kusura bakmayn bayadır girmedim siteye aslında.babamın durumu daha iyi çok şükür fakat hala yoğun bakımda malesefKaç kere etiket oldu dönmediniz babanız iyidir inşallah
Allah rahmet eylesin benim babamında aynı durum.maskesiz o2 değeri hemen düşüyor.ne beter birşeymiş bu daha 10-15 gün kalacakmış orada büyük ihtimal ciğerler kendini toplayana kadar.Annemin durumu aynı entübe olmadı oksijen değeri yükselmiyor çok zahmeti var.
Eniştemi bugün kaybettik.
Aynen annemde hala yoğun bakımda.kusura bakmayn bayadır girmedim siteye aslında.babamın durumu daha iyi çok şükür fakat hala yoğun bakımda malesef
evet çoğu sağlık çalışanı hasta hasta çalışıyormuş.yoğun bakımda görmeye izin vermiyorlar ama inşallah tez zamanda iyileşirler evde bakıma devam edecek duruma gelirler.Aynen annemde hala yoğun bakımda.
Uzun süreli kalıyor hastalar o yüzden doluluk hiç azalmıyor allah yardım etsin orda çalışanlara.
Bi çıksa ypğun bakımdan inş artık negatif olduğu için normal servise çıkıcak görme şansımız olur belki.
Allah rahmet eylesinAnnemin durumu aynı entübe olmadı oksijen değeri yükselmiyor çok zahmeti var.
Eniştemi bugün kaybettik.
Başın sağolsunİyi olanları allah daha iyi etsin,geçen hafta bende bi yakınımı kaybettim,bugünde arkadaşlarımın yakınları,rabbim acısın halimize,bol bol dua...
Allah rahmet eylesinRabbim rahmetiyle muamele etsin İnşaAllah.
Bende dün çok sevdiğim bi ablamın babasının vefat haberini duydum. Çok yandı içim
Bugun n ki okumalarım bitti
Tamam o zaman 41 şifa salavatını da ekleyeyim onu da okuyayım şifa olsun
Okumalarını yaptım insallah şifa olsunn hastalaeimiza
Bugünkü okumaları yaptım Rabbim şifa versin
Hayırlı akşamlar.
Bugünkü duaları okudum inşaAllah
Ben de tamamladım
Tamamladım duaları Allah kabul etsin inşallah fetihi de okudumNego m
Amin inşaallah,Allah kabul etsin❤1 yasin, 7 Fatiha, 422 ya şafi okudum Rabbim şifa versin,
Yine iyi olur inşallah plazma bağışı buldunuz muGünaydın.
Dünkü okumaları yapamadım tevhid cüz falan vardı bugünu yapabilirim inş.
Annemin enfeksiyon değerleri ne güzel düşmüştü yine yükselmiş
Yine iyi olur inşallah plazma bağışı buldunuz mu
İnşallah şifa olurBulundu 2 kere verildi plazma
İnşallah şifa olur
Almadı canım,iyi olur❤Nego m yarın kimse almadiysa fetih suresi okuyabilirim. veya sonra ki gün