• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronada diş tedavisi korkusu

minnie

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.484
9.815
398
Ankara
Arkadaşlar uzun zamandır tüp bebek tedavisi görüyorum koronada çok hastaneye gittim geldim operasyon geçirdim bisey olmadı allah a şükür .fakat şu anki sorum disim .sallanıyor sallanıyor yemek yerken acı hissediyorum bastıramıyorum acil olmasa gitmem ama bu da duracak gibi görünmüyor ama diş olayı su aşamada beni korkutuyor diş hekimiyle yakın temas maskesiz ,mesafesiz durumlar nasıl olacak bu dönemde diş tedavisi olan oldu mu?bi de ankarada hekim önerisi olanlar yazsın lütfen aslında kendi dr um var ama.bebek tedavisinden dolayı aşırı harcama yaptık pahalı bi yere gidemem öneriniz varsa yazın lütfen

Ben her ay mecburiyetten gidiyorum diş kontrolüne. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Durumunuz daha da kötü olmadan gidin bence virüsün ne zaman biteceği belli değil...
Evet beklemekte çok akıllıca değil zaten bekleyecek durumumda yok dediginiz gibi virüsün biteceği de yok zaten

Ben marttan bu yana diş ağrısı cekiyordum hamileyim ustelik. O ara virusten dolayi sadece cekim yapiyorlarmis devlette bende sabrettim en sonunda dayanamadim gecen hafta gittim yaptirdim siperlik vs vardi hekimde sira yoktu maskeyi koltukta cikardim islem bitince hemen taktim ne yapayim mecbur gittim artik yemek yiyemez olmustum cunku

Ben marttan bu yana diş ağrısı cekiyordum hamileyim ustelik. O ara virusten dolayi sadece cekim yapiyorlarmis devlette bende sabrettim en sonunda dayanamadim gecen hafta gittim yaptirdim siperlik vs vardi hekimde sira yoktu maskeyi koltukta cikardim islem bitince hemen taktim ne yapayim mecbur gittim artik yemek yiyemez olmustum cunku
Hamileymişsiniz bi de gitmeniz iyi olmuş sadece çekim mi yapıyor devlet diğer işlemleri yapıyor mu bilginiz varmı

Hamileymişsiniz bi de gitmeniz iyi olmuş sadece çekim mi yapıyor devlet diğer işlemleri yapıyor mu bilginiz varmı
Yok şuan yapiyorlarmis. Pandemi ilk ciktiginda gitmistim ben sadece cekim yapariz demislerdi hatta sistem randevu dahi vermiyordu o zaman. Bence sizde aksatmayin virus daha da ilerlerse yine bu tur islemler iptal edilebilir cok gecmis olsun dis agrisi cekilecek dert degilde insan sabrediyor iste bende bu kadar sabredebildim😟

Yok şuan yapiyorlarmis. Pandemi ilk ciktiginda gitmistim ben sadece cekim yapariz demislerdi hatta sistem randevu dahi vermiyordu o zaman. Bence sizde aksatmayin virus daha da ilerlerse yine bu tur islemler iptal edilebilir cok gecmis olsun dis agrisi cekilecek dert degilde insan sabrediyor iste bende bu kadar sabredebildim😟
Doğru söylüyorsun vakalar artarsa yine durur herşey en iyisi halletmek.cok geçmiş olsun

Valla diş rahatsızlıkları da gayet ciddi bence, bir kere fiziksel olarak rahatsızlık vermeye başladıysa insan ne yapacagını bilemiyor.
Daha bugün gittim aile dişçimize. 20 yıllık dolgum kırıldı,kanal tedavisi gerekiyor müthiş sızlama var.Mecburen gititm.Ama dişçimiz gayet önlemini almıştı, zaten titiz bir adam. virüsün ne zaman biteceği belli değil ki, aksatmak mantıklı değil

Arkadaşlar uzun zamandır tüp bebek tedavisi görüyorum koronada çok hastaneye gittim geldim operasyon geçirdim bisey olmadı allah a şükür .fakat şu anki sorum disim .sallanıyor sallanıyor yemek yerken acı hissediyorum bastıramıyorum acil olmasa gitmem ama bu da duracak gibi görünmüyor ama diş olayı su aşamada beni korkutuyor diş hekimiyle yakın temas maskesiz ,mesafesiz durumlar nasıl olacak bu dönemde diş tedavisi olan oldu mu?bi de ankarada hekim önerisi olanlar yazsın lütfen aslında kendi dr um var ama.bebek tedavisinden dolayı aşırı harcama yaptık pahalı bi yere gidemem öneriniz varsa yazın lütfen
Benim dişim kırılmıştı cnm hemde koronanin en yüksek olduğu dönemde gidip yaptırdım hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ama özel de yaptırmışdim diş doktorları normalde de maske takıyor sizin için önemli olan o geçmiş olsun

Geçen ay eşim gitti 2 sefer, yani artık mecbur gitti çünkü diğer dişin de sağlığını tehlikeye atıyordu. Bence aksatmayın, özellerde genelde önlemler alınıyor, dikkat ediliyor zaten.

Valla diş rahatsızlıkları da gayet ciddi bence, bir kere fiziksel olarak rahatsızlık vermeye başladıysa insan ne yapacagını bilemiyor.
Daha bugün gittim aile dişçimize. 20 yıllık dolgum kırıldı,kanal tedavisi gerekiyor müthiş sızlama var.Mecburen gititm.Ama dişçimiz gayet önlemini almıştı, zaten titiz bir adam. virüsün ne zaman biteceği belli değil ki, aksatmak mantıklı değil
Bisey yiyip içemiyorum doğru düzgün mecbur gideceğim teşekkürler

Hamilelik dusunuyorsaniz disciye gidin cunku bazi tedaviler gebelik suresince yapilamiyor.

Bir de agiz kokunuz varsa simdiden cozum bulmak da iyi olur, zira hamilelikde koku hassasiyeti artip da bu sebeple zor gunler yasayan arkadasim olmustu, ikinci hamileliginden once dis temizligi yaptirmisti ve daha rahat gectigini soylemisti.

Ben kendim uzun zamandir dis kontrolu yaptirmadigim icib gitmeyi dusunuyorum.

Haziran ayında kayinvalidemin 3 hafta sürekli gidip geldiğimiz bir tedavi süreci oldu dişiyle ilgili. İlk başta çok tedirgindim ama çok güzel önlem alınan bir yerdi bizim kliniğimiz. Sonuçta direkt ağızla ilgilenenilen bir ortam eğer dikkat ediliyorsa oldukça steril tutuluyor. Bence gidin gözlemleyin endişeleriniz azalır.

Back