• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona miyim?

Hastane yapamayiz yasak dediler.ates nefes darligi olmasi lazimmis.
Başka hastaneye gidebilme şansınız var mıdır. Başından beri ateş nefes darlığı göstermeyen hastalar oluyordu. İshaliniz varsa bol bol sıvı tüketmeyi ihmal etmeyin. Su kaybı tehlikeli olabilir. Geçmiş olsun umarım yakın zamanda atlatırsınız covid olsa da olmasa da.

Ben de nisan ayında çok uzun süre ishal oldum. Ateş ve halsizlik de vardı, üşüme, gece terlemesi vs. bi çok şey yaşadım acile gitmiştim bağırsak enfeksiyonu dedi doktor. İlaçlar verdi ama yine de çok zor geçti. Endişelenmeyin bence. Ben stresten bu rahatsızlığı huzursuz bağırsak sendromuna çevirmiştim yani stresten sıkıntıdan bu hastalığa dönmüştü. Umarım iyileşirsiniz.

Bir arkadaşım ishal belirtisiyle pozitif çıktı. Başka hiçbir belirti olmadı. İshal ve aşırı halsizlik.

Test yapmak için ölmenizi mi bekliyorlar bu ne saçmalık? Bir sürü belirtisi çıkıyor yok tat kaybı yok ishal, kas ağrısı, ateş. Ya ilerlese fark etmeden? Özeller de yapmıyor bildiğim kadarıyla. İnşallah değilsinizdir, karpuz falan sık yediniz mi? Ben de ishalim şu an karpuz mahvetti mide bağırsak sistemimi. Konuya da denk gelince acaba dedim istemsizce. Geçmiş olsun şimdiden.

İshal için bağırsak hareketi düzenleyici alın eczaneden birkaç kutuyla kendine getirir. Zaten ishalde saydığınız birkaç belirtiyi gösterir

Back