Korona Sebebiyle Trip Yiyorumdur

Merhabalar hanımlar,

Gündem malumunuz. Sokağa çıkmaktan imtina ediyorum. Ya alarmımı kurup açılır açılmaz markete gidiyorum ya da kedileri beslemeye çıkıyorum.

Partnerimin mesleği gereği iş yükü bu sıralar arttı. Görüşmek istiyor. 2 haftadır onu reddede reddede bir hâl oldum. Sanki keyfiyen buluşmuyormuşum gibi 'Gelmiyorsun, gelmek istesen gelirdin' gibi gibi üst düzey alınganlık kokan cümleler ediyor, davranışlarda bulunuyor.
Ilk defa aramız bu kadar soğuk.

Empati yapmaya çalışıyorum. Muhtemelen yorgun, stresli. Ihtiyacı var bana.
Ama mantıklı, olgun bir insanın böyle davranmaması gerektiğini düşünüyorum.

Hadi beni düşünmüyor, hastalık kaparım vs diye; e kendini de mi düşünmekten aciz, belki hastayım ona bulaştıracagim?
Durumların içinde yani, olmasa yine ciddiyetin farkında değil diyeceğim.

Iliskimi bitirmeye karar verir gibiyim. Fazla mı fevri davranıyorum acaba diye sizlerin de fikrini alayım dedim.
canını tehlikeye atmak için sana baskı yapıyo? sadece kendi canını ya da senin canını da değil sizin tehlike yarattıklarınızın da canını? alt tarafı 2 hafta yani.1 aydır anasını babasını göremeyenler var.görüntülü görüşmeyi kabul etmek zorunda yani kimsenin başka bi lüksü yok.he bunun için sana küsme alınganlık vs yaparsa kendi çocukluğukeyfi bilir.

Bu trip degil ki

Alt metni:

Ben su an seyimin derdindeyim. Senin zerre kadar da değerin yok. Isimize bakalim piliss

Demek istiyor
Yavrum, başka bencil yorumu yapan üyeler de var. Lâkin bu bencillik değil.
Bencil insan kendini düşünür. Hadi beni düşünmüyor diyelim ama kendini de düşünmüyor 🤷🏻‍♀️

Yavrum, başka bencil yorumu yapan üyeler de var. Lâkin bu bencillik değil.
Bencil insan kendini düşünür. Hadi beni düşünmüyor diyelim ama kendini de düşünmüyor 🤷🏻‍♀️

Hayır hayir ben de bencillik falan olduğunu düşünmüyorum. Çok çok özlemiş. Erkekler kadınlar gibi degil. Bir de siz evdesiniz, daha çok dikkat ediyor daha çok korkuyorsunuz. O işe dışarda, nispeten daha rahat. Ilişki bitirecek bir durum değil ki. Çok normal. Herşeye rağmen gorusmek istiyor. Bütün ilişkiler aynı yollardan geçiyor bence su anda bizim gibi evli olan çifter dışında

Ben dger arkadaşlar gbi dusunmuyorum..bence sevginizi gözden geçirin. Bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsanız zaten ortada askda yok...evet ortalık kötü evet salgın var ama sonuçta binlerce kolluk kuvveti sağlık çalışanı aksam evlerine colugunun çocuğunun yanına gdyor...mecbur gidecek üç beş gün değil ki...ne zamana kadar gorusmeyeceksiniz....bı süresi yok ki...adam haklı..önleminizi alın almayın demiyorum ama bu kadarda abartmayın bence...bir insan sevdiğini özler görmek ister tabi ki...
Bu mantıkla bekar olsaydım ailemle birlikte yaşayacaktım.
O zaman boşuna görüşmüyorum.
Akşam ziyaret edeyim hemen.

Ablacim, sanirim sevgilin polis butun gun sokakta sana bir seyler bulastirma olasiligi cok cok fazla, gorusmemelisin

Seni dusunmemesi asiri sacma, annem hemsire kardesimle ayni evde yasiyorlar cikip gitsem tek basima hastanede mi kalsam dedi kadin kardesim olmaz dedi. deger veren insan karsidakine bir seyler bulastirmamayi dusunur oncelikle. Sevgilinde sevgi, hoslantidan cok beynine vurmusluk gordum.

Merhabalar hanımlar,

Gündem malumunuz. Sokağa çıkmaktan imtina ediyorum. Ya alarmımı kurup açılır açılmaz markete gidiyorum ya da kedileri beslemeye çıkıyorum.

Partnerimin mesleği gereği iş yükü bu sıralar arttı. Görüşmek istiyor. 2 haftadır onu reddede reddede bir hâl oldum. Sanki keyfiyen buluşmuyormuşum gibi 'Gelmiyorsun, gelmek istesen gelirdin' gibi gibi üst düzey alınganlık kokan cümleler ediyor, davranışlarda bulunuyor.
Ilk defa aramız bu kadar soğuk.

Empati yapmaya çalışıyorum. Muhtemelen yorgun, stresli. Ihtiyacı var bana.
Ama mantıklı, olgun bir insanın böyle davranmaması gerektiğini düşünüyorum.

Hadi beni düşünmüyor, hastalık kaparım vs diye; e kendini de mi düşünmekten aciz, belki hastayım ona bulaştıracagim?
Durumların içinde yani, olmasa yine ciddiyetin farkında değil diyeceğim.

Iliskimi bitirmeye karar verir gibiyim. Fazla mı fevri davranıyorum acaba diye sizlerin de fikrini alayım dedim.
Su saglikci olup seni eve cagirandi dimi. Bu basina bela olucak senin sana diyim eger ayni uyeysen vala adam ya kalpten gidecek gidecek ya koronodan

Bu mantıkla bekar olsaydım ailemle birlikte yaşayacaktım.
O zaman boşuna görüşmüyorum.
Akşam ziyaret edeyim hemen.

Ben görüşüyorum annem babamda 65 yaş üstü...uzun zamandır karantinadalar...gittim kaymakamlığa izin dilekçesi yazdım...önümde kaç sene varrki onlarla geçirmek için...sizin mantık ta bencillik bana göre...hayat kendimizden ibaret degil

Ben dger arkadaşlar gbi dusunmuyorum..bence sevginizi gözden geçirin. Bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsanız zaten ortada askda yok...evet ortalık kötü evet salgın var ama sonuçta binlerce kolluk kuvveti sağlık çalışanı aksam evlerine colugunun çocuğunun yanına gdyor...mecbur gidecek üç beş gün değil ki...ne zamana kadar gorusmeyeceksiniz....bı süresi yok ki...adam haklı..önleminizi alın almayın demiyorum ama bu kadarda abartmayın bence...bir insan sevdiğini özler görmek ister tabi ki...

Ablacim adam zevismek istiyor avahhaah
Ne kadar masum dusunuyorsun, insanliga olan inancımı yukselttin tesekkur ederim 😂😂

X