koca ankarada 1 yada 2 hastanede boşluk var onlarda acillere bakıyor demekki verdiği randevuda ayın 23 üne en iyisi masraflida olsa özele gitmek
Ozellerde fiyat uçmuş hazırlıklı git inşallah ağrın geçer :dua:

Back