Korona testim pozitif.. İlaçlar hakkında yardım istiyorum.

loveinnovember

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4.229
6.709
158
Arkadaşlar öncelikle anksiyetem olduğu için panik hali yaşıyorum. İlk kez korona oldum. Ailede ilk olan benim ve ilaçlar hakkında herkes bir şeyler söylüyor. Ne olur içimi rahatlatın. Aradıklarında ilaç talebinde bulundum. Getireceğiz dediler. Bir de hastalık geçtikten sonra kalan bir şey oldu mu bir etki? Evdekiler de şaşkın ben de öyleyim.

İlacı içmeye başladım arkadaşlar. Allah’ın izniyle şifa olur inşallah

Son düzenleme:

aşı oldunuz mu

Ben asla covid ilacı önermiyorum. Bize getirdikleri zaman çöpe attık dozu yüksek oluyor kriz vs herşey oluyor biz evde bol bol soğan ve sarımsaklı yemek tükettik özellikle sarımsaklı haşlama et ve bol bol meyve

Herkesin bir şeyler söylemesi normal çünkü bu hastalığın etkileri insandan insana çok farkediyor.
Eşim ve ben korona geçirdik, ikimizde de bambaşka belirtiler vardı, farklı şekilde geçirdik hastalığı.

Hastalık geçtikten sonra kalan bir şey olmadı bildiğimiz kadarıyla ama bu da insandan insana farkeder.

Geçmiş olsun.

Şu an bir geçiren daha kullanmasın demiş anneme ne yapıcam bilemedim

Çok sağolun. Bazı arkadaşlarım göğüs sıkışması falan kaldı diyorlardı ben de korktum kalır mı acaba diye

Canım beslenmene çok dikkat et, haşlama tarzı çorbalar iç bol bol, et haşlama, tavuk haşlama, sarımsaklı olsun mutlaka, portakal, mandalina, limon tüket bol bol.

Buradan alacağınız ilaç kullanın veya kullanmayın fikriyle yola çıkmayın lütfen. Kim doktor? Kim uzman? Buradaki kim size doğru bilgiyi verecek? Size bir şey olsa sorumluluğunu kim yüklenecek?

Öncelikle sakin olun. Sorunuz olduğunda aile hekiminizle iletişime geçin. Bol bol c vitamini, günde bir iki kez kekik çayı ve sağlıklı yiyecekler tüketin. Kekik yağı ile buhu yapın. İlaçları aile hekiminize sorun.

Gecmis olsun öncelikle, ilac konusunda cevremde yakalananlar hep kullandılar.Sayet kullanacaksanız mide koruyucu kullanmayi ihmal etmeyin .Ve kan sulandırıcı da icmelisiniz.Kullanıp kullanmama konusu yoruma acık degil pek aslinda kisinin kendi tercihi olmali doktorunuza danışın.Bahsini gecirdigim iki ilacıda onlar getirmedigi icin söyledim onuda sorun elbette doktorunuza.

Öncelikle sakin olun
Kendinizi nasil hissettiginiz onemli
Mesela kalp sikismasi nefes alma vermeniz nasil yada kemikleriniz agriyor mu
Eger bunlar yoksa iyilestiginizde boyle birsey olma ihtimali azdir
2. Kuzenim de ilac kullanmama taraftari
Netten vit destekli kapsul kullanabilirsiniz

Doktor olmayan insanların ilaç kullan veya kullanma tavsiyelerine kulak asmayın bence

En sağlıklı bilgiyi kendi doktorunuzdan alırsınız
Geçmiş olsun
2 aşılı olanların içinde zor atlatan pek kişi duymadım ben bu son zamanlarda

Öncelikle geçmiş olsun. Bende 1 ay önce covid geçirdim. Verilen ilacı kullanmadım. Baya eklem ağrılarım vardı şiddetli. Hergün bol bol kekik, ıhlamur, kuşburnu çayı vs hepsinden ayrı ayrı içtim. Geceleri bi diş sarımsak yuttum. Bol su tükettim. Bide bol meyve yedim. Vitamin takviyesi de kullandım. Atlattım hamdolsun.

Ağrım yok nefes darlığı dün vardı ama bugün o da yok. Sadece burun akıntısı ve koku kaybı var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…