Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki söyledin canım 4 Mart gözümden kaçmış 15 Mart aklımda kalmış sadece okurum yarın inşallahBugün bendeydi okudum UcanSupurge yarın sıra sende
Canım yer değişelim mi? Ben yarın okuyayım 12 martta müsait olmuycamİyi ki söyledin canım 4 Mart gözümden kaçmış 15 Mart aklımda kalmış sadece okurum yarın inşallah
Biliyorsun ben hep müsaitim olur canım 12-15 Mart bende o zamanCanım yer değişelim mi? Ben yarın okuyayım 12 martta müsait olmuycam
Biliyorum o yüzden sana dedim tamam yarın ben okuyorumBiliyorsun ben hep müsaitim olur canım 12-15 Mart bende o zaman
Canım iyi ki hatırlattın ben sadece 16 marttakine odaklanmisim.
Tamam canım ınsallah etıketledıgın ıyı oldu daha var diye dusunuyordumCanım iyi ki hatırlattın ben sadece 16 marttakine odaklanmisim.
Fetih suresini okudum Rabbim cuma yuzsuyu hurmetine hastalarımıza şifa versin. Kabul etsin inşallah
Sonraki arkadaş askrhpozitif
Rica ederim canım ben de öyle sanıyordumTamam canım ınsallah etıketledıgın ıyı oldu daha var diye dusunuyordum
Canım iyi ki hatırlattın ben sadece 16 marttakine odaklanmisim.
Fetih suresini okudum Rabbim cuma yuzsuyu hurmetine hastalarımıza şifa versin. Kabul etsin inşallah
Sonraki arkadaş askrhpozitif
Hoşgeldin listeye bakıp ekliyorum hemen.Ben geldim banlanma işini askıya aldım. Liste yapmışsınız sanırım. Ben de katılmak istiyorum. Ama sıra bana gelene kadar okuyamayan olursa da yerine okuyabilirim inşallah.
Tamamdırmerve 8 mart yarına yazdım,hasbe arkadaşımız okuyamayacaktı o gün.
31. 7 Mart Leyl-i-fer
32. 8 Mart merve
33. 9 Mart Mehfam
34. 10 Mart Merayyy
35. 11 Mart @morkagit
36. 12 Mart UcanSupurge
37. 13 Mart Bonus
38. 14 Mart YaKaMoZz-z
39. 15 Mart UcanSupurge
40. 16 Mart Jawlensky
41. 17 Mart askrhpozitif
16 Mart'ta müsait olmayabilirimmerve 8 mart yarına yazdım,hasbe arkadaşımız okuyamayacaktı o gün.
31. 7 Mart Leyl-i-fer
32. 8 Mart merve
33. 9 Mart Mehfam
34. 10 Mart Merayyy
35. 11 Mart @morkagit
36. 12 Mart UcanSupurge
37. 13 Mart Bonus
38. 14 Mart YaKaMoZz-z
39. 15 Mart UcanSupurge
40. 16 Mart Jawlensky
41. 17 Mart askrhpozitif
Tamamdır canımmerve 8 mart yarına yazdım,hasbe arkadaşımız okuyamayacaktı o gün.
31. 7 Mart Leyl-i-fer
32. 8 Mart merve
33. 9 Mart Mehfam
34. 10 Mart Merayyy
35. 11 Mart @morkagit
36. 12 Mart UcanSupurge
37. 13 Mart Bonus
38. 14 Mart YaKaMoZz-z
39. 15 Mart UcanSupurge
40. 16 Mart Jawlensky
41. 17 Mart askrhpozitif
16 Mart'ta müsait olmayabilirim
Müsait olanlar okur artıık,bende müsait olamayacağım maalesef:)Nego 11 Mart'ta müsait değilim