Teşekkür ederim haklısınız kesinlkle suyu artırmak gerekÇok geçmiş olsun. Hem emzirdiğiniz için hem bağışıklık düştüğü için çok fazla su içmeniz lazım . Ben emziriyorum oruç tutuyorum ve inanılmaz baş ağrısı çekiyorum su içince ancak toparlıyorum sizde bol bol için
Başınızı tülbent ile sarmayı denediniz mi iyi geliyor ,bir de koyu çay çok iyi geliyorEvet 10 gün oldu daha bir gün iyiysem ertesi gün kotulestim çok dengesiz bişey ama bu baş agrisida çekilecek hafiflikte değil resmen uyusamda fayda etmiyor hastalığın başında parol fayda ediyordu acaba etkisinimi kaybetti 10gundur günde 3 tane aldım diye anlamadim
Allah razı olsun..Bende de migren var ve ağrısı başlayınca hiçbir şekilde geçmiyo. Ağlıyorum resmen o ağrıdan o derece ağrıyo bende denycem. Çok sağolun hamileyim ilaç da içemiyorum parolda geçirmiyo bu ağrıyı inşallah faydasını görürüm.baska kullanan varmi bilmem de evde cilginlar gibi migren agrisi gecirdigim bir donemde kendi kendime ilac icat etmeye calisirken bulmustum :)
Corona olunca emzirme oluyormu bebegi nasil koruyorsunuzMerhabalar bugün karantinada son günüm emziriyorum diye ilaç kullanamadim çok şükür iyiyim toparladım ama son 3gundur geçmeyen şiddetli baş ağrısı var sadece parol içtim hastalık sürecinde o da fayda etmiyor ağrıya biliyorum hastanede geçirenler var benmki onların yanında hiç birşey ama ağlama derecesine getiriyor tat ve koku kaybım hala gelmedi geriye bugün çok az kolonya kokusu alabildim tat hiç yok neden olur bu ağrı ilk 3gun çok ağrılarım vardı ama tam düzelmişti son 3 gündür neden olur ne yapmak lazım nöroloji ye gitmem gerekirmi yoksa başka parasetamol ilacmi denemeliyim
Çoooook bol su için ve sabredin.bu ağrıların ve tat kaybının iki ay sürdüğü insanlar var malesef.Merhabalar bugün karantinada son günüm emziriyorum diye ilaç kullanamadim çok şükür iyiyim toparladım ama son 3gundur geçmeyen şiddetli baş ağrısı var sadece parol içtim hastalık sürecinde o da fayda etmiyor ağrıya biliyorum hastanede geçirenler var benmki onların yanında hiç birşey ama ağlama derecesine getiriyor tat ve koku kaybım hala gelmedi geriye bugün çok az kolonya kokusu alabildim tat hiç yok neden olur bu ağrı ilk 3gun çok ağrılarım vardı ama tam düzelmişti son 3 gündür neden olur ne yapmak lazım nöroloji ye gitmem gerekirmi yoksa başka parasetamol ilacmi denemeliyim
Amin korkmayin 5. ve 9.gun en siddetli agrilar oluyor.10.gunden sonra ilginc bi sekilde bi enerji geldi sanki hic hasta olmamisim gibi.bende hic halsizlik falan yapmadi.hastaligin 15.gununde tamamen vucudum eski haline geldiİnşallah geçecek bakalm bugün 10 gün bitti. Şükür hastahanelere düşecek kadar agirlasmadik rabbim daha kötü olanlara şifa versin snra bizlere insallah
Herkese verilen o virüs ilacını emzirdigim için vermediler bana. Bende ilk bebeğim ateşlendi ondan bana geçtiği için herangi bir tedbir alıp koruma gereği duymadım oyuzden bilemeyecegimCorona olunca emzirme oluyormu bebegi nasil koruyorsunuz
Teşekkür ederim gerçekten bendede öyle oldu dün baş ağrım kendiliğinden kesildi bugün iyiyim tabi yine tat ve koku alamıyorum tamamen o devam ama halsizlik falan yok sukurAmin korkmayin 5. ve 9.gun en siddetli agrilar oluyor.10.gunden sonra ilginc bi sekilde bi enerji geldi sanki hic hasta olmamisim gibi.bende hic halsizlik falan yapmadi.hastaligin 15.gununde tamamen vucudum eski haline geldi
Teşekkür ederim gerçekten bendede öyle oldu dün baş ağrım kendiliğinden kesildi bugün iyiyim tabi yine tat ve koku alamıyorum tamamen o devam ama halsizlik falan yokAmin korkmayin 5. ve 9.gun en siddetli agrilar oluyor.10.gunden sonra ilginc bi sekilde bi enerji geldi sanki hic hasta olmamisim gibi.bende hic halsizlik falan yapmadi.hastaligin 15.gununde tamamen vucudum eski haline geldi
Kan sulandırıcı bana vermediler sağlık ocağıni arayıp görüşeceğim. Parol zaten hep içiyorum birde c vitamini verdiler onuda kullanıyorum suda içmeye başladım daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim yorumunuz icinÇoooook bol su için ve sabredin.bu ağrıların ve tat kaybının iki ay sürdüğü insanlar var malesef.
Tat konusunda kendi tecrübemi tavsiye edeyim size: sirke.....içebiliyorsanız bir çorba kaşığı sirkeyi ağzınızda gezdirin ve yutun.ağzınızın tadı gelene kadar hergün birkaç kez yapın.sade içemiyorsanız salatanıza bol miktarda sirke ekleyip yiyin.sirke ağzınızdaki boğazınızdaki mikropları da öldürüyor her yönden yararınıza.
