Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimYasin okudum
G gunces annene, Feslegen Kokulu Nane babana, Ataayemi zeynepyu babana, H hasbeenandgone babana da hediye ettim.
İnşaallah canım❤Annemi entübe ettiler solunum yapamadığı çok fazla zorlandığı için.
İnş sağ salim uyanır.
Sağol canımBende tüm okumalara katılırım
Harikasın Allah razı olsun. Annem iyi bu arada hastaneden çıktı canım. Allah babanı Nur içinde yatırsınYasin okudum
G gunces annene, Feslegen Kokulu Nane babana, Ataayemi zeynepyu babana, H hasbeenandgone babana da hediye ettim.
Olur okurum. Bugünkü okumalarımı da bitiririm inşHanımlar yine dua için geldim kapınıza.
Bonus un annesi için bugün yatsıdan sonra Kenzül arş okuycaz.İsteyen öncesinde Yasin de okuyabilir.
Şifa bekleyen teyzemize dualarımızı esirgemeyelim
Nego
Bonus
@reyyanK
terliksuu
@Pasiflora25
@pawlover
@Calcifer
Leyl-i-fer
@H M
@UcanSupurge
H hasbeenandgone
@_Gulnihal_
@Merve
Merayyy
@askrhpozitif
@merve-onur
@hicmet16
G gunces
@Psikolojik Deliii
@Anka
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@havalihavasiz
@s i d e l y a
@Nikinik
@boza
@Damlasakizlikazandibi
2000 tane okurum 23-24 arasındaGece 23-24 arası Ya Latif esması okuyacağız aynı zamanda.Katılmak isteyen olursa,sayıdan düşmeli.
16.641 toplam sayısı.
Çoook üzgünüm....İnş canım. Namazı kılıp başlıyorum bu mübarek Cuma gecesi dua gecemiz olsun inş......Annemi entübe ettiler solunum yapamadığı çok fazla zorlandığı için.
İnş sağ salim uyanır.
Yasin okudum
Aa gözün aydın canım sevindim.Amin canım sağolHarikasın Allah razı olsun. Annem iyi bu arada hastaneden çıktı canım. Allah babanı Nur içinde yatırsın
Tamam canımOlur okurum. Bugünkü okumalarımı da bitiririm inş
Tamam2000 tane okurum 23-24 arasında
terliksuu canım seni yazmamışım ama senin ve M Musluk Suyu nun babasına da hediye ettim❤Yasin okudum
Amin inşaallah❤Allah'im razi olsun. Rabbim yerde ve gokte okuduklarini 1.000 yasin olarak onune getirsin insAllah ❤
Allah razı olsun canım benim
Allah razı olsun canım. Çok mutlu oldum. Çok duygulandımYasin okudum