Korona mıdır?

Sizde daha sonra belirtiler tekrar göründü mu

İlk 1 ay içinde tat koku geldi. Bi süre sonra koku gitti bazı şeylerde hiç yoktu bazılarında vardı. Hala devam ediyor bu durum 6 aydır. Bazı yiyeceklerin tadı berbat mesela başkasına sorduğumda normal diyor. Bir de parfüm yumuşatıcı kokusu falan iğrenç kokuyor. Bir de halsizlik devam ediyor hala

Bende tat koku şimdilik normal. Ama halsizlik çok fena gece asla uyuyamiorum. Daha ne kadar uykusuz kalıcam bilmiorum. Uyku hapları bile uyutmuo. Alıyorum ama care etmio. İlk bir ay sonra koku geldi tekrar mı gitti yani

Bende tat koku şimdilik normal. Ama halsizlik çok fena gece asla uyuyamiorum. Daha ne kadar uykusuz kalıcam bilmiorum. Uyku hapları bile uyutmuo. Alıyorum ama care etmio. İlk bir ay sonra koku geldi tekrar mı gitti yani
Evet gelmişti geri gitti. Sıfır değil ama tam net değil. Mesela yemek yanıyor yanına kadar gidince ancak alıyorum kokuyu. Uykusuzluk olmadı bende. Ama annem öncesinde de uykusuzluk çekiyordu şimdi de devam ediyor. Bir ara daha çoktu şimdi eski zamanki uykusuzluğunu çekiyor

Sizin başka bir sıkintiniz yok di mi ya da annenizin cevrenizde geçirip te hala sıkıntı yasayanlar var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…