Ben de kovit geçirdim tat koku kaybı 20 gün sürdü.15.gün sirke yutmaya başladım ve düzeldi.
Peygamber efendimiz sav da soframızdan sirkeyi eksik etmememizi tavsiye etmiş.
Başka ilaç denemeyin benim doktorum kovit te ağrım olmasa da parol içmemi söyledi içindeki bazı maddeler kovit tedavisinde etkiliymiş.3 hafta boyunca hissettiğiniz her ağrı normal endişe etmeyin bu hastalık böyle birşey.
Doktorunuz verdimi bilmiyorum ama C vitamini D vitamini ve kan sulandırıcı özellikle kan sulandırıcı kullanmak zorundasınız.kovit negatife döndükten sonrada bir ay boyunca.....doktorunuza danışıp mutlaka kullanmanızı ısrarla tavsiye ederim.tekrar etmesem içim rahat etmeyecek koviti en az zararla en kısa sürede atlatmanız için ve pıhtı riskini azaltmak için gerçekten çok fazla su içmeniz gerekiyor.ben her saat başı alarmımı kurdum bir seferde iki üç bardak olacak şekilde su içtim gece gündüz.buna rağmen malesef pıhtı sorunu yaşadım.siz emziriyorsunuz normalden fazla su kaybınız oluyor zaten.suyu abart güzel kardeşim.
Bebeğinizle sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum
Rica derim ne demek.kan sulandırıcıdan kastettiğim coraspin 100. Bebe aspirini de diyen var.Teşekkür ederim gerçekten bendede öyle oldu dün baş ağrım kendiliğinden kesildi bugün iyiyim tabi yine tat ve koku alamıyorum tamamen o devam ama halsizlik falan yok
Kan sulandırıcı bana vermediler sağlık ocağıni arayıp görüşeceğim. Parol zaten hep içiyorum birde c vitamini verdiler onuda kullanıyorum suda içmeye başladım daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim yorumunuz icin
Merhaba cok geçmiş olsun Allah herkese şifa versin inşallah bu illet ten bir an önce kurtuluruzMerhabalar bugün karantinada son günüm emziriyorum diye ilaç kullanamadim çok şükür iyiyim toparladım ama son 3gundur geçmeyen şiddetli baş ağrısı var sadece parol içtim hastalık sürecinde o da fayda etmiyor ağrıya biliyorum hastanede geçirenler var benmki onların yanında hiç birşey ama ağlama derecesine getiriyor tat ve koku kaybım hala gelmedi geriye bugün çok az kolonya kokusu alabildim tat hiç yok neden olur bu ağrı ilk 3gun çok ağrılarım vardı ama tam düzelmişti son 3 gündür neden olur ne yapmak lazım nöroloji ye gitmem gerekirmi yoksa başka parasetamol ilacmi denemeliyim
Özel aracı varsa atlasın gitsin bir hastaneye öksürüğün onu çok zorladığını anlatsın tomografi yada röntgen çekilir zaten.çıkan sonuca göre de doktor gerekli tedaviyi uygular.bizim dememizle yapılacak birşey değil.Gecms olsun ..En kisa zamnda iyilesrsnz insallah ..Kan sulandrciyi ihmal etmyn lutfen..o cok onemliyms. ablm da emzryordu ama covid. Ilaclardan dolayi emziremyor. Oksuruk icin ne yapablr? Antibiyotik kullanmali mi? Yoksa once film mi cektrmeli? Film icin evden cikmsna izn de verlmz sanrm degil mi? Emzirmye baslamali mi yoksa antibiyotik mi kullanmali acaba? Fikri,onerisi olan var mi acaba?
Çok sağolun gerçekten bende çok korkuyorum bu konudan aslında hep aklımda babam kullanıyor ama mesela anneme bana eşime eşimin anne babasına vermediler bişey diyen olmadı buyuzden pazartesi ilk isim hemen sağlık ocagini aramak olacakRica derim ne demek.kan sulandırıcıdan kastettiğim coraspin 100. Bebe aspirini de diyen var.
Bu hastalıktaki en büyük tehlike negatife döndükten iki ay sonrasında bile pıhtı atma ihtimali.aman ihmal etmeyin.tekrar geçmiş olsun
Ben emziriyorum diye bana favimol vermediler antibiyotik c vitamini mide ilacı ve gargara şurup versiler ben c vitamini antibiyotik ve parol kullandım bu süreçte de emzirdim kan sulandırıcı vermedikleri için smdi pazartesi kendim soracağım alayimmi diyeGecms olsun ..En kisa zamnda iyilesrsnz insallah ..Kan sulandrciyi ihmal etmyn lutfen..o cok onemliyms. ablm da emzryordu ama covid. Ilaclardan dolayi emziremyor. Oksuruk icin ne yapablr? Antibiyotik kullanmali mi? Yoksa once film mi cektrmeli? Film icin evden cikmsna izn de verlmz sanrm degil mi? Emzirmye baslamali mi yoksa antibiyotik mi kullanmali acaba? Fikri,onerisi olan var mi acaba?
Antibiyotik kullanılırkn emzrleblyor yani? O zamn keske ona da verselerdiBen emziriyorum diye bana favimol vermediler antibiyotik c vitamini mide ilacı ve gargara şurup versiler ben c vitamini antibiyotik ve parol kullandım bu süreçte de emzirdim kan sulandırıcı vermedikleri için smdi pazartesi kendim soracağım alayimmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?