- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
Okurum elbette Allah şifa versin badim çok üzüldüm inan ki inşallah biran evvel atlatırsınBonus
UcanSupurge
Leyl-i-fer
Mehfam
Merayyy
merve
askrhpozitif
@morkagit
Jawlensky
H M
Saricivcivcikcik
kevsersoylu
Polo33
C Calcifer
memurhanim
Ataayemi zeynepyu
Polo33
Birtekefem
E c e
Cute2019
Anka arkadaşımız için okur musunuz hanımlar
Onuda mı bi yerlere götürmüşler ki kıyamam ya belli bi yaştakiler çocuk gibi kendini koruyamıyordaEvdeymiş ama çok öksürüyormuş yaşlı ya kaç kere dedi eşim şu kadını götürmeyin kalsın annemde dedi. Kadın 3.5 ay KV kaldı hiç bir şey olmadı. Bunlara geçtiğinin 10. Gününde yakalandı. Bunun hesabını nasıl verecekler. Evinde yaşlıya bakıyorsan evde olacaksın. Fır fır gezmeyeceksin. Çok sinir oldum ve çok üzüldüm. İnşallah atlatır
Hayır kendileri gezip tozmuş. KV iken çok dikkat ediyordu gelene gidene kendi de çıkmıyordu. Bunlar kurtlu. Yemeğe gidilmiş damadıyla falan o giden grubun hepsi pozitifOnuda mı bi yerlere götürmüşler ki kıyamam ya belli bi yaştakiler çocuk gibi kendini koruyamıyorda
Ne diyimHayır kendileri gezip tozmuş. KV iken çok dikkat ediyordu gelene gidene kendi de çıkmıyordu. Bunlar kurtlu. Yemeğe gidilmiş damadıyla falan o giden grubun hepsi pozitif
Okudum canım,Yasin de okudumSağolun kızlar Allah razı olsun
Nego eşimin anneannesi pozitif. Tansiyonu var astımı var.
Allah şifa versin canım bir an önce.Evdeymiş ama çok öksürüyormuş yaşlı ya kaç kere dedi eşim şu kadını götürmeyin kalsın annemde dedi. Kadın 3.5 ay KV kaldı hiç bir şey olmadı. Bunlara geçtiğinin 10. Gününde yakalandı. Bunun hesabını nasıl verecekler. Evinde yaşlıya bakıyorsan evde olacaksın. Fır fır gezmeyeceksin. Çok sinir oldum ve çok üzüldüm. İnşallah atlatır
Sen nasılsın canım,sağlık durumun iyi mi?
Olursa çok makbule geçer canım vallaOkudum canım,Yasin de okudum
Allah şifa versin canım bir an önce.Okuma yapalım mı?
1000 de ben aldım 68000 kaldıBonus
UcanSupurge
Leyl-i-fer
Mehfam
Merayyy
merve
askrhpozitif
@morkagit
Jawlensky
H M
Saricivcivcikcik
kevsersoylu
Polo33
memurhanim
Ataayemi zeynepyu
Polo33
Birtekefem
E c e
Cute2019
Hanımlar C Calcifer arkadaşımızın annanesi veAnka arkadaşımızın kendisi için 70 bin Ya Şafi okumak isteyen olursa.
1000 aldım 69 000 kaldı
2000 ben aldımBonus
UcanSupurge
Leyl-i-fer
Mehfam
Merayyy
merve
askrhpozitif
@morkagit
Jawlensky
H M
Saricivcivcikcik
kevsersoylu
Polo33
memurhanim
Ataayemi zeynepyu
Polo33
Birtekefem
E c e
Cute2019
Hanımlar C Calcifer arkadaşımızın annanesi veAnka arkadaşımızın kendisi için 70 bin Ya Şafi okumak isteyen olursa.
1000 aldım 69 000 kaldı
Allah razı olsun
Abla 70 bin dedim. 66 bin kaldı,yeni başladık.Kaç tane okursan yaz senBende okurumNego sayı olarak kaç tane yaz
Okudum arkadaşım Rabbim şifa versin inşallahMerhaba arkadaşlar benim için de 11 salavat 11 Fatiha 11 Salavat okur musunuz?
2000 aldım kalan 64 000Kalan 66 000
Tamam benide eklermisin dua için listeyeAbla 70 bin dedim. 66 bin kaldı,yeni başladık.Kaç tane okursan yaz sen