• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona

kadr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
58
19
3
Beş gündür falan grüp belirtilerim vardı grip öksürük oldu öksürügüm su an cok az ama sırtım bugun biraz agrıyor korananın belirtileri normal ilacla gecebiliyomu yoksa gripmi atlattım bilemedim bi bilgisi olan varsa yazabilirmi bu arada sırt agrım skolyozdanda olabilir

Şuan bahardan dolayı normal hastalıklarda arttı birşey söylemek zor olacak en sıkıntılı dönem başlıyor çoğu pozitif gribim diye bulaştırabilir

Mutlaka test yaptir kuzum bir yakinim da oldu grip belirtileri vardi atesi bariz degildi sadece tat alma duyusu zayiflamisti ama.pozitif cikti karantina da suan

Geçmiş olsun.
3 gün önce şiddetli başagrısı halsizlik gb sıkıntılarım vardı doktora gitmedim kendimi çocukları karantina altına aldım
Boll sıvı çorba meyve ile vucuda destek verme ye gayret ettim bugün daha iyiyim
Sizde yeme içmeye evde kalmaya dikkat edin

test bende yaptıramadım malesef. cok kötü değilseniz evde vitamin ve yediklerinize dikkat ederek bir kac gün gecirin. gecmiş olsun

test bende yaptıramadım malesef. cok kötü değilseniz evde vitamin ve yediklerinize dikkat ederek bir kac gün gecirin. gecmiş olsun
Bütün belirtilerim gecti günde 3 kez ya öksürüyorum ya öksürmüyorum gripte yok ama ablam sagolsun üç yüz kere koronamısın koronamısın ya birine bulastıysa ya oyleyse ya boyleyse diyip duruyor pskolojik olarak çöktüm

Geçmiş olsun.
3 gün önce şiddetli başagrısı halsizlik gb sıkıntılarım vardı doktora gitmedim kendimi çocukları karantina altına aldım
Boll sıvı çorba meyve ile vucuda destek verme ye gayret ettim bugün daha iyiyim
Sizde yeme içmeye evde kalmaya dikkat edin
Cok gecmiş olsunn

Back