Korona günlerinde aşk

selmagok

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
44
13
44
Merhaba arkadaşlar
Bu günler herkes için zor ama benim gibi yalnız yaşayanlar için inanın daha zor , herkese sağlık diliyorum öncelikle ve fikirlerinizi merak ediyorum. Benim 4 aydır bir ilişkim var,ikimizin de yaşı 40 , o daha önce evlenmiş boşanmış. Bizim aramızda 4 ay boyunca ne bir cinsellik oldu ne de onun böyle bir talebi oldu , duygusal bir ilişki yaşadık ,ikimizin de arzuladığı Bodrum'a taşınıp orada yaşamaktı, Bu virüs olayı çıkmasaydı planımız bu idi. Bu zamanda işleri yolunda gitmedi ve para kaybetti , hatta aracını satarak borçlarını ödemek durumunda kaldı, oturduğu evinden çıkıp ailesinin yanında kalmak zorunda kaldı. Ve şu bu maddi kaybını telafi etmek bu riskli günlerde bile çalışıyor. Bundan 10 gün önce aramızda mesafe olduğu için ve dışarda görüşemediğimiz için o da ailesinin yanında sıkıldığı için bana gelmesini teklif ettim. 2 -3 gün için gelmişti 6 gün kaldı .Bu süre içerisinde ki uyumumuz da bir sorun olmadı ilk defa bu kadar uzun süre birlikte kalmamıza ragmen olumsuzluk yaşamadık. Bu süre boyunca arabamı verdim işine gücüne benim aracımla gitti ve geldi ikimizde mutluyduk en ufak bir tartışmamız bile olmadı. Gideceği gün evine bıraktım, ayrılırken bana herşey için teşekkür etti aracını verdin sayende para kazandım dedi ve yine sorunsuz ayrıldık. Gittiği günden beri artık telefonda çok uzun görüşmüyoruz, kovaladığı işler yüzünden yogun stres altında olduğunu ve kaybını telafi etmek istediğini ve üzerine gitmememi söyledi. Ben ısrarla hayır sen de birsey var eskisi gibi değiliz modunda ısrarcı oldum. O da ısrarla ne olabilir ki sadece iş, seni seviyorum sana değer veriyorum planlarımızda bir değişiklik yok ama böyle yaptığın sürece içimden seni aramak gelmiyor her konuşmamız da konu buna dönüyor yapma dedi.Bir ara bana ayrılalım madem bu kadar kötü hissediyorsan dedi ama onu üzerine çok gittiğim için söyledi çok takılmadım. Telefonunu kapadıktan sonra instagramına bakayım dedim bir kızı takip etmeye başlamış kızda bunu. Kızın profili açık ve avam bir kız. Dün ve bugün hiç görüşmedik. Ben korkuyorum çünkü çok sevdim ve her anlamda uyumluyuz.
Siz ce şu an bana neden böyle davranıyor ? Sakin mi kalmalıyım ?

biz 1 aydır evde kapalıyız , millet anasını babasını çocuğunu görmüyo siz koca insanlar hala gidip geliyosunuz.kızdım yorum yapmıyorum.

Herkesle ortak fikirdeyim üstüne düşmeyin. Bekleyin ne zaman size dönüş yapacak. Ölmezsiniz 5 6 gün bekleyince. Aklına gelirde ararsa ve sizin üstünüze düşerse sizdedir. Değilse kendinizi yıpratmayın olgun bi insansınız altindan kalkarsiniz diye düşünüyorum

Avam demek hoş değil. Bir insana açık giyiminden dolayı avam denmez. Ben de diyorum bazen avam diye ama çok zorlama giyinenler sırf dekolte vermek icin uyumsuz giyinenlere diyorum. Mesela bacakları çok kalın göbek bölgesinde de fazlalıkları var hem mini şort giymiş hem crop giymiş hem de kirmizi ruj sürmüş.Ya da spor salonunda leoparlı tayt, etek giymiş gibi.
Onun haricinde ne kadar güzel bir iliskiniz varmış. Sevmissiniz sevilmissiniz birbirinize güvenmissiniz. Ortak hayaller kurmuşsunuz. Beklentileriniz aynı. Eğer çok darlarsanız o da sıkılır. Muhtemelen aklinızdan evli değilsiniz diye size sadık değil olmayacak diye düşünüyorsunuz her şey evlilik değil. Mutluysanız arkasini aramayın darlamayın

Açık giyiminden dolayı o ifadeyi kullanmadım zaten , özenti kendi tarzını bulamamış bir zihniyet tamamen yüzeysel bahsettiğim şeyi görseniz anlardınız ne demek istediğimi. Yorumunuz için teşekkürler, evli değilim diye böyle düşünmüyorum sadeceçok yogun bir ilgiden sonra ilginin azalması beni bu düşüncelere sevk ediyor, mutluluktan havalara uçmak sonra da yere çakılmak hissi.

Arkadaşınız zor dönemden geçerken sanırım kendisini yalnız hissetmemesi için çok fedakarlık yaptınız, 6 gün sizde kaldı tüm kartlarınızı açtınız mı?

Bana kalırsa biraz soğuk olun, kendisi yazarsa yazın. Ararsa arayın, trip atmayın bu da bir yenilgi belirtisi. Canım vs.. bu şekilde konuşun ama adım atmayın.
6 gün kalması ile soğukluğunun arasında bir bağlantı varsa bir daha kalmasına müsaade etmeyin. Tabiki yaşlarınız 40, gayet olgun bireylerlersiniz isteyen evlenmeden dahil yaşar.
Benim demek istediğim karşınızdaki fazla sevgiyi kaldıramıyorsa, davranışlarınız ve cümlelerinizle çok fazla tolerans ve sadakati göstermeyin. Maalesef insanların geneli bu sevgi dolu hareketi cepte olarak algılayabilir ve odak noktası kayabilir. Salt sevgiyi herkes kaldıramaz.
Avam bir kızı takip etmesi ayıp olmuş, dediğim gibi kendinizi çekin. İlerleyen Zaman size anlatacaktır eğriyi doğruyu. Bazen kayıtsızlık en güzel eylem.

İlgisizliği ben de kaldıktan sonra başladı bu defalarca sordum kendisine böyle bir şey varsa bunu açıkca söylemesi için , çünkü biz hep herşeyi konuşmaktan yana bir çift olduk sorun olduğunda oda söyler di yeter ki konuşalım halledilemeyecek bir sey yok diye . En son konuşmamızda birsey yok sadece yorgunum telaşlarım bitsin dedi ama ben ikna olamıyorum kadın hissi. Haklısınız sessizlik en güzel yanıt , İkimizde olgun insanlarız benim hep kendisine de söylediğim şey birşey varsa '' mış '' gibi yapma direkt söyle, sonuçta bir insanı kandırmaktan daha günah birsey yok.
salt sevgiyi isteyen de oydu ben kaptırmak istemiyordum , sonunda sizin dediğiniz gibi cepte görmek diye bir sonuç var . Bilemiyorum umarım herşeyin hayırlısı olur. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…