Korona miyim?

Bu kadar sure gecmeyen ishal duymadim demissiniz. Cok cok daha uzun da surebiliyor. Bizzat yasadim. Belki 2 ay surdu diyeyim size.
Yemek yediğim gibi afedersiniz tuvalete kosuyordum.
Bagirsaklariniz mikrop kapmis olabilir. Hemen covide yormayin.

Bende sizin gibi kendimce tedbirleri sıkı tutuyorum ,hiç kimseyle görüşmüyorum markete bile gitmiyorum .Eşim de elinden geldiğince dikkat ediyor.Benim de 2-3 hafta önce ishal kusma oldu sonra baiırsaklarım bozuldu .Üşüme titreme geldi o akşam da .Ama sonra üşüme bitti ishal de yerini baiırsak bozukluğuna bıraktı ..Yani stres olduğumuzda özellikle bağırsaklarımız bozuluyor,sıcaklar bile etkiliyor,Bu öyle kötü bi süreç ki ,her belirti de acaba diye korkuyoruz.4 gün falan da sırtım ağrıdı geçen gün ,Her şeyde korkuyoruz biraz şu stresi atarsak inşallah daha iyi olacağız.Bence virüs kapmadınız endişelenmeyin ve kendinizi rahatlatın ki vücut da rahatlasın

Doktor mikrop enfeksiyon yok dedi covid degildir ama saglik bakani ishal belirti diyince

Kendinizi psikolojik olarak inandırmayın.
Çok geçmiş olsun
Belki de ayakta atlatıyorsunuz.
Çok düşünmeyin

Bulundugumuz ilde herkesin ishal oldugu bunun yaz salgini oldugunu soyluyorlar belkide odur

haaa o zaman olabilir

eşim de geçen ishal olmuş

hava kötü açıyoruz cereyan yapıyor

bir de aylardan sonra dışarıda yemek yemiş o dokun muştur dedik

ateşi vs çıkmadı ama belki de oldu geçirdi bile

geçmiş olsun

Benim eşim de sizin gibi ishal oldu. Ramzandan hemen sonra olmuştu. Kizim da bir hafta önce çok kötü ishal oldu. Test yapildi negatif çıktı. Ama bizim şüpheli temasimiz vardi. Temas olup olmadigindan emin degildik hastane kendisi yapti

Öncelikle geçmiş olsun.
Yaz sıcaklar etkilemiş olabilir mi yada stresli bir dönemde olabilir misiniz?
Taze yoşurtun içine kuru çay koyun bir kaşık kadar yiyin. Bir de iki üç yemek kaşığı kadar sirke mümkünse ev sirkesi içebilirsiniz.
İshak hala kesilmez ise tekrar doktor gidin.

Mikrop kapmış da olabilirsiniz,ishal koronada cok yaygın bir belirti değil gibi.Stres ishal yapıyor tecrübeyle sabit

Ishal halsizlik yapar su kaybı yaşıyorsunuz çünkü, ben bi kere 1 hafta olmstum ay kalkip yürümeye halim kalmamıştı , gunde kac defa oluyor ?

Canım ben de ishali en fazla 1 2 gün yaşardım. Bir kere bi oldum. Abartmıyorum 2 hafta sürdü. Sıvı kaybından geberiyordum ve yataktan kalkamıyorum wc dışında. Bağırsaklar mikrop kapınca oluyormuş. Bana 2 tane antibiyotik vermişlerdi. Oyle iyileştim. Sizin de öyle bir sey olabilir. Ishal 1 2 güne geçmezse tekrar gidin doktora.

Ben de 2 gün önce ishal oldum ve kustum. Koronadan çok korktum. Hastaneye de gitmedim. Geçti şu an şikayetlerim ama virüs taşıyor muyum diye endişeliyim

Korona mıyım diye başlık mı olur ya. Size kim evet diyecek gidin test yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…