- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Benim 5.gunum ishal disinda hicbir belirti yok.ilaclar iyi geldi ama halsizlik cok varAnnem ishalle basladi.
İlk gün gitti ishal dediler yolladilar.
Bir kaç gün sonra sıtma tuttu annemi.
Sonuç pozitif !
Hem de ailece.
Doktor mikrop enfeksiyon yok dedi covid degildir ama saglik bakani ishal belirti diyinceBu kadar sure gecmeyen ishal duymadim demissiniz. Cok cok daha uzun da surebiliyor. Bizzat yasadim. Belki 2 ay surdu diyeyim size.
Yemek yediğim gibi afedersiniz tuvalete kosuyordum.
Bagirsaklariniz mikrop kapmis olabilir. Hemen covide yormayin.
Başka hastaneye gidin,"nefes darlığı çektim tum gece uyuyamadim" deyin bence. Madem öyleymiş usulü...Hastane yapamayiz yasak dediler.ates nefes darligi olmasi lazimmis.
Tesekkur ederim haklisiniz belkide sinav yorgunlugu stresi var ustumdeKendinizi psikolojik olarak inandırmayın.
Çok geçmiş olsun
Belki de ayakta atlatıyorsunuz.
Çok düşünmeyin
O zamanda hastaneye yatiriyorlarmis.keske en ufak belirtiye test yapilsa sayilar bu kadar artmazBaşka hastaneye gidin,"nefes darlığı çektim tum gece uyuyamadim" deyin bence. Madem öyleymiş usulü...
Bulundugumuz ilde herkesin ishal oldugu bunun yaz salgini oldugunu soyluyorlar belkide odur
Aynen bende dun bunu soyledim doktora.madem test yapmayacaksiniz niye belirtileri degisti diyip bizi korkutuyorsunuz.Vaka sayilarinin neden düştüğü belli oldu
Korona mıyım diye başlık mı olur ya. Size kim evet diyecek gidin test yaptırın.Merhaba herkese,bir gun boyle bi konu acacagim aklima gelmezdi.ben aylardir kendimi evde izole ederim tek yaptigim markete gitmek butun onlemleri alip.bunun disinda hic kimseyle gorusmedim,esim işe gidip geliyor ama oda cok dikkatli mesafeyi koruyor iş yeri cok kalabalik degil kendi odasi var.
Neyse gelelim asil konuya persembe gununden beri afedersiniz gecmeyen ishalim var.ilk gun hafif atesim vardi su an yok.sirtimda agri ve buna arada bas agrisi da ekleniyor.cok halsizim bi işi yapana kadar on defa oturuyorum.hastaneye gittim kan tahlilerime baktilar temiz biseyim yok dediler.covid testi yapamayiz en az iki belirti olmali dediler.belki abartiyorumdur ama bu hic normal degil bu kadar sure gecmeyen ishal hic duymadim hemde kan tahlilerim temiz.yedigim biseyden olduysa etkisini coktan kaybetmis olmaliydi.sizce neden boyle hastayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?