Korona miyim?

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.145
12.555
248
Merhaba herkese,bir gun boyle bi konu acacagim aklima gelmezdi.ben aylardir kendimi evde izole ederim tek yaptigim markete gitmek butun onlemleri alip.bunun disinda hic kimseyle gorusmedim,esim işe gidip geliyor ama oda cok dikkatli mesafeyi koruyor iş yeri cok kalabalik degil kendi odasi var.
Neyse gelelim asil konuya persembe gununden beri afedersiniz gecmeyen ishalim var.ilk gun hafif atesim vardi su an yok.sirtimda agri ve buna arada bas agrisi da ekleniyor.cok halsizim bi işi yapana kadar on defa oturuyorum.hastaneye gittim kan tahlilerime baktilar temiz biseyim yok dediler.covid testi yapamayiz en az iki belirti olmali dediler.belki abartiyorumdur ama bu hic normal degil bu kadar sure gecmeyen ishal hic duymadim hemde kan tahlilerim temiz.yedigim biseyden olduysa etkisini coktan kaybetmis olmaliydi.sizce neden boyle hastayim?

Test yapabilirsin emin olmak için var yada yok demek yanlış olur

Cok stresten de bagirsak düzeni bozulabiliyor diye biliyorum.Hastaneye gidip tahlil yatırdıysanız korkmayin bence.Ayrica ishal sadece corona belirtisi degildir.mide bulantiniz eşlik etmiyorsa zaten zehirlenme de degildir.Ishal icin ilac vermediler mi baskilayici? Cok gecmis olsun

Mide bulantim yok ilac verdiler bugun kullandim.bakalim insallah etkisini gorurum.bu aralar cok onemli bi sinava hazirlaniyorum ondan da olabilir mi

Sıcak zehirlemesi olabiliyor bazen. Her hastalık elbette covid değil. Biraz dikkat edin kendinize yemeniZe içmenize. Şimdi her rahatsızlıkta hastaneye gidersenz bağışıklık da düşük gerçekten covid oluverirsiniz.
Kendinizi tecrit edin bi kac gün. Geçmiş olsun.

Bunyem aşiri zayif daha oncede domuz gribi olmustum cabuk kapıyorum hastaliklari.normalde olsa korkmam ama haberlerde yeni belirtisi ishal diyince korktum

Covit olsaydın kotulesirdin. Ve ateşin hep olurdu diye biliyorum. Yada ayakta atlatıyorsun. Yada az virüs kapmış olabilirsin. Yoğun maruz kalmadıysan.
Bu piskoloji çok kötü. Benimde ciğerlerim ağrıyordu nefes alırken boğazım yanıyordu. Ama ateş vs yoktu. Ciğer bu kadar çok ağrırken ateş yoksa değilsindir dediler bana da. Ama ben hafif düzey atlattigimi düşünüyorum. Eşimde biraz grip olur gini oldu düzeldi
Ne yaşadık muamma

Covid artık belirti göstermeyebiliyormuş. İshal olmak belirti sayılır bence başka bi hastaneye mi gitseniz acaba midenizi üşütmüşte olabilirsiniz ki inş öyledir .

Esim ve kizimda hicbir belirti yok.aslina benim yakalanma ihtimalim cok dusuk cunku 3 aydir kimseyle gorusmuyorum.yinede insan korkuyor iste ozellikle bu kadar halsiz olmam normal degil.

Esim ve kizimda hicbir belirti yok.aslina benim yakalanma ihtimalim cok dusuk cunku 3 aydir kimseyle gorusmuyorum.yinede insan korkuyor iste ozellikle bu kadar halsiz olmam normal degil.
Ishal de su kaybettiginden halsiz olman normal bence. O dönem bende bir kaç gün ishal olmuştum

Yapmadilar atesim var dedik suan yok o yuzden yapamayiz dediler.saglik bakanligi ates veya nefes darligi olmadan izin vermiyormus
Böyle sacmalık olamaz yaa.. Belki adam korona şüphelenio.. test yapamayz al bulaştr başkalarına.. saçmalk.. böyli önlem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…