- 14 Temmuz 2011
- 2.861
- 9.845
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk sayfada şifa salavatı var onu okuyabilirsin.Ya Şafi çekebilirsin.Canim hasta oldugum icin su an kuran okuyamiyorum ama zikir cekmemde bi sorun olmuyo diye biliyorum.
Ya latif bitirmissiniz galiba ne cekilcek ben de cekeyim ona mi devam edeyim napim bilemedim.
Rabbim acil sifalar versin Bonus un annesine ve tüm hastalara inşallah su zor günleri atlatirlar
Kızlar ben kenzul ars'imi okudum şimdi 3 tane inşaallah Allah kabul eder hastalar şifa bulur huzura ererler.
Allah razı olsun hepinizden.
Allahım şifa versin anneme onunla birlikte cümlesine inşallah
Bonus annen için şimdi Kenzül Arş duası, 99 Esma ve Yasin okudum. Anneme dedim o da okuyup dua ediyor şuanda
Yasin Kenzül arş okudum Allah şifalar versin inşallah
Okumalarımi yaptım Rabbim şifa eylesin
Allah kabul etsin hanımlarKenzül arş okudum 1 tane şifa olsun inşallah
Amiin ❤İyi haberim yok dünkünden daha kötü durumu Allahım onu bize bağışlasın
Ben şimdi gördüm mesajı canım. Birazdan okurum inşallahHanımlar yine dua için geldim kapınıza.
Bonus un annesi için bugün yatsıdan sonra Kenzül arş okuycaz.İsteyen öncesinde Yasin de okuyabilir.
Şifa bekleyen teyzemize dualarımızı esirgemeyelim
Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
Aktif Lora
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
H M
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Jawlensky
merve
Merayyy
askrhpozitif
M merve_eymen
hicmet16
G gunces
Psikolojik Deliii
@Anka
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@havalihavasiz
@s i d e l y a
@Nikinik
@boza
@Damlasakizlikazandibi
Yanında olup sana kocaman sarılmak istedimİyi haberim yok dünkünden daha kötü durumu Allahım onu bize bağışlasın
Olur derim canım.Hemen başlayalım❤
Canım abdest gerekli mi şimdi oturduğum yerde okusam olur mu? Başımızı da kapatmamız gerekir mı?Olur derim canım.Hemen başlayalım❤
Allahümme Salli ala seydina Muhammed in ve ala Ali Muhammed,niyet ettik, niyet eyledik teyzemizin bir an evvel sifalanip evine dönmesi için besmele hatmine Rabbim kabul buyursun. Allahümme Salli ala seydina Muhammed in ve ala Ali Muhammed.Euzubillahimineşseytanirracim Bismillahirrahmanirrahim ben 2000 aldım başladım .devam edelimOlur derim canım.Hemen başlayalım❤
Canım ben kıbleye dönük abdestli,başım örtük okumayı tercih ediyorum genelde.Canım abdest gerekli mi şimdi oturduğum yerde okusam olur mu? Başımızı da kapatmamız gerekir mı?