- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Başınız sağolsun çok üzüldümÇokça dua ettik. Ama takdir-i ilahîye rıza göstereceğiz...
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm Rabbim sabırlar versinAllah razi olsun dua eden herkesten.kaderimiz böyleymiş kendi herkesi iyileştirdi ama kendisine yapacak birşey bulamadı.biraz toparlanayım dualarınıza katılacağım inşallah.
Fetih Sûresi Okuma Listesi
24. Pazartesi @Merve
25. Salıathena
26. ÇarşambaBonus
27. PerşembeNego
28. Cuma A Aylinnn_06
29. Cumartesi @_Gulnihal_
30. PazarUcanSupurge
31. Pazartesi @askrhpozitif
32. Salı H hasbeenandgone
33. Çarşamba @YaKaMoZz-z
34. PerşembeLeyl-i-fer
35. Cumaclara
Allah'ım cemîl sabrımızı arttirsin.Başınız sağolsun aynı dönemde hastaydılar annemle bende çok üzüldüm
Olur canım ben bugün adet olmayı bekliyorum ama herhangi bir belirti yok Çarşamba okuyamayacak olursam haber verim değiştiririzUcanSupurge dün aklıma geldi ama hatırlayamadım günler karıştı hep okuyamıycam çarşamba senle yer değişelim mi? Yada gülnihalle
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinCanlar, kızlar dualariniz için Allah hepinizden razi olsun.
Kayinvalidem sabaha karşı vefat etmis hastanede...
Allah razi olsun dua eden herkesten.kaderimiz böyleymiş kendi herkesi iyileştirdi ama kendisine yapacak birşey bulamadı.biraz toparlanayım dualarınıza katılacağım inşallah.
Allah sabırlar versinCanlar, kızlar dualariniz için Allah hepinizden razi olsun.
Allah razi olsun dua eden herkesten.kaderimiz böyleymiş kendi herkesi iyileştirdi ama kendisine yapacak birşey bulamadı.biraz toparlanayım dualarınıza katılacağım inşallah.
Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, cennetinde buluştursun inşAllah. Sizlere sabır versinCanlar, kızlar dualariniz için Allah hepinizden razi olsun.
Canım başın sağolsunCanlar, kızlar dualariniz için Allah hepinizden razi olsun.
Baban sağlıkçı mıydı?Allah razi olsun dua eden herkesten.kaderimiz böyleymiş kendi herkesi iyileştirdi ama kendisine yapacak birşey bulamadı.biraz toparlanayım dualarınıza katılacağım inşallah.
Bu arada vefat etti herhalde başın sağolsun canım benimAllah razi olsun dua eden herkesten.kaderimiz böyleymiş kendi herkesi iyileştirdi ama kendisine yapacak birşey bulamadı.biraz toparlanayım dualarınıza katılacağım inşallah.
Boşluk olursa beni de yazabilirsin negoFetih Sûresi Okuma Listesi
24. Pazartesi @Merve
25. Salıathena
26. ÇarşambaBonus
27. PerşembeNego
28. Cuma A Aylinnn_06
29. Cumartesi @_Gulnihal_
30. PazarUcanSupurge
31. Pazartesi @askrhpozitif
32. Salı H hasbeenandgone
33. Çarşamba @YaKaMoZz-z
34. PerşembeLeyl-i-fer
Tamam canımBoşluk olursa beni de yazabilirsin nego
Başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallahCanlar, kızlar dualariniz için Allah hepinizden razi olsun.