Korona Sebebiyle Trip Yiyorumdur

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hanımlar,

Gündem malumunuz. Sokağa çıkmaktan imtina ediyorum. Ya alarmımı kurup açılır açılmaz markete gidiyorum ya da kedileri beslemeye çıkıyorum.

Partnerimin mesleği gereği iş yükü bu sıralar arttı. Görüşmek istiyor. 2 haftadır onu reddede reddede bir hâl oldum. Sanki keyfiyen buluşmuyormuşum gibi 'Gelmiyorsun, gelmek istesen gelirdin' gibi gibi üst düzey alınganlık kokan cümleler ediyor, davranışlarda bulunuyor.
Ilk defa aramız bu kadar soğuk.

Empati yapmaya çalışıyorum. Muhtemelen yorgun, stresli. Ihtiyacı var bana.
Ama mantıklı, olgun bir insanın böyle davranmaması gerektiğini düşünüyorum.

Hadi beni düşünmüyor, hastalık kaparım vs diye; e kendini de mi düşünmekten aciz, belki hastayım ona bulaştıracagim?
Durumların içinde yani, olmasa yine ciddiyetin farkında değil diyeceğim.

Iliskimi bitirmeye karar verir gibiyim. Fazla mı fevri davranıyorum acaba diye sizlerin de fikrini alayım dedim.

Güncelleme: Sorunumuzu çözdük hanımlar. Teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için.

Son düzenleme:
Ya açık açık bu süreç geçene kadar görüntülü konuşalım şöyle yapalım böyle yapalım deseniz yine de mi istiyor????
Şaka gibi ya şuan böyle gezerek hasta olan herkes devletin sırtına YÜKtür! Binlerce dikkat eden korunan dışarı çıkmayayım da hastalık bitsin dükkanımı açabileyim diyen insanların hakkına girmek istemiyorum diyin!
Hala işin ciddiyetinden uzak, bu hastalığın eğer acilen bulaş azalmazsa 6-7-8 ay daha fazla süreceğini anlamak istemeyen insanlar var!

Ben de aynı şehirde görüşmüyorum sevgilimle hemde 1 ay olacak.

Yoooo sonuna kadar haklısın bence. Burada sokağa çıkma yasağı gelmeden önce deli gibi “buluşalım” diye ısrar eden birisi vardı, hadi diyelim buluşmayı kabul etmedim tutturuyordu “sana geleyim” diye. E çıkardım hayatımdan. Olması gereken bu.

Edit; ha bir de sana demiş ya “gölmök östösön gölördön” yani bunun Türkçesi “bana kıymet verseydin gelirdin” heh işte ona şunu diyeceksin “sen o kadar beni düşünsen beni o duruma atmayı göze alamazdın”

KudrAlobar KudrAlobar da demiş, katılıyorum. Bu hastalık iyi bir zeka ve insanlık testi gibi. Kim bencil, kim kıt akıllı, kim vurdumduymaz, hepsi ortaya çıkıyor. Sevgilimin iş yükü arttı dediğinize göre, insanlarla teması da artmıştır haliyle. Onun demesi lazım görüşmeyelim, seni riske atmayayım diye. Ama o bilinç düzeyinde değil demek ki.

Şu durumda görüşmek için ısrar eden insanın zeka seviyesinden, empati yeteneğinden, karar aşma ve uygulama becerisinden ve zor durumları yönetme yetisinden şüphe ederdim ben olsam. Bunların olmadığı bir adamla da ilişkim sürer miydi bilmiyorum.
Bu süreçten dolayı iş yükü arttı. Sinir stresten contaları mı yaktı acaba diye düşünüp en azından bu defaya mahsusluk görmezden mi gelsem bu halini diye de şey yapmıyor değilim 🙄
Yoooo sonuna kadar haklısın bence. Burada sokağa çıkma yasağı gelmeden önce deli gibi “buluşalım” diye ısrar eden birisi vardı, hadi diyelim buluşmayı kabul etmedim tutturuyordu “sana geleyim” diye. E çıkardım hayatımdan. Olması gereken bu.
Bu süreçte aktif rol oynayan mesleklerden birinde. Senden benden daha bilinçli olması gerekir diye düşünüyordum.

Merhabalar hanımlar,

Gündem malumunuz. Sokağa çıkmaktan imtina ediyorum. Ya alarmımı kurup açılır açılmaz markete gidiyorum ya da kedileri beslemeye çıkıyorum.

Partnerimin mesleği gereği iş yükü bu sıralar arttı. Görüşmek istiyor. 2 haftadır onu reddede reddede bir hâl oldum. Sanki keyfiyen buluşmuyormuşum gibi 'Gelmiyorsun, gelmek istesen gelirdin' gibi gibi üst düzey alınganlık kokan cümleler ediyor, davranışlarda bulunuyor.

Hadi beni düşünmüyor, hastalık kaparım vs diye; e kendini de mi düşünmekten aciz, belki hastayım ona bulaştıracagim?

Iliskimi bitirmeye karar verir gibiyim. Fazla mı fevri davranıyorum acaba diye sizlerin de fikrini alayım dedim.

Ben dger arkadaşlar gbi dusunmuyorum..bence sevginizi gözden geçirin. Bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsanız zaten ortada askda yok...evet ortalık kötü evet salgın var ama sonuçta binlerce kolluk kuvveti sağlık çalışanı aksam evlerine colugunun çocuğunun yanına gdyor...mecbur gidecek üç beş gün değil ki...ne zamana kadar gorusmeyeceksiniz....bı süresi yok ki...adam haklı..önleminizi alın almayın demiyorum ama bu kadarda abartmayın bence...bir insan sevdiğini özler görmek ister tabi ki...

Merhabalar hanımlar,

Bir ergenle zaman harcamayın

